Prospector8 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδες,φιλος πηγε και αγορασε PAYSAFE των 50Ε ωστε να κανει αγορες για games απο digital sites,kinguin στυλ κτλπα,επειδη ακουσε οτι δεχονται πλεον. Ελα μου ομως που απο παντου τρωει ακομα ακυρο και εχει μεινει με την ..καρτα στο χερι και δεν ξερει τι να κανει. Σκεφτοταν να την πουλησει κανα 45Ε ξερω εγω,πιστευετε ειναι καλη λυση?? Μπορει να κανει κατι αλλο? Κανενα Site με digital games δεν την δεχεται απο οσο εχουμε κοιταξει στα γνωστα.
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι λίγα όταν υπάρχει και η οθόνη-TV ; Τον SSD μαζί με τις μνήμες θεωρώ ότι μια μείωση της τάξης του 60% από τις τρέχουσες τιμές είναι λογική.Τώρα όσον αφορά τα περιφερειακά εξαρτήματα δεν υπολογίζονται στην συνολική αξία απλά τα κατέγραψα σαν συνολικό πακέτο. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποιος που να θέλει να αγοράσει ακριβώς αυτά τα κομμάτια που δίνεις, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον δικό σου υπολογιστή αλλά και για οποιονδήποτε άλλον. Αλλά και να βρεθεί κάποιος, θα πρέπει να έχει διαθέσιμα όλα τα χρήματα για το πακέτο. Για αυτούς τους λόγους, έστω κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Η/Υ σου σαν πακέτο θα πιάσει κάπου 20% λιγότερα από ότι θα έπιανε πουλώντας ξεχωριστά κάθε κομμάτι του.
cgiannakidis70 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις σας. Ήταν πολύ χρήσιμες. 1
d_gkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδες,φιλος πηγε και αγορασε PAYSAFE των 50Ε ωστε να κανει αγορες για games απο digital sites,kinguin στυλ κτλπα,επειδη ακουσε οτι δεχονται πλεον. Ελα μου ομως που απο παντου τρωει ακομα ακυρο και εχει μεινει με την ..καρτα στο χερι και δεν ξερει τι να κανει. Σκεφτοταν να την πουλησει κανα 45Ε ξερω εγω,πιστευετε ειναι καλη λυση?? Μπορει να κανει κατι αλλο? Κανενα Site με digital games δεν την δεχεται απο οσο εχουμε κοιταξει στα γνωστα.45 φευγει γρηγορα! για να μην εχει χασουρα, ας παιξει σε κανα στοιχηματζιδικο
Prospector8 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 45 φευγει γρηγορα! για να μην εχει χασουρα, ας παιξει σε κανα στοιχηματζιδικο Ναι μονο αυτα τα site την δεχονται κανονικα.Αλλα μαλλον θα την βαλει για πουλημα. Ευχαριστω.
nikos1982 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 CPU : A8 6600k με εγγυηση MAINBOARD : ASUS A88 X GAMER με εγγυηση RAM : 2X4 1600 DDR3 KINGSTON με εγγυηση PSU : COOLER MASTER 400w CASE : CORSAIR 200R DVD-RW 4x Fans το εχω βαλει 280 σας φενονται πολλα εσας;;;βλεπω κατι αλλα παρομια που τα δινουν απο 300+ ?????τι λετε για αυτο εδω???????
sotos 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ?????τι λετε για αυτο εδω??????? Η τιμή είναι μία χαρά η εποχή είναι δύσκολη περιμένετο λίγο σε αυτά τα χρήματα
Shadows Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ?????τι λετε για αυτο εδω??????? Αξιοπρεπες pc σε καλη τιμη,εδω πουλανε core 2 quad στα ιδια λεφτα.Απλα ειναι σε κατηγορια χρησης που καποιος δεν θα δωσει ευκολα λεφτα.Καλυτερα να το δωσεις κομματι κομματι να φυγει πιο γρηγορα.
nikos1982 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αξιοπρεπες pc σε καλη τιμη,εδω πουλανε core 2 quad στα ιδια λεφτα.Απλα ειναι σε κατηγορια χρησης που καποιος δεν θα δωσει ευκολα λεφτα.Καλυτερα να το δωσεις κομματι κομματι να φυγει πιο γρηγορα. αυτο ειναι το θεμα οτι μερικη δεν καταλαβενουν και ζητανε κατι εξευτελιστικές τιμες.
panosno1com Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 πληκτρολογιο cooler master trigger με τα κοκκινα led τι τιμη λέτε παιδιά ?
kaklikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 πληκτρολογιο cooler master trigger με τα κοκκινα led τι τιμη λέτε παιδιά ? Ποτε αγοραστηκε και σε τι κατασταση ειναι ;
gr234567 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα μια φίλη έχει αυτό http://www.e-shop.gr/hp-compaq-presario-cq60-230ev-ng109ea-p-PER.900804 είναι σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση, έχω βάλει windows 7. η μπαταρία κρατάει μόνο λίγα λεπτά. δεν υπάρχει εγγύηση. ποιο νομίζετε ότι είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να πουληθεί; ευχαριστώ μπορώ να έχω μια απάντηση παρακαλώ;
panosno1com Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ποτε αγοραστηκε και σε τι κατασταση ειναι ;Σεπτέμβρη 2013 ,σε αριστη κατασταση απλά θελει καθαρισμο και εκει που ακουμπαει ο αριστερος καρπός (στο μαυρο το βοηθητικο) εχει σκασει λιγακι...
kaklikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα μια φίλη έχει αυτό http://www.e-shop.gr/hp-compaq-presario-cq60-230ev-ng109ea-p-PER.900804 είναι σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση, έχω βάλει windows 7. η μπαταρία κρατάει μόνο λίγα λεπτά. δεν υπάρχει εγγύηση. ποιο νομίζετε ότι είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να πουληθεί; ευχαριστώ Ξεκινα απο τα 150 με 160 ευρω. Παραπανω αρκετα δυσκολα να φυγει. Σεπτέμβρη 2013 ,σε αριστη κατασταση απλά θελει καθαρισμο και εκει που ακουμπαει ο αριστερος καρπός (στο μαυρο το βοηθητικο) εχει σκασει λιγακι... Ξεκινας απο τα 80 και κατεβαινεις φιλε. 2
micahel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Για το trigger 50 ευρω το πηρα πριν απο 5-6 μηνες. Αριστο Με κουτί, χωρις απόδειξη. Νομιζω εχει παιξει στο eshop 80 ευρω πριν το καλοκαιρι αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την τιμη. Εγω λεω ξεκινα απο 50 αντε το πολυ 60. 80 με τιποτα παντως 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις