Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θ αλλαξω τροφοδοτικο στις επομενες μερες και δεν προκειται να ζορισω την καρτα καθολου με παιχνιδια θα χει προβλημα λες?

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

αμα μου βρεις σετακι με q9550 στα 130 οπως λες πες μου και μενα για να αγορασω ενα..

Δεν θα βρω και είσαι παράδειγμα. Όσοι το έχουν νομίζουν ότι θα το πουλήσουν και θα βγάλουν λεφτά.

Αντί να δώσω 250€ λοιπόν, θα πάω στις προσγειωμένες αγγελίες, θα πάρω με 270€ σετάκι 2500k όπως ήδη σου είπαν και μετά θα σε ρωτήσω αν έκανα καλά.

Τέλος πάντων, επειδή δεν θέλω να αρχίσουμε τώρα αντιπαράθεση, τα πράγματα είναι απλά.

Οι τιμές των μεταχειρισμένων πέφτουν δυσανάλογα με την αξία τους. Ένας 9550 είναι υπεραρκετός για τους περισσότερους χρήστες σήμερα αλλά υπάρχουν πλέον και πάρα πάρα πολύ καλύτεροι. Όταν περίπου ένας i7 920 πάει στα 100€, πόσα θες για 9550? Ο caution είμαι σίγουρος ότι θα σου πει γύρω στα 80€ και για εμένα πολλά θα είναι. Αν θέλεις τη γνώμη μου, δεν αξίζει καν να τον πουλήσεις.

Αν το αποφασίσεις όμως, ή θα βρεις κορόιδο να σου δώσει τα 150€ όπως βρήκες εσύ ή θα τον δώσεις στην αξία που του αντιστοιχεί μέσα στον ανταγωνισμό. Ξαναλέω, i7 920 100€... q9550, πόσο? Ψάξε λίγο τις προηγούμενες σελίδες, έχει εξηγήσει πολύ καλύτερα από εμένα ο δεινόσαυρος αρκετά για τα μεταχειρισμένα.

Αυτά.

Σου έυχομαι να τα δώσεις και 400€ αν μπορέσεις

Δημοσ.

εχω αυτην gaia

ετσι πως ειναι χωρις τιποτα αλλο και επαιζε στο παλιο μου pc (pentioum 4).τι τιμη να βαλω?αν φυσικα αξιζει...ευχαριστω!!

Δημοσ.

Παραπλανητική φώτο - 12άρι fan είναι αυτό;

Κανένα 20άρικο λογικά, ίσως και 25 αν την καθαρίσεις :-D

Δημοσ.

παιδια δεν ειναι αυτη που πουλιεται τωρα 35ε στο πλαισιο, ειναι λιγο πιο μικρη.ο φαν ειναι 100αρης μαλον.

νεα φωτLinkο

Δημοσ.

Άγνωστες διαθεσιμότητες στο πρώτο - και περί τα 30 με μεταφορικά από τον πατρινό... Άρα το 20 kinda makes sense, για κάποιον που ψάχνεται άμεσα.

Για 10άρικο δεν την δίνεις καν - την κρατάς για backup imho :)

Δημοσ.

Ποσο κοστιζει αυτο εδω??? http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/50397-laptop-fl90-core-2-duo-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/

Αξιζει να παρω κατι τετοιο??Απλα για browsing και μια ταινια.!!!

Και αν ξερετε τι πρεπει να φτιαχτει για να δουλευουν τα πληκτρα του τελεια!!

Δημοσ.

Για τις δουλειές που περιγράφεις μία χαρά θα 'ναι. Τώρα για τα πλήκτρα δεν μπορώ να ξέρω. Από απλό καθάρισμα μέχρι αντικατάσταση... go figure :)

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω βάλει μια αγγελία με τα CREATIVE INSPIRE 5.1 T6100!!!

Περίπου τη τιμή προτείνετε να βάλω??? (Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά άψογα, με κουτί κλπ κλπ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...