Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω άριστη Gtx 950 2GB, μισού χρόνου ίσως και λιγότερο από plaisio με κουτί κλπ.

Ποσο μπορώ να την δώσω;

Στο κατοσταρικο εισαι
  • Like 3
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Ο άλλος δίνει μητρική 775, 300 ευρώ. Οχι 30, 300. Δεν το ήξερα να κρατήσω 2-3 σφραγισμένες. Σαν το κρασί είναι μου φαίνεται.

• Like 4
Δημοσ.

Ο άλλος δίνει μητρική 775, 300 ευρώ. Οχι 30, 300. Δεν το ήξερα να κρατήσω 2-3 σφραγισμένες. Σαν το κρασί είναι μου φαίνεται.

Μήπως είναι "συλλεκτική"? Αυτό αυτομάτως ανεβάζει την τιμή κανα διακοσάρι.
Δημοσ.

Απο ποτε υπαρχουν συλλεκτικες 775 και δεν το ξερω; :confused:

Μαλλον ειμαι μικρος ακομα ασχολουμαι μονο 31 χρονια με τους υπολογιστες που θα παει θα μαθω και εγω. :P :lol:

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν. Απλά κάποιοι ψάχνουν για κορόιδα. Ρίξε και μια ματιά στο car. gr, Alfa 155 1.8 7000€, "μόνο για συλλέκτες" (εννοεί μόνο για μαλακες) LoL.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά για ποιον μιλάτε, Γενικά πουλάει ακριβά γιατι βλέπει τι τιμές παίζουν στο e-bay και πουλάει και εκεί.. Απλά περιμένει Μήπως βρεθεί κανένας "τρελός" και του τα δωσει.... Από ότι κατάλαβα και αυτή είναι η δουλειά του..

Δημοσ.

Καλά κατάλαβες. Δεν είναι παράνομο (αν και να τα δίνει πάνω από τιμή αγοράς πρέπει να κόβει απόδειξη και ΦΠΑ), απλα μου φαίνεται...κάπως.

• Like 2
Δημοσ.

Αν θυμάμαι πριν κάνα μήνα την είχε 140-150. Μάλλον ωρίμασε σαν το καλό κρασί.

Πραγματικά μόνο σε κανένα τρελό συλλέκτη μητρικών στο ebay....

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κατάλαβες. Δεν είναι παράνομο (αν και να τα δίνει πάνω από τιμή αγοράς πρέπει να κόβει απόδειξη και ΦΠΑ), απλα μου φαίνεται...κάπως.

den einai  κοροϊδία κανε μια ερευνα στο ebay asus p5e3 deluxe  mexri 270 ευρω την εβρισκες 

Δημοσ.

den einai  κοροϊδία κανε μια ερευνα στο ebay asus p5e3 deluxe  mexri 270 ευρω την εβρισκες 

Και εγώ μπορώ να εμφιαλώσω την κλ@νιά μου και να την δώσω συλλεκτική. Και ίσως, μέσα στα 6 δις κάποιος την αγοράσει. 

Δεν σημαίνει ότι είναι νορμάλ. Πίσω στο θέμα μας.

• Like 7
Δημοσ.

Πιο πολυ ηλιθιους ψαχνουν τετοια ατομα,γιατι κανεις με γνωσεις και λογικη δεν θα ασχολουταν,ακομη και ασχημα οικονομικα να ειχε.Αλλα υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι και ασχετοι, γιατι βαζουν και θετικες μετα αφου αγορασαν παλαιολογιες σε αισχρες τιμες.Καλα τους κανει.

• Like 3
Δημοσ.

Σωτηρη δεν ειναι τι ζηταει ο καθε ενας αλλα ποσο μπορει να πουλησει και αν καποιος καταφερει να πουλησει κατι σε παλαβη τιμη δεν παει να πει πως ολοι θα βρισκουμε κοροϊδα και θα πουλαμε μητρικες με 300 ευρω που δεν αξιζουν για μενα ουτε 30 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Πόσο να πουλησω ενα tablet lenovo thinkpad 8 2GB ram/64gb ROM με Ζ3770. Άριστη κατάσταση, εκτός εγγύησης αγορασμενο απο amazon.de

https://www.cnet.com/products/lenovo-thinkpad-8-20bn-8-3-atom-z3770-windows-8-1-pro-32-bit-2-gb-ram-64-gb-ssd/review/

Δημοσ.

Η αγοραία τιμη ενός αγαθού είναι αυτό που προτειθεται κάποιος να πληρώσει γιαυτό. Απλά πάντα υπάρχει το (ξεκαρδιστικό) φαινόμενο ο πωλητής να τιμολογει κάνοντας τελείως overshoot την ζήτηση. Έτσι έχεις BMW 316 E36 "πεντακάθαρο" 5000€ (τα άλλα είναι βρόμικα?), σετακι "best of socket 775" 200€ (βρίσκεις sandy bridge i7), χοντρουλες ως "μοντέλα" που "θα ήθελαν να ασχοληθούν με τη παρουσίαση".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...