Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα CoolerMaster Trigger υπεραριστο χωρίς ανθρωπινο λίπος και ίχνος χνούδας με τα πάντα του πόσο να το δώσω??? (Είναι για την ακρίβεια ενός φίλου μου που είναι μανιακός με τέτοια)

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Αν είναι εκείνο της προσφοράς με τα 69€, το σωστό είναι να το δώσει γύρω στα 50€.

Που γίνεται η προσφορά αυτή ?
Δημοσ.

Που γίνεται η προσφορά αυτή ?

Έχω την εντύπωση ότι είχε βγει κάποια στιγμή σε μία πολύ καλή προσφορά και πολύς κόσμος το πήρε. Νομίζω το πλαίσιο την είχε κάνει, μπορεί και να κανω λάθος. Αυτό που σου λέει ο φιλος είναι πως εάν το πήρε σε πολύ χαμηλή τιμή τότε με την προσφορά δν είναι δίκαιο να το πουλήσει σύμφωνα με την τωρινη του τιμή η οποία είναι αρκετά υψηλοτερη. Συμφωνώ απολύτως με αυτό. Επίσης εάν δεν κάνω λάθος είχε κάποιο ελλατωμα το πληκτρολόγιο αυτό; Έτσι μου είχε πει ο fulgore.

Δημοσ.

110-120€ CPU: AMD FX-8350 

15-20€ CPU COOLER : Xigmatek Gaia 

50€  MOBO: Asus M5A97 R2.0 

110-120€  GPU: PowerColor PCS+ Radeon HD 7870 MYST Edition

20€ RAM : G.Skill RipjawsX 8GB DDR3-2400MHz

40€ CASE: Sharkoon T5 Value

Σου έβαλα ενδεικτικές τιμές δίπλα στο κάθε κομμάτι εκτός της οθόνης. Ο FX8350 τελικά ήταν με H110i GT ή Xigmatek Gaia? Τροφοδοτικό και δίσκους τι έχει το σύστημα?

Γενικά 350 € πακέτο είναι τίμια τιμή νομίζω

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είχε βγει κάποια στιγμή σε μία πολύ καλή προσφορά και πολύς κόσμος το πήρε. Νομίζω το πλαίσιο την είχε κάνει, μπορεί και να κανω λάθος. Αυτό που σου λέει ο φιλος είναι πως εάν το πήρε σε πολύ χαμηλή τιμή τότε με την προσφορά δν είναι δίκαιο να το πουλήσει σύμφωνα με την τωρινη του τιμή η οποία είναι αρκετά υψηλοτερη. Συμφωνώ απολύτως με αυτό. Επίσης εάν δεν κάνω λάθος είχε κάποιο ελλατωμα το πληκτρολόγιο αυτό; Έτσι μου είχε πει ο fulgore.

Καλημέρα!!!! Μάλλον ναι. Το δικό του δεν έχει εμφανίσει κανένα ελλάτωμα. Του έτυχε η παρτίδα αυτή. Αν θυμάμαι καλά το είχε αγοράσει στα 100€ περίπου
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες!

Λοιπόν ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ σε CPU και μητρική.

Πόσο λέτε να πιάσει το σετάκι μου:

CPU Type:  QuadCore AMD Phenom II X4 810 2.6 ghz 
Motherboard Name:    MSI K9A2 CF (MS-7388)
4Χ2 GB DDR2 RAM (8 σύνολο) στα 800Mhz.

και με τι φθηνό σετάκι θα μου προτείνατε να το αντικαταστήσω, ώστε να δω όντως διαφορά;
Δημοσ.

Σου έβαλα ενδεικτικές τιμές δίπλα στο κάθε κομμάτι εκτός της οθόνης. Ο FX8350 τελικά ήταν με H110i GT ή Xigmatek Gaia? Τροφοδοτικό και δίσκους τι έχει το σύστημα?

Γενικά 350 € πακέτο είναι τίμια τιμή νομίζω

Ναι τον Xigmatek μέχρι που κυκλοφόρησε ο H110i GT και τον τσίμπησα :D Πέρυσι ένα χρόνο ακριβός τον εχω τον H110i GT. (αν δεν κανω λαθος)

PSU: XFX TS Series 550W

HDD: Western Digital Black 1TB

SSD: Samsung 850 Evo 250GB

CASE: Phanteks Enthoo Luxe

Δημοσ.

Καλημέρες!

Λοιπόν ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ σε CPU και μητρική.

Πόσο λέτε να πιάσει το σετάκι μου:

CPU Type:  QuadCore AMD Phenom II X4 810 2.6 ghz 
Motherboard Name:    MSI K9A2 CF (MS-7388)
4Χ2 GB DDR2 RAM (8 σύνολο) στα 800Mhz.

και με τι φθηνό σετάκι θα μου προτείνατε να το αντικαταστήσω, ώστε να δω όντως διαφορά;

Σκεφτόμουν ν΄ αγοράσω έναν Athlon X4 860K που είναι στο 1/3 της τιμής από τον FX6300 που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Τι λέτε;

Δημοσ.

Σκεφτόμουν ν΄ αγοράσω έναν Athlon X4 860K που είναι στο 1/3 της τιμής από τον FX6300 που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Τι λέτε;

Να περιμενεις να βγουν οι Zen,τοσα χρονια εισαι με το συγκεκριμενο σετ,ας περιμενεις λιγο,αξιζει και απο αποδοση και απο καταναλωση ρευματος και απο τιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εστί ζεν;<br><br>

Επίσης πόσο να δώσω τα παλιά μου;

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πείτε και μία τιμή για τα παλιά πλην τίμια κομμάτια μου!

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...