Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Γύρω στα 200(?)

Πολυ μεγαλο ποσο λες Sheo.  Τοσο εχει περιπου ολοκαινουργια με 3GB. Αν εχει εγγυηση,που λογικα πρεπει να εχει ακομη,γυρω στα 160 ευρω θα ελεγα εγω :)

Δημοσ.

Πολυ μεγαλο ποσο λες Sheo.  Τοσο εχει περιπου ολοκαινουργια με 3GB. Αν εχει εγγυηση,που λογικα πρεπει να εχει ακομη,γυρω στα 160 ευρω θα ελεγα εγω :)

Mπορεί, με πάσα επιφύλαξη. Απλά η 280 απλή έκανε 210 ευρώ, η 280Χ κάμποσα παραπάνω. Εχω δει 7950 στα 150, 160 είναι πολύ λίγα για 280Χ. Στα 160 που λέει ο λόγος την παίρνω εγώ :P

Καλύτερα ας ξεκινήσεις απο 180 αν δεν βιάζεσαι Λευτέρη ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγγυηση δεν εχει γιατι δεν υπαρχει αποδειξη και της εβγαλα το αυτοκολλητο που ειχε στην βιδα γιατι αλλαξα παστα και εβαλα MX4

Δημοσ.

Mπορεί, με πάσα επιφύλαξη. Απλά η 280 απλή έκανε 210 ευρώ, η 280Χ κάμποσα παραπάνω. Εχω δει 7950 στα 150, 160 είναι πολύ λίγα για 280Χ. Στα 160 που λέει ο λόγος την παίρνω εγώ :P

Καλύτερα ας ξεκινήσεις απο 180 αν δεν βιάζεσαι Λευτέρη ;)

Αλλαξαν οι τιμες με την ελευση της νεας γενιας. :) Τα βρηκατε βλεπω αμεσως για την καρτα. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Εγγυηση δεν εχει γιατι δεν υπαρχει αποδειξη και της εβγαλα το αυτοκολλητο που ειχε στην βιδα γιατι αλλαξα παστα και εβαλα MX4

Αφου αλλαξες παστα νομιζω ακυρωνεται η εγγυηση,αλλα ενταξει εσαι εσυ αριστος και παλιος χρηστης οποτε εισαι απο μονος σου εγγυηση.Νομιζω 160 ευρω παντως. :)

Μολις μπηκαν τα λεφτα του ΟΓΑ και ετσι μαλλον αυριο θα παραγγειλω την 390 οποτε αυτη θα παει στο ραφι.

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα να την δωσεις,μια χαρα καρτουλα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο θα πουλούσατε ένα κουτί με τα εξής χαρακτηριστικά:

-CPU : Intel® Core™2 CPU 6400 @2.13GHZ 2.13GHZ
-RAM : 4GB
-Κάρτα Γραφικών: Radeon HD5500 Series
-Σκληρός δίσκος : 120GB(IDE)
-Τροφοδοτικό 450Watt (καινούργιο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...