Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Νοέμβρη μπαίνω στρατό και σκέφτομαι αν αξίζει ή όχι να δώσω το desktop μου. Εγγύηση έχουν μέχρι το Νοέμβρη.

Επίσης ένα Asus Zenfone 5 (z2580/2ram/16rom) σε καλή κατάσταση με κάποια σημάδια χρήσης περιμετρικά;

Για μένα, δωσ 'το κάνα μήνα πριν λήξει η εγγύηση, να έχει και ο αγοραστής μια μικρή καβάτζα και επειδή λογικά θα ετοιμάζεσαι και συ δεν θα προλαβαίνεις έτσι κ' αλλιώς να ασχοληθείς.

Επίσης όταν τελειώσεις θα έχουν (θεωρητικά) βγει και οι Zen, οι τιμές των καινούριων τώρα καρτών θα έχει πέσει και σταθεροποιηθεί και αφού θα συμβαίνουν και όλα αυτά ίσως πετύχεις και κανένα καλό μεταχειρό.

Θα είναι καλή στιγμή για πισί γενικά.

Όσο για τιμές, θα έλεγα 150-200 χωρίς την κάρτα?

Δεν παρακολουθώ τόσο από AMD μεριά, οπότε περίμενε και καμιά άλλη απάντηση από τους μάστορες εδώ μέσα :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα.

Μπορειτε να μου πειτε ποσο να πουλησω τα παρακατω;

Cpu Intel G620 @2.6ghz (ποτε δεν υπερχρονιστηκε) + mobo Asrock H61 Pro BTC + 4gb Ram

Δημοσ.

Είναι μοντέλο 2007-2008, πόσο περίμενες? Δοκίμασε και 180 αλλά δική σου ευθύνη αν δεν φύγει. Απλή πρόταση έκανα, δεν είναι υποχρεωτικό το compliance. 

ρε τρελέ δεν σε είπα τίποτα,απλά σου λέω τον πόνο μου... :) 

Καλά έκανες και εσύ την πρόταση σου γιατί ήταν αντικειμενική ,απλά εγώ "πίστευα" παραπάνω.

μου φαίνεται θα το κρατήσω θα του πετάξω μια SSD + QX9300 + GT240Μ (τα 2 από αυτά τα έχω ήδη) , και να το κρατήσω :P

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτα θα ειναι θηριακι, κανε και μια βαση λαπτοπ να σου κρατησει πολλα χρονια ;)

Ο 620 με Η61 θα ελεγα καπου στα 60 ευρω. Αν δεν φυγει σε 5 μερες βαλε 50. Εκει θα φυγει ανετα.

Δημοσ.

Με αυτα θα ειναι θηριακι, κανε και μια βαση λαπτοπ να σου κρατησει πολλα χρονια ;)

Ο 620 με Η61 θα ελεγα καπου στα 60 ευρω. Αν δεν φυγει σε 5 μερες βαλε 50. Εκει θα φυγει ανετα.

έχω ήδη την coolermaster u3 plus ,πιστεύω θα κάνει.

Απλά έχει όριο τα 4GB RAM ,οπότε θα χάσω λίγο από εκεί αλλά κλαίν :P :)

Δημοσ.

Εχω ενα τροφοδοτικο tagan super rock 880w και καθεται

Κομπλε απο καλωδια χωρις κουτι , χαρτια, εγγυηση.

Καλα ειναι να το βαλω 50?

Δημοσ.

Εχω ενα τροφοδοτικο tagan super rock 880w και καθεται

Κομπλε απο καλωδια χωρις κουτι , χαρτια, εγγυηση.

Καλα ειναι να το βαλω 50?

Ναι λογικη τιμη.

Δημοσ.

Φίλος μου που δεν σκαμπάζει μία από υπολογιστές ,θέλει να πουλήσει αυτό ,γιατί του κάθετε στην απόθηκη.

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.16-black-13-mid-2007-specs.html

Το πήρε από Ιταλία το 2007 περίπου ,με αναβάθμιση στα 2GB

Δεν έχω ασχοληθεί με apple καθόλου A1181 το μοντέλο του με φορτιστή και δεν έχει γρατζουνιές πόσο να πουλιέται;

Δημοσ.

Εχω ένα razer deathadder 2013 με πρόβλημα διπλοκλικαρίσματος στο αριστερό κλικ. Δεν το κάνει πάντα. Περίπου 3 στις 5 φορές. Διορθώνεται με αλλαγή του αριστερού switch ( κόστος περίπου 1-2 ευρώ ). Πόσο μπορώ να το δώσω; Είναι σε υπεράριστη εξωτερική κατάσταση, καθόλου γρατσουνιές ή φθορές. Εχω συσκευασία, πλήρη παρελκόμενα και αυθεντικό πακετάκι με ανταλλακτικά mousefeets για το mouse.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν το αλλάζεις να το δώσεις ως άριστο?

Δεν πιάνουν τα χέρια μου δυστυχώς. Από ότι έχω ψάξει θέλει κολλητήρι. Εχω φίλο από το στρατό που είναι τεχνικός και μου είχε πει να περάσω από το μαγαζί του να το δει. Αν καταφέρω και το φτιάξω μπορεί να φύγει 30-35 ευρώ ή λέω πολλά;

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλος μου που δεν σκαμπάζει μία από υπολογιστές ,θέλει να πουλήσει αυτό ,γιατί του κάθετε στην απόθηκη.

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.16-black-13-mid-2007-specs.html

Το πήρε από Ιταλία το 2007 περίπου ,με αναβάθμιση στα 2GB

(Το είδα μπροστά μου έχει αρκετές γρατσουνιές στα πλαστικά και κάνει έναν χαζό ηλεκτρονικό-ρομποτικό θόρυβο όταν ανοίγει αλλά σταματάει)

Δεν έχω ασχοληθεί με apple καθόλου A1181 το μοντέλο του με φορτιστή .

καμία γνώμη κατά εδώ ; 

Δημοσ.

Φίλος μου θέλει να πουλήσει αυτή την κάρτα ASUS R9 270X 4GB . Είναι χρησιμοποιημένη ένα χρόνο σε άριστη κατάσταση και έχει άλλα 2 χρόνια εγγύηση. Πόσο να την δώσει?

140 ευρω το πολυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...