Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xaraktira είπε

Κοιταξτε,δυστυχως,αυτο δεν ειναι καθολου καλο τροφοδοτικο το αντιθετο ειναι επικινδυνο και πολυ κακης ποιοτητας.Ο αγοραστης θα πρεπει να αγορασει καινουριο.Μπορειτε να του το δωσετε για να λειτουργησει τον υπολογιστη με αυτο,μεχρι να βρει καποιο καινουργιο. Ας το αφησουμε στην τιμη που σας ειπα,κυριως λογω της καρτας σας γραφικων που ειναι καλη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα!!! Ποσο προτεινετε να πουλησω τα παρακατω?

Cpu: i5 6500

mobo: asus z170 pro gaming (δεν εχει δεχτει oc)

ram: hyperx fury 8gb 2133mhz (1 dimm, δεν εχει δεχτει oc)

gpu: asus gtx 1050 oc dual fan 2gb (δεν εχει δεχτει oc)

δεν υπαρχουν πλεον εγγυησεις εκτος απο τις μνημες που ειναι εφ'ορου ζωης. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GiorgosVontz είπε

Καλησπερα!!! Ποσο προτεινετε να πουλησω τα παρακατω?

Cpu: i5 6500

mobo: asus z170 pro gaming (δεν εχει δεχτει oc)

ram: hyperx fury 8gb 2133mhz (1 dimm, δεν εχει δεχτει oc)

gpu: asus gtx 1050 oc dual fan 2gb (δεν εχει δεχτει oc)

δεν υπαρχουν πλεον εγγυησεις εκτος απο τις μνημες που ειναι εφ'ορου ζωης. 

αυτα τα "δεν εχει δεχτει oc" μη τα αναφερεις καθολου στην αγγελια

γιατι δε μπορεις να τ αποδειξεις κ γελανε κ οι πετρες με κατι τετοια....

απο κει κ περα τη καρτα θα τη δωσεις χωριστα να παρεις κατι παραπανω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

αυτα τα "δεν εχει δεχτει oc" μη τα αναφερεις καθολου στην αγγελια

γιατι δε μπορεις να τ αποδειξεις κ γελανε κ οι πετρες με κατι τετοια....

απο κει κ περα τη καρτα θα τη δωσεις χωριστα να παρεις κατι παραπανω

καλα και να θελα να κανα oc με αυτον τον cpu δεν..οποτε ναι συμφωνω. Ποσο λες να τα βαλω ? την καρτα και εγω το σκεφτηκα να την βαλω ξεχωριστα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

100€ για απλή 1050? ούτε καν ti δεν είναι 😅 χλωμό αλλά οκ. 

τοσο ξεκινανε οι απλες 1050 στο ebay λογω της καταστασης,

αλλιως σε νορμαλ επιπεδα 70 αξιζε

Δημοσ.

καλησπέρα, πόσο προτείνετε να πουλήσω το  συγκεκριμένο pc?

Χαρακτηριστικά :

cpu: i5-2500k

mobo: MSI P67A GD55

ram: 8gb ddr3

gpu:  Intel® HD Graphics 3000 

psu: 750w

μαζί με οθόνη philips 200vw8

Δεν υπάρχουν συσκευασίες ούτε εγγυήσεις. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koolisk6 είπε

τοσο ξεκινανε οι απλες 1050 στο ebay λογω της καταστασης,

αλλιως σε νορμαλ επιπεδα 70 αξιζε

η λογική λέει κιόλας 161€ new 1050ti 4gb τέλος πάντων, επίσης η κατάσταση έχει να κάνει με κάρτες τύπου mid-high end range και όχι για τις τόσο low end πλέον αλλά μάλλον τα έχουμε μπερδέψει λίγο 😅 καλά βέβαια έχω δει σε κάτι ποστ εδώ πως το i5 2nd gen πιο ακριβό από i5 6th gen στις προτάσεις. 

κάντε ότι καταλαβαίνετε και επίσης το ebay δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό εμπόριο γιατί αν το βάλουμε στο ίδιο σακί θα ξεκινάω να πουλάω αέρα Ιωάννινων σε βαζάκια για 150€ 👌μέχρι και στο car βρίσκεις πιο λογικές αγγελίες.. 

Δημοσ.

Παντως και εγω που ρωτησα για το Monitor tv που εχω επειδη ο Κωτσοβολος ειχε βαλει 2-3 εκθεσιακα κομματια σε χαμηλη τιμη θα πρεπει και εγω να την δωσω βαση προσφορας Κωτσοβολου.

Το οτι πλεον στην αγορα η ποιο φθηνη 24αρα που ειναι και τηλεοραση εχει 119 ευρω χωρις να ειναι Full HD χωρις PIP MHL δεν εχει καμια σημασια.

Οπως καμια σημασια δεν εχουν οι καρτες γραφικων που ειχαν 160 οχι σε ενα αλλα σε πολλα μαγαζια και τωρα στις αγγελιες τις δινουν 250 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα !

Θελω να πουλησω τα παρακατω για λογαριασμο φιλου....

https://www.crutchfield.com/S-XqMdWcX2tGi/p_1583300ESB/Sony-ES-STR-DA3300ES.html

https://www.crutchfield.com/S-VYPe6JFN8ff/p_1585400ES/Sony-ES-STR-DA5400ES.html

ειναι και οι δυο σε αψογη κατασταση με ολα τα τηλεχειριστηρια, calibration mic, manuals...

o 5400 top model του 2009...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, hammerd είπε

Καλησπερα !

Θελω να πουλησω τα παρακατω για λογαριασμο φιλου....

https://www.crutchfield.com/S-XqMdWcX2tGi/p_1583300ESB/Sony-ES-STR-DA3300ES.html

https://www.crutchfield.com/S-VYPe6JFN8ff/p_1585400ES/Sony-ES-STR-DA5400ES.html

ειναι και οι δυο σε αψογη κατασταση με ολα τα τηλεχειριστηρια, calibration mic, manuals...

o 5400 top model του 2009...

Καλυτερα να ψαξετε στο ebay δεν νομιζω οτι θα υπαρχει ενδιαφερον εδω στο ινσομνια.Κοιταξτε εκει τιμες,συγκρινετε και βαλτε τα προιοντα και εσεις στην δικη σας.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

η λογική λέει κιόλας 161€ new 1050ti 4gb τέλος πάντων, επίσης η κατάσταση έχει να κάνει με κάρτες τύπου mid-high end range και όχι για τις τόσο low end πλέον αλλά μάλλον τα έχουμε μπερδέψει λίγο 😅 καλά βέβαια έχω δει σε κάτι ποστ εδώ πως το i5 2nd gen πιο ακριβό από i5 6th gen στις προτάσεις. 

κάντε ότι καταλαβαίνετε και επίσης το ebay δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό εμπόριο γιατί αν το βάλουμε στο ίδιο σακί θα ξεκινάω να πουλάω αέρα Ιωάννινων σε βαζάκια για 150€ 👌μέχρι και στο car βρίσκεις πιο λογικές αγγελίες.. 

δε κατάλαβα μου απαξιώνεις το ebay του 1 δις+ που το βλέπουν σε σχέση με το insomnia κ το car.gr που ασχολούνται 10-20 χιλιαδες ελληνες?

οπουδηποτε μπορεις να βρεις παραλογες αγγελιες δεν εχει καμια σχεση αυτο,

απλα το ebay ειναι σημειο αναφορας για το σφυγμο της παγκοσμιας αγορας,δεν ειναι οι αγγελιες του insomnia που πουλαει το καθε παιδακι την καρτα του οσο του κατεβει,

οταν ψαχνεις ν αγορασεις κατι μεταχειρισμενο πρωτα κοιτας ebay τιμη και μετα πόσο το βρισκεις ελλαδα κ ζυγιζεις τι σε συμφερει απο αποψη χρονου παραδοσης κ μεταφορικων

Επεξ/σία από koolisk6
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

δε κατάλαβα μου απαξιώνεις το ebay του 1 δις+ που το βλέπουν σε σχέση με το insomnia κ το car.gr που ασχολούνται 10-20 χιλιαδες ελληνες?

οπουδηποτε μπορεις να βρεις παραλογες αγγελιες δεν εχει καμια σχεση αυτο,

απλα το ebay ειναι σημειο αναφορας για το σφυγμο της παγκοσμιας αγορας,δεν ειναι οι αγγελιες του insomnia που πουλαει το καθε παιδακι την καρτα του οσο του κατεβει,

οταν ψαχνεις ν αγορασεις κατι μεταχειρισμενο πρωτα κοιτας ebay τιμη και μετα πόσο το βρισκεις ελλαδα κ ζυγιζεις τι σε συμφερει απο αποψη χρονου παραδοσης κ μεταφορικων

Spoiler

Screenshot_20210126-152650160.jpg.7cc3c9bd9038ee0166e0384af9dd30cb.jpgScreenshot_20210126-152630086.jpg.f4fdd681896bd4ce9a2707aab05dfcfc.jpg

Εγώ πάντως βλέπω 4729 διαφορετικές τιμές /refurbished και μερικά με shipping +30€ και οι περισσότερες είναι με bid που αν δεν κάνω λάθος όταν βάλεις κάτι με bid εκεί ρισκάρεις να το πουλήσεις ακόμα και στα 50€ αν κάποιος δεν δώσει παραπάνω.. εκτός και αν ρίξει πιστόλι που δεν έχω ψάξει για τι κυρώσεις θα έχει σαν seller. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20210126-152650160.jpg.7cc3c9bd9038ee0166e0384af9dd30cb.jpgScreenshot_20210126-152630086.jpg.f4fdd681896bd4ce9a2707aab05dfcfc.jpg

Εγώ πάντως βλέπω 4729 διαφορετικές τιμές /refurbished και μερικά με shipping +30€ και οι περισσότερες είναι με bid που αν δεν κάνω λάθος όταν βάλεις κάτι με bid εκεί ρισκάρεις να το πουλήσεις ακόμα και στα 50€ αν κάποιος δεν δώσει παραπάνω.. εκτός και αν ρίξει πιστόλι που δεν έχω ψάξει για τι κυρώσεις θα έχει σαν seller. 

αστο φιλε αμα δεν εχεις εμπειρια απο ebay μην επιμενεις,

σε bid να κερδισεις αυτη τη χρονικη περιοδο καρτα γραφικων σε χαμηλη τιμη δε παιζει,

τις "buy it now" να κοιτας εκει βλεπεις ποσο τις δινουνε κ ποσο μπορεις να τις αγορασεις, οχι απο καμια τυχερη δημοπρασια,

bid μπορει να εχει 60 ευρω μεχρι τελευταια μερα κ την τελευταια ωρα να φτασει π.χ.120

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...