Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο μπορεί να πιάσει ένα Philips DVDR recorder 3305 σε άριστη κατάσταση; Χωρίς εγγύηση προφανώς. Υπάρχουν το κουτί του, το τηλεκοντρόλ του και το καλώδιο scart. Η χρήση του ήταν μόνο λίγες ώρες. 

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό το πήρα 100€, ένα evga supernova 650, ram έχει 8 gb kingston απλή.

4gb Link.png Site: ετούτη

Δηλαδή από τι υπολογίζω γύρω στα 600 πάνω κάτω τα πιάνει έυκολα.

Tα 600 δύσκολα. Το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό για το σύστημα. Δοκίμασε 500 ίσως.

Δημοσ.

Παιδια με εχετε βοηθησει αρκετες φορες οποτε παμε αλλη μια :D

1. Asus E35M1-M με cpu E-350 + 6gb DDR3 1333mhz.στο κουτι της με το manual και τα sata καλωδια που ειχε.

2. Chieftec Full Tower (δεν μπορω να βρω μοντελο,ειναι παλιο,εχει πλαινο παραθυρο παντως  :P ), PSU Premier 400watt, ide dvdrom, ide floppy και 12αρι fan.

Σε τιμη να τα βαλω για να φυγουν γρηγορα;Μονο ως combo οπως τα εχω γραψει.

Δημοσ.

Μεταχειρισμενη καρτα και καινουρια μεχρι 300€ τι παιρνουμε? Ειναι για λογαριασμο φιλου.

Mια XFX RX580 GTS 8GB σε νέα. Σε μεταχειρησμένη ίσως μια 980ti με πολύ ψάξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Μεταχειρισμενη καρτα και καινουρια μεχρι 300€ τι παιρνουμε? Ειναι για λογαριασμο φιλου.

r9 390 , rx 480 , gtx 1060 

Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ

Και μια με 250€;
Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ

Και μια με 250€;

Μια RX480 8GB μεταχειρησμένη αλλά όχι πολύ παλιά και καλό μοντέλο. Πχ XFX ή Asus.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Θελω να κανω 1-2 ερωτησεις σχετικα με τις αγορες σε αυτο το site

Σκεφτομαι να πουλησω την καρτα γραφικων μου λογω αναβαθμισης http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=B520A2A6-4D37-4499-9584-B6BE8823AAC0&lang=eng

1)ποσο περιπου αξιζει (εχει 10 μηνες περιπου εγγυηση ακομα)

2)επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα κανω την αποπειρα να πουλησω κατι μεσω του site θα ηθελα να ξερω ποιες ειναι οι δικες μου υποχρεωσεις και ποιες του αγοραστη ετσι ωστε να μην εχουμε παρεξηγησεις(πχ αμα μου πει καποιος να παω σπιτι του για να τεσταρει την καρτα εγω πρεπει να παω ή ειναι στην κριση μου ....οχι οτι εχω θεμα να την τεσταρει απλα θα ειναι ''καπως'' να παω στο σπιτι καποιου αγνωστου :P)

συγγνωμη αν εκανα τις ερωτησεις μου σε λαθος topic αλλα δεν βρηκα καποιο αλλο ποιο σχετικο με αυτο που ηθελα να ρωτησω

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, καλά ρώτησες. Είναι στην κρίση σου όλα. Μην νιώθεις υποχρεωμένος και βρεθείς δαρμένος/κλεμμένος κτλ.

Βγάλε καμιά φωτογραφία το αποτέλεσμα του 3dmark06, είναι δωρεάν το πρόγραμμα. Και προτείνω μια τιμή περί τα 140 ευρώ. Σε καμία περίπτωση μην στείλεις την κάρτα αλλού και να σου βάλει τα λέφτά μετά. 90% θα σε κλέψει. Η αλήθεια είναι ότι έχουν στείλει σε μένα έτσι gpu, αλλά δεν το συνιστώ. Χαλαρά θα μπορούσα να κάνω τον κινέζο.

Καλή τύχη!

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Θελω να κανω 1-2 ερωτησεις σχετικα με τις αγορες σε αυτο το site

Σκεφτομαι να πουλησω την καρτα γραφικων μου λογω αναβαθμισης http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=B520A2A6-4D37-4499-9584-B6BE8823AAC0&lang=eng

1)ποσο περιπου αξιζει (εχει 10 μηνες περιπου εγγυηση ακομα)

2)επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα κανω την αποπειρα να πουλησω κατι μεσω του site θα ηθελα να ξερω ποιες ειναι οι δικες μου υποχρεωσεις και ποιες του αγοραστη ετσι ωστε να μην εχουμε παρεξηγησεις(πχ αμα μου πει καποιος να παω σπιτι του για να τεσταρει την καρτα εγω πρεπει να παω ή ειναι στην κριση μου ....οχι οτι εχω θεμα να την τεσταρει απλα θα ειναι ''καπως'' να παω στο σπιτι καποιου αγνωστου :P)

συγγνωμη αν εκανα τις ερωτησεις μου σε λαθος topic αλλα δεν βρηκα καποιο αλλο ποιο σχετικο με αυτο που ηθελα να ρωτησω

Δεν θα πας σε κανενα σπιτι να την τεσταρει, αν θελει θα ερθει αυτος στο δικο σου.

Σιγα μην πας να του πλυνεις και τα πιατα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, ούτε στο δικό του σπίτι θα πήγαινα, αλλά ούτε και στο δικό μου θα έβαζα ξένο άνθρωπο. Θα προτιμούσα να ρίξω την τιμή αυτή που πουλώ και να το πάρει χωρίς έλεγχο.

Δημοσ.

Προσωπικά, ούτε στο δικό του σπίτι θα πήγαινα, αλλά ούτε και στο δικό μου θα έβαζα ξένο άνθρωπο. Θα προτιμούσα να ρίξω την τιμή αυτή που πουλώ και να το πάρει χωρίς έλεγχο.

Χωρις ελεγχο δεν αγοραζει κανεις ακομα και χαρτι εγγυησης να εχεις γιατι μπορει να της εχεις κανει κατι που να χανει την εγγυηση.

Αν φοβασαι να φερεις καποιον σπιτι σου για να πουλησεις κατι που θελει δοκιμη η φοβασαι να πας σε αλλο σπιτι για να αγορασεις κατι τοτε αγοραζεις μονο καινουρια και τα δικα σου τα ριχνεις ανακυκλωση.

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικά έχει τύχει να πουλήσω πολλά χωρίς έλεγχο αρκεί να είναι ανταγωνιστική η τιμή. Τελευταίο μάλιστα ηταν mobo, cpu, cooler, όλα μαζί πακέτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...