coolerman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ενας φιλος μου εχει το lg g2 αλλα του χαλασε η οθονη..εχει αλιωση εικονας..μπορει να το πουλησει για ανταλλακτικα?ποσο πιανει? εγγύηση δεν έχει;;
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Συγνώμη για το απότομο (δεν πιστεύω ότι ήταν αγενες) της απάντησης μου φιλέ μου. Είναι πιθανόν να διάβασα βιαστικά το κείμενο σου. Από την άλλη δεν νομίζω ότι είμαι παράλογος. Αν το δω με την λογική των πακέτων θα μπορούσα να πω ότι δίνω 125 ευρώ Oculus, Leap και Nostromo και 125 ευρώ Quad Core με 8 giga, 1.5tb Hdds, 5850. 250-220 πακέτο όλα μαζί (που έχουν και το προτέρημα ότι είναι σεταρισμενα και δουλεύουν στάνταρ) είναι αρκετά τίμια τιμή κατά την γνώμη μου. Απλά για την ιστορία το Witcher 3 που είναι το τελευταίο game που δοκιμασα σε low settings τα έπιανε τα 30 fps. Ενταξει ευχομαι καλη πωληση.
splashboogie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εκτός από το ποσό, μπορώ να ζήτησω βοήθεια και στο πως; Εξηγούμε, βρήκα ένα pc και θέλω να το πάρω. Δείτε αξιολογήσεις και θα δείτε τι άνθρωπος είμαι. Έλα μου όμως που από pcia δεν κατεω. Το παιδί που έβαλε την αγγελία παρότι έχει 0 θετικές έχει δώσει όλα τα σημάδια μιας καλής πώλησης. Π.χ. δέχεται έλεγχο είτε στο χώρο του είτε στο δικό μου, είναι παρά πολύ αναλυτικός και επεξηγηματικός. Είναι ευγενικός και γενικά μέχρι τώρα δεν μοιάζει απάτη. Λίγες συμβουλές για το τι να κοιτάξω θα ήταν πολύ σημαντικές. Ευχαριστώ και καλές γιορτές.
coolerman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 2 μηνες ακομα τότε γιατί δεν το πηγαίνετε στο service για αλλαγή οθόνης;; ΑΝ δεν θέλει να ασχοληθεί οκ τότε.. πιστεύω δεν τα έχει "φάει" ακόμα τα ψωμιά του το Lg. 1
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εκτός από το ποσό, μπορώ να ζήτησω βοήθεια και στο πως; Εξηγούμε, βρήκα ένα pc και θέλω να το πάρω. Δείτε αξιολογήσεις και θα δείτε τι άνθρωπος είμαι. Έλα μου όμως που από pcia δεν κατεω. Το παιδί που έβαλε την αγγελία παρότι έχει 0 θετικές έχει δώσει όλα τα σημάδια μιας καλής πώλησης. Π.χ. δέχεται έλεγχο είτε στο χώρο του είτε στο δικό μου, είναι παρά πολύ αναλυτικός και επεξηγηματικός. Είναι ευγενικός και γενικά μέχρι τώρα δεν μοιάζει απάτη. Λίγες συμβουλές για το τι να κοιτάξω θα ήταν πολύ σημαντικές. Ευχαριστώ και καλές γιορτές. Χρονια πολλα,βαλτε το λινκ της αγγελιας να σας πουμε. Αν εχει ολα αυτα τα δειγματα συμπεριφορας που λετε το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι πολυ καλο παιδι.Εξαλλου και εμεις απο μηδενικες αξιολογησεις ξεκινησαμε εδω. 2
mike0402 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 τότε γιατί δεν το πηγαίνετε στο service για αλλαγή οθόνης;; ΑΝ δεν θέλει να ασχοληθεί οκ τότε.. πιστεύω δεν τα έχει "φάει" ακόμα τα ψωμιά του το Lg. απλα αλλαγη οθονης στοιχιζει γυρω στα 120 με 140 ευρω και δεν ξερει αν θα την αλλαξει τσαμπα γιατι το κινητο εχει πεσει μια 2 φορες χωρις να εχει σπασει η οθονη
splashboogie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα,βαλτε το λινκ της αγγελιας να σας πουμε. Αν εχει ολα αυτα τα δειγματα συμπεριφορας που λετε το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι πολυ καλο παιδι.Εξαλλου και εμεις απο μηδενικες αξιολογησεις ξεκινησαμε εδω. Site: Ναη αγγελεία. Απλά στα pc δεν ξέρω πως κάνεις ελεγχο, όπως ξέρω σε ένα smartphone.
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Site: Ναη αγγελεία. Απλά στα pc δεν ξέρω πως κάνεις ελεγχο, όπως ξέρω σε ένα smartphone. Καλη τιμη για μεταχειρισμενο ειναι. Απλα οταν πατε σπιτι του πωλητη,παρακαλεστε τον να κατεβασει και να τρεξει ενα προγραμμα μικρο που λεγεται prime95 για 20 λεπτα.Αν δεν υπαρξει προβλημα η δεν παγωσει το PC η δεν κανει restart,το αγοραζετε.
samaras400 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα. Εχω μια αψογη καρτα γραφικων 6850 sapphire με κουτακι . Ποσο να την δωσω ; * ** Δεν εχει παιξει πανω απο 20 ωρες game .
coolerman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 απλα αλλαγη οθονης στοιχιζει γυρω στα 120 με 140 ευρω και δεν ξερει αν θα την αλλαξει τσαμπα γιατι το κινητο εχει πεσει μια 2 φορες χωρις να εχει σπασει η οθονη Το πήγε στο service και την έκοψαν την εγγύηση;; η υποθετικά μιλάς;;
mike0402 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το πήγε στο service και την έκοψαν την εγγύηση;; η υποθετικά μιλάς;; υποθετικα μιλαω
AlienTechGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από εμένα, Έχω ένα iPhone 4S μαύρο σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση αλλά είναι κλειδωμένο σε iCloud και η οθόνη έχει ένα θέμα (τα δείχνει όλα κάπως γαλάζια).Δεν είναι σπασμένη όμως,ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται... Πόσο μπορώ να το δώσω;;Σκέτη συσκευή...
coolerman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 υποθετικα μιλαω πρώτα θα το πήγαινα στο service για να δω τι θα πούν,και αν ΔΕΝ, θα κοιτούσα να το επισκεύασω(αλλαγή οθόνη με 50 ευρώ),και 3η "λύση" αν δεν σε συμφέρει τότε θα το πουλούσα για ανταλλακτικά,το κινητό ΔΕΝ τα έχει φάει τα ψωμιά του ακόμα για να το "σκοτώσεις" απο εκεί και πέρα εσείς αποφασίζεται.
mike0402 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 πρώτα θα το πήγαινα στο service για να δω τι θα πούν,και αν ΔΕΝ, θα κοιτούσα να το επισκεύασω(αλλαγή οθόνη με 50 ευρώ),και 3η "λύση" αν δεν σε συμφέρει τότε θα το πουλούσα για ανταλλακτικά,το κινητό ΔΕΝ τα έχει φάει τα ψωμιά του ακόμα για να το "σκοτώσεις" απο εκεί και πέρα εσείς αποφασίζεται. αλλαγη οθονης με 50 ευρω που προτεινεις?ειμαι απο αιγιο και μονο σε πατρα θα βολευε να το πηγαιναμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις