Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το νέο "κόλπο" του ινσόμνια με τις αγγελίες. Επαληθεύεις το κινητό που έχεις δώσει στην εγγραφή, σου στέλνουν κωδικό επαλήθευσης με μήνυμα, τον περνάς σε μία φόρμα και μετά συνεχίζεις την καταχώρηση αγγελίας. Πολύ καλή προστασία, μπράβο στα παιδιά.-

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/27/2018 στις 3:50 ΜΜ, splanis είπε

http://www.e-shop.gr/sony-bravia-kdl-40bx400-40-lcd-tv-p-PER.160484 περίπου 7 ετών δουλεύει χωρίς να πάθει ποτέ το παραμικρό 

http://www.e-shop.gr/samsung-ue40d6000-200hz-3d-40-led-p-PER.157102 5 ετών είχε βγάλει ένα πρόβλημα, επισκευαστηκε και δουλεύει κομπλέ, με 3 3d γυαλιά 

ξερω εχω γινει κουραστικός το ξερω, απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τις τιμές, η σκέψη μου για την πρώτη αφού ή φθηνότερη full hd 40' στο σκρουτζ εχει 240, σκεφτόμουν να την βάλω 120, ή είναι πολλά; για την δευτερη δεν ξερω καθολου γιατι δεν βρισκω 3d, θα επιανε κανα 250 η πολλα λεω;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

ξερω εχω γινει κουραστικός το ξερω, απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τις τιμές, η σκέψη μου για την πρώτη αφού ή φθηνότερη full hd 40' στο σκρουτζ εχει 240, σκεφτόμουν να την βάλω 120, ή είναι πολλά; για την δευτερη δεν ξερω καθολου γιατι δεν βρισκω 3d, θα επιανε κανα 250 η πολλα λεω;

Είναι πολύ παλιά η 40" οπότε είναι και κίνδυνος για τον αγοραστή. Απο την άλλη τα 120 είναι μια χαρά τιμή. Για την 3D δεν γνωρίζω, αλλά σαν τεχνολογία δεν περπάτησε πολύ.

Δεν απάντησα νωρίτερα γιατί απο τηλεοράσεις δεν γνωρίζω πολλά. Αλλά αφού δεν ακούστηκε άλλη γνώμη, άκου την δική μου, with a grain of salt.

Δημοσ.

ναι εννοείται πως ειναι κινδυνος αλλά πόσο πιο κάτω να την ρίξω; είδα στις αγγελίες κάτω πιο παλιές και μικρότερες tv πιο πολλά λεφτά

Η σκέψη μου είναι να τις δωσω και τις 2 για 49''

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Η σκέψη μου είναι να τις δωσω και τις 2 για 49''

Σκότωσέ τες ( πχ δωστες μαζι και τις 2 στα 300 μπας και τις παρει κανα προποτζιδικο ) και τράβα πάρε την

• Like 1
Δημοσ.

ipad 3 retina 16GB cellular με προβλημα στο Wlan (για κάποιο λόγο υπολειτουργεί μακριά απ το ρούτερ) με το κουτι του, γνησιο φορτιστη κτλ, smart cover κ full cover γνησια,

πιάνει κάνα 100ρικο;

Υ.Γ. η μπαταρία του κυριολεκτικά κρατάει όσο στην αρχη (οσο υπερβολικο κι αν ακουγεται)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Χαιρετώ. 

Μια 5850 της Sapphire (1GB GDDR5) σε άριστη κατάσταση, πρόσφατα καθαρισμένη, πιάνει 30€;

Ναι, μέσες άκρες τόσο κάνει. Ίσως και 35.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ναι, μέσες άκρες τόσο κάνει. Ίσως και 35.

Με το ζορι εδωσα 40 7770 ghz edition msi στο κουτι

Δημοσ.

ερώτησης για υποτιθέμενη αγορά. Τι τιμή θα θεωρούσατε ότι αξίζει μια Nvidia Titan Black ? (6GB) - 1100€ όταν αγοράστηκε.

Δεν πουλάω,το τονίζω,γνωστός θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένη του κουτιού από εταιρία και μου είπε να του πω πόσα αξίζει αντικειμενικά . Οπότε και εγώ ρωτώ εσάς :)

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AccountSaver είπε

ερώτησης για υποτιθέμενη αγορά. Τι τιμή θα θεωρούσατε ότι αξίζει μια Nvidia Titan Black ? (6GB) - 1100€ όταν αγοράστηκε.

Δεν πουλάω,το τονίζω,γνωστός θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένη του κουτιού από εταιρία και μου είπε να του πω πόσα αξίζει αντικειμενικά . Οπότε και εγώ ρωτώ εσάς :)

Ευχαριστώ

είναι επίπεδου gtx970 δεν είναι?

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ziaba είπε

είναι επίπεδου gtx970 δεν είναι?

Απο πάνω, από όσο βλέπω και Benchmark ,και parallel φτάνει την GTX 1060 6GB ,  με την 1060 6GB να περνάει 5% μπροστά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...