Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, villasg είπε

@Sheogorath  κοντα στα 50 , μπας και την παρει καποιος για κανα εξοχικο , στο λεω γιατι ψαχνω και εγω στις αγγελιες και ειμαι σε διλλημα 50-60 CRT , 110 LCD

Οχι εαν θελει πραγματικα να δωθει ( δες εδω στις αγγελιες 32αρες λεπτες που δεν θενε αποκοδηκοποιητη στα 110-130 ) δες που παιζει το crt 32 εδω πχ    και εδω

Ολα αυτα επειδη εχω μπει στην μπριζα , εαν θα φτιαξω μια crt thomson που εχω σαν 3η στο πισω μπαλκονι ( μονος μου αλλα τα υλικα τα υπολογιζω στα 30-35 ευρω ) ή εαν παρω μια μια αλλη crt απο αγγελια  ή βαλω κατι παραπανω να παρω μια Lcd .....           

Το ανέφερα περισσότερο για αυτούς που ψάχνουν crt για παλιες κονσόλες κτλ.

Για απλή τηλεόραση, σαφώς καλύτερα επίπεδη.

Δημοσ.

100€ δεν αξιζει ουτε επιπεδη αν σκεφτεις οτι αρχιζουν απο 140€ και κατα καιρους 110-120€.

Οι crt επρεπε να δινονται (σχεδον) τζαμπα εκτος αν μιλαμε για συλλεκτικο μοντελο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καληπέρα. Compal Fl90 με καμμένη καρτα γραφικών(8600m gt), Core2 Duo T6400 και 4gb ram πόσο παίζει να πιάνει ολόκληρο; (βαρέθηκα να ασχολούμαι και να πονοκεφαλιάζω τόσο με reflow όσο και ψάχνοντας καποια καρτα που να δουλευει σε λογικη τιμη)

Επεξ/σία από GregSabbath
Δημοσ.
15 ώρες πριν, GregSabbath είπε

Καληπέρα. Compal Fl90 με καμμένη καρτα γραφικών(8600m gt), Core2 Duo T6400 και 4gb ram πόσο παίζει να πιάνει ολόκληρο; (βαρέθηκα να ασχολούμαι και να πονοκεφαλιάζω τόσο με reflow όσο και ψάχνοντας καποια καρτα που να δουλευει σε λογικη τιμη)

Αν σκεφτείς ότι αυτά σε καλή κατάσταση τα βρίσκεις και 50€ πόσο να το δώσεις χαλασμένο; Εγώ με κανένα 30€ θα ήμουν χαρούμενος αν το έδινα. 

• Sad 1
Δημοσ.

καλησπέρα

μια τιμή πώλησης για κάρτα γραφικών Gigabyte Radeon R9 390 G1 Gaming (8GB) με λιγους μήνες εγγύηση ακόμα, είναι φρεσκια από αντικατάσταση άλλης
https://www.skroutz.gr/s/7073569/Gigabyte-Radeon-R9-390-8GB-WindForce-2X-GV-R939G1-GAMING-8GD.html

Επίσης το παρακάτω set:
Μητρική: Gigabyte Z77-D3H
CPU: Intel Core i5 3570K
RAM:  G.Skill Ripjaws X 16GB DDR3 F3-2400C11D-16GXM  16GB (2x8GB)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fmarkos είπε

Αν σκεφτείς ότι αυτά σε καλή κατάσταση τα βρίσκεις και 50€ πόσο να το δώσεις χαλασμένο; Εγώ με κανένα 30€ θα ήμουν χαρούμενος αν το έδινα. 

Οπότε χίλιες φορές να το δώσω κομμάτι κομμάτι...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GregSabbath είπε

Οπότε χίλιες φορές να το δώσω κομμάτι κομμάτι...

Εξαρτάται, αν έχει κανένα δίσκο της προκοπής ίσως βγάλεις κάτι παραπάνω. Για να καταλάβεις βρίσκεις λάπτοπ με i5 δεύτερης γενιάς στα 150€ τώρα. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Εξαρτάται, αν έχει κανένα δίσκο της προκοπής ίσως βγάλεις κάτι παραπάνω. Για να καταλάβεις βρίσκεις λάπτοπ με i5 δεύτερης γενιάς στα 150€ τώρα. 

Ευτυχώς το εχω με εναν υβριδικό αλλά σκέφτομαι να τον κρατήσω.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν μερικά άτομα,να μην βάζουν την αγγελία τους εδώ στο τοπικ,απλά να λένε τι πουλάνε και σε τιμή το έβαλαν...

Αλλιώς το λες και  έξτρα προβολή της αγγελίας μου..... ;) :)

Ελπίζω να μην το κάνετε εσκεμμένα και πονηρά μερικοί...

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Πόσο να έδινα λέτε μία asus rx 570 expedition oc 4gb;Έχει υπόλοιπο εγγύησης κάπου 26 μήνες εάν θυμάμαι σωστά από μεγάλο ελληνικό κατάστημα.Κάθεται κάπου ένα δίμηνο, κρίμα είναι.Το μόνο που δεν θέλω είναι να τη δώσω σε τιμή που θεωρώ εγώ φυσιολογική και σε 2 μέρες να την δώ να μεταπωλείται με ένα 30ρι ξέρω 'γω καπέλο...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Το μόνο που δεν θέλω είναι να τη δώσω σε τιμή που θεωρώ εγώ φυσιολογική και σε 2 μέρες να την δώ να μεταπωλείται με ένα 30ρι ξέρω 'γω καπέλο...

Aπό τη στιγμή που θα τη δώσεις ΔΕΝ σου ανήκει και αυτός που θα την πάρει μπορεί να την κάνει ΟΤΙ θέλει.

Αν μπορεί να την πουλήσει και να βγάλει, μαγκιά του... αν πάλι θέλει να την βάλει κάτω και να την πατάει, πάλι μαγκιά του και καμποηλίκι τουB)

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Πόσο να έδινα λέτε μία asus rx 570 expedition oc 4gb;Έχει υπόλοιπο εγγύησης κάπου 26 μήνες εάν θυμάμαι σωστά από μεγάλο ελληνικό κατάστημα.Κάθεται κάπου ένα δίμηνο, κρίμα είναι.Το μόνο που δεν θέλω είναι να τη δώσω σε τιμή που θεωρώ εγώ φυσιολογική και σε 2 μέρες να την δώ να μεταπωλείται με ένα 30ρι ξέρω 'γω καπέλο...

Αυτή έχει καινούργια 315€ στην καλύτερη στο Σκρούτζ. Με βάση την κατάσταση που λες ότι έχει εγώ δεν θα την έβαζα κάτω από 270€ (και ίσως να έπεφτα λίγο στο παζάρι ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα έβλεπα. Πρακτικά η κάρτα είναι καινούργια 45€ λιγότερα είναι λογική διαφορά για να την δώσεις. Από εκεί και πέρα όσο πιο πολύ καίγεσαι τόσο πιο πολύ ρίχνεις την τιμή. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Αυτή έχει καινούργια 315€ στην καλύτερη στο Σκρούτζ. Με βάση την κατάσταση που λες ότι έχει εγώ δεν θα την έβαζα κάτω από 270€ (και ίσως να έπεφτα λίγο στο παζάρι ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα έβλεπα. Πρακτικά η κάρτα είναι καινούργια 45€ λιγότερα είναι λογική διαφορά για να την δώσεις. Από εκεί και πέρα όσο πιο πολύ καίγεσαι τόσο πιο πολύ ρίχνεις την τιμή. 

Τα 270 ειναι πολυ τραβηγμενο.Με τοσο παιρνεις 580 καινουργια απο εξω η με λιγα περισσοτερα 580 απο εδω.Γυρω στα 220 μπορει να φυγει νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, fmarkos είπε

και η rx580 nitro εχει 298 ευρω καινουργια, εγώ δεν θα έδινα πάνω από 220-230 ευρω γι αυτη πάντως, η τιμές των rx570 ειναι υψηλές σε σχέση με των 580 ακόμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...