mourgolukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παίδες. Σκέφτομαι να πουλήσω το πισί μου (χαρακτηριστικά φωτό http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-657?do=findComment&comment=56092394 + ssd 840evo 256GB kai to fan einai corsair 140mm) Σαν hardware στοιχίζει απόσο βγάζω τα κομμάτια από εδώ μέσα βγαίνει 350 με 400 ευρώ. Τα μόνα που αναβαθμίζονται όπως το έχω στήσει, είναι μνήμη σκληρός δίσκος και επεξεργαστής όπου και σηκώνει και 95watt χαλαρά και δοκιμασμένα και απο θερμοκρασίες και απο ρευματα. H καρτα γραφικών είναι η εκδοση που έβγαζε η nvidia και έχει αλλαχτεί η ψύκτρα με παθητική για λιγότερη φασαρία με μέγιστες θερμοκρασίες 75 βαθμούς. επεξεργαστής με την μαμα ψύκτρα βγάζει 70 βαθμούς χωρίς να ακούγεται (είναι ρυθμισμένος να δουλέυει στους 65 απο τα bios) η απόδοση σε παιχνίδια σαν setup είναι περισσότερη από PS4 με μετρημένη κατανάλωση 130watt με όλα τα stresstest (occt psu) Σύμφωνα με την δουλειά / μελέτη που έχω ρίξει στο case ποσο πιστεύετε ότι θα έπρεπε να το βάλω;
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ ειδική περίπτωση, δεν πάει με τα κομμάτια η τιμή πιστεύω. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να εκτιμήσει τη δουλειά σου. 1
mourgolukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ ειδική περίπτωση, δεν πάει με τα κομμάτια η τιμή πιστεύω. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να εκτιμήσει τη δουλειά σου. Για αυτο τον λόγο είπα σύμφωνα με την δουλεια που έχω κάνει ποσο θα έπρεπε να το κοστολογήσω san systhma
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Για αυτο τον λόγο είπα σύμφωνα με την δουλεια που έχω κάνει ποσο θα έπρεπε να το κοστολογήσω san systhma Για μένα δεν έχει κοστολόγιο. Το βάζεις με συζητήσιμη τιμή και βλέπεις τι προτάσεις έχεις. Μπορεί να πάρει καιρό να έρθει πρόταση που θα σε ικανοποιεί. Αν οπωσδήποτε πρέπει να πούμε μια τιμή εγώ θα έλεγα όσο θα έκανε αν ήταν απλό pc με τέτοια specs συν 100-150€ για τη δουλειά και τη μοναδικότητα. 2
icenex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χωρις να θελω να θιξω την δουλεια που εριξες για να το φτιαξεις μιας και εκανες και το κεφι σου.Εμφανισιακα λες οτι εφτιαξες κατι ρετρο κατα τα δικα μου δεδομενα πιο πολυ φαινεται σαν προχειροδουλεια και παλιατζουρα μιας και το σασι του ps2 βρισκεται σε κακη κατασταση και ταλαιπωρημενο.Γενικα ισχυει οτι πρεπει καποιος να το εκτιμησει αλλα για μενα ουτε πληρωνεται ο κοπος σου και ο χρονος σου αλλα και απο την αλλη ουτε αξιζει καποιος να δωσει τρελο ποσο για αυτο το πραγμα. Πραγματικα ειναι η γνωμη μου και τροπος που αντιλαμβανομαι απο αποψης αισθητικης το ολο σου εγχειρημα και τιποτα παραπερα οποτε μην παρεξηγησεις τα λογια μου
mourgolukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χωρις να θελω να θιξω την δουλεια που εριξες για να το φτιαξεις μιας και εκανες και το κεφι σου.Εμφανισιακα λες οτι εφτιαξες κατι ρετρο κατα τα δικα μου δεδομενα πιο πολυ φαινεται σαν προχειροδουλεια και παλιατζουρα μιας και το σασι του ps2 βρισκεται σε κακη κατασταση και ταλαιπωρημενο.Γενικα ισχυει οτι πρεπει καποιος να το εκτιμησει αλλα για μενα ουτε πληρωνεται ο κοπος σου και ο χρονος σου αλλα και απο την αλλη ουτε αξιζει καποιος να δωσει τρελο ποσο για αυτο το πραγμα. Πραγματικα ειναι η γνωμη μου και τροπος που αντιλαμβανομαι απο αποψης αισθητικης το ολο σου εγχειρημα και τιποτα παραπερα οποτε μην παρεξηγησεις τα λογια μου Τα μόνα κομμάτια που θα μπορούσες να πεις ότι φαίνονται ταλαιπωριμένα είναι ότι καπάκι έφτιαξα για να να κλείσω τις εργοστασιακες τρύπες τα οποία είναι 3d τυπωμένα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω εκεί.
icenex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Περα απο τα καπακια που εφτιαξες ακομη και το σασι του ps2 περα οτι ειναι ταλαιπωρημενο ειναι και βρωμικο(οπως πχ οι αεραγωγοι που φαινονται γκρι απο την σκονη) και αυτο χαλαει την συνολικη εικονα του.Φαινεται λες και ητανε στο σκουπιδια και εσυ το εκανες κατι.Συμβουλη μου θα ηταν πριν το συναρμολογησεις ισως θα επρεπε το σασι αφου τα ειχες ξηλωσει ολα και δεν ειχε τιποτα παραμονο σκετο πλαστικο να το βουτηξεις σε νερο με κανα απορυπαντικο η καποιο καθαριστικο υγρο να φυγει ολη η βρωμια. Πιστεψε με κ απο αυτο χανει απο την συνολικη του εικονα.Δεν ξερω κατα ποσο θα ητανε εφικτο να βαφτει το συγκεκριμενο πλαστικο πχ με ενα πιο γυαλιστερο μαυρο χρωμα αλλιως μια αλλη λυση θα ητανε να το ντυσεις με καμια μεμβρανη.
spy94 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τα μόνα κομμάτια που θα μπορούσες να πεις ότι φαίνονται ταλαιπωριμένα είναι ότι καπάκι έφτιαξα για να να κλείσω τις εργοστασιακες τρύπες τα οποία είναι 3d τυπωμένα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω εκεί. Προσωπικά πιστεύω ότι τόσα λεφτά δεν θα πιάσει.Όποιος το δει και του αρέσει θα προσπαθήσει να το φτιάξει και όχι να το αγοράσει πιστεύω.Αν αποφασίσεις να το πουλήσεις νομίζω πρέπει να το πουλήσεις εκτός insomnia.Γενικά τέτοιες δουλειες δεν πληρώνονται ή πληρώνονται ελάχιστα.Εμένα πάντως μου άρεσε η δουλειά σου. 1
mourgolukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το πουλήσω στο ebay
life is music Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το πουλήσω στο ebay βαλτο 100 ευρω και να δεις πως θα φυγει
p4n0s86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το πουλήσω στο ebay Εγώ πάντως έχω την απορία, γιατί μετά από τόσο κόπο και μεράκι να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο, τελικά το πουλάς. Αν θες απαντάς φυσικά, απλά οτιδήποτε κι αν υποθέτω δεν βγάζει νόημα. 1
mourgolukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έχω την απορία, γιατί μετά από τόσο κόπο και μεράκι να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο, τελικά το πουλάς. Αν θες απαντάς φυσικά, απλά οτιδήποτε κι αν υποθέτω δεν βγάζει νόημα. Γιατί ουσιαστικά είναι το πρωτοτυπο. Έχει πολλά πράγματα που θα μπορούσα να τα έχω κάνει διαφορετικά. Και θα ήθελα να το ξαναξεκινησω από την αρχή με πιο δυνατό hardware
Valous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πως σας φαίνονται οι τιμές στα προϊόντα που έμειναν http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/1054024-i7-6700k-gtx1070-16gb-ram/
spy94 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πως σας φαίνονται οι τιμές στα προϊόντα που έμειναν http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/1054024-i7-6700k-gtx1070-16gb-ram/ Εδω εδωσες 5770 40€ αυτα δεν θα δωσεις; Περα απο την πλακα νομιζω οτι εισαι στο μαξ που μπορεις να παρεις.Αν βιαζεσαι ριξε κανα 5€ στο καθενα αν οχι αστα ετσι 1
Valous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εδω εδωσες 5770 40€ αυτα δεν θα δωσεις; Περα απο την πλακα νομιζω οτι εισαι στο μαξ που μπορεις να παρεις.Αν βιαζεσαι ριξε κανα 5€ στο καθενα αν οχι αστα ετσι Χαχα αυτή 5770 ποσο ακόμα θα με ακολουθάει;; Οι τιμές είναι λίγο πιο τσιμπημένες γιατί πέφτει τρελό παζάρι, όποτε πιστεύω έτσι το εξομαλύνω όσο μπορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις