Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά για ένα crosscheck, το παρακάτω σετ πόσο θα το κοστολογούσατε;

• Gigabyte 990XA UD3 (15 μήνες υπόλοιπο εγγύησης)
  • AMD FX8320 (η ψύκτρα αχρησιμοποίητη -15 μήνες υπόλοιπο εγγύησης)
  • 16GB (4x4GB) Kingston Genesis DDR3 1600MHz CL9

Υπάρχει η συσκευασία για όλα τα παραπάνω και καινούρια βλέπω κοστίζουν περί τα 410. 

Γύρω στα 320-330.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω σκληρό δίσκο για το raspberry pi, 500gb-1Tb πόσο να ζητήσω?

θα με βόλευει 3.5άρης ώστε να πάρω enclosure με εξωτερική τροφοδοσία για να μην κλατάρει το boardάκι.

με 25-30 ευρώ βρίσκω κάτι ή είναι λίγα? τονίζω οτι δεν με ενδιαφέρουν rpm κλπ, είναι καθαρά για file serving και storage.

κάποιος? 

Δημοσ.

Δύσκολα 

Έχω τον 8320(χωρίς ψήκτρα)+ 990fxa ud3 στα 170 και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς 

Δεν αξίζει και παρακάτω όμως να τα δώσει διότι έχει και 16gb ram με όλο αυτό το set + εγγύηση που υπάρχει για mobo και cpu.Τουλάχιστον 300 ευρώ για μένα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω 2 ελατωματικα hardware κομματια ενα τροφοδοτικο OCZ 850w το οποιο δινει ρευμα στην μητρικη αλλα το pc δεν ανοιγει και εναν σκληρο seagate 1tb barracuda στις 7200rpm τον οποιο δεν αναγνωριζει η μητρικη μου.Αξιζει να τα βαλω αγγελια για ανθρωπους που μπορουν να τα επιδιορθωσουνε?Και αν ναι ποσο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω 2 ελατωματικα hardware κομματια ενα τροφοδοτικο OCZ 850w το οποιο δινει ρευμα στην μητρικη αλλα το pc δεν ανοιγει και εναν σκληρο seagate 1tb barracuda στις 7200rpm τον οποιο δεν αναγνωριζει η μητρικη μου.Αξιζει να τα βαλω αγγελια για ανθρωπους που μπορουν να τα επιδιορθωσουνε?Και αν ναι ποσο?

Αν ειναι εκτος εγγυησης οχι,εδω ο κοσμος δεν εχει χρηματα να παρει πολυ καλα μεταχειρισμενα και με εγγυηση ,θα ενδιαφερθει για χαλασμενα? :)

Δημοσ.

Τσεκαρε τον δισκο αν ειναι απο τους προβληματικους seagate που ειχαν bug στο firmware.Αν ειναι τετοιος φτιαχνεται.

Τον δικο μου τον εφτιαξε ενα παλικαρι απο εδω μεσα δωρεαν.

Δημοσ.

Τσεκαρε τον δισκο αν ειναι απο τους προβληματικους seagate που ειχαν bug στο firmware.Αν ειναι τετοιος φτιαχνεται.

Τον δικο μου τον εφτιαξε ενα παλικαρι απο εδω μεσα δωρεαν.

Πως μπορω φιλε μου να τσεκαρω αν οντως εχει bug?

Δημοσ.

γεια σας!

ενα asus T100TA- DK002H 8 μηνου , με ελαχιστη χρηση και τα Microsoft Office Home and Student 2013 μη ενεργοποιημενα (εχει κανονικη αδεια χρησης οχι office 365) , ποσο περιπου θα πιασει?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα,

Είχα αγοράσει πρίν 4 χρόνια περίπου ένα ηχοσύστημα και τώρα λόγο μετακόμισης θέλω να το πουλήσω.

Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει:

Ένα ενισχυτή ήχου YAMAHA RX-V461 

Αυτή τη στιγμή τον έχω βρεί μόνο από Αμερική και καινούριο στην τιμή των 249$.

Επίσης 2 ηχεία Crystal Audio TX-T2 SE

Αυτή τη στιγμή πωλούνται στο sκroutz 475€ χαμηλότερη τιμή.

Το ερώτημα είναι πόσο πιστεύεται θα ήταν μια καλή τιμή να τα αγοράσει κάποιος. 

** Να σημειωθεί πως τα είχα αγοράσει όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο για να κάνω super Party αλλά ποτέ δεν δούλεψαν πάνω από το μισό της έντασης λόγο γειτόνων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...