BabisTs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η κάρτα είναι παρόμοια σε επιδόσεις με την 1070, αν είναι καλός clocker την ξεπερνάει κιόλας κι αν σκέφτεσαι να την πουλήσεις για να πάρεις 1080 μην περιμένεις να συγκινηθείς από την διαφορά των επιδόσεων... Πες τα (γιατί τα έχω πεί ουκ ολίγες φορές).... 3
trelaras52 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 δεν βιαζομαι να την δωσω,γνωριζω τα οσα λες,αλλα ελεγα μπας και την αλλαζα με καμια 1080ti οταν βγουν..εαν πιξω στα παζαρια δεν προκειτε να την δωσω,θα την κρατησω μεχρι να παραδωσει πνευμα
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παραλιγο να παρω την Dell τηλεφωνο οτι χαλασε η οθονη μου 7
trelaras52 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παραλιγο να παρω την Dell τηλεφωνο οτι χαλασε η οθονη μου Το κινητο φιλε! δεν ξερω γιατι τα ποσταρει ετσι(σε εμενα το εδιχνε νορμαλ τωρα που εκατσα στο pc το δα),συγνωμη για το καρδιακο On topic:Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για ποιο λέτε ρε παλικάρια?? Το μυνημα απο πανω απο το δικο μου ηταν με τεραστια γραμματα αλλα το διορθωσε. 1
Doctor Who1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Γειά σας !! Μια ερώτηση θέλω να κάνω offtopic. Έχουμε μια περίπτωση ενός ατόμου , ο οποίος έτυχε να του χαλάσει το ποντίκι μέσα στην εγγύηση έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα , επειδή όμως η εταιρεία δεν είχε να του αντικαταστήσει το συγκεκριμένο μοντέλο ποντίκι , η εταιρεία αντικατέστησε το χαλασμένο παλιό μοντέλο ποντίκι με ένα νέο μοντέλο ποντίκι. Η ερώτηση μου είναι η εξής , το νέο αυτό ποντίκι θα έχει εγγύηση εκ νέου , σαν να πήγαινε το άτομο αυτό και το αγόραζε από το κατάστημα?
Doctor Who1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι, μηδενίζει στην αλλαγή.Άρα θα έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση(συνήθως τόσα δίνονται) μέσω σειριακού αριθμού?
mcrae13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι, μηδενίζει στην αλλαγή. Αυτό θα έπρεπε να γίνει, είναι το κανονικό. Επειδή στο ελλαντα όμως κάνουν ότι γουστάρουν, ας ρωτήσει το μαγαζί ο φίλος. Αν ας πούμε είναι από πλαίσιο, χλωμό το κόβω. 2
Doctor Who1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αυτό θα έπρεπε να γίνει, είναι το κανονικό. Επειδή στο ελλαντα όμως κάνουν ότι γουστάρουν, ας ρωτήσει το μαγαζί ο φίλος. Αν ας πούμε είναι από πλαίσιο, χλωμό το κόβω. Δηλαδή μετά από την αντικάτασταση δεν ισχύει η εκ νέου απευθείας εγγύηση από την εταιρεία της logitech μέσω σειριακού αριθμού ? Όταν γίνεται η αντικατάσταση δίνουν και μια απόδειξη ότι έγινε αλλαγή από την logitech ή κάτι άλλο?
mcrae13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή μετά από την αντικάτασταση δεν ισχύει η εκ νέου απευθείας εγγύηση από την εταιρεία της logitech μέσω σειριακού αριθμού ? Όταν γίνεται η αντικατάσταση δίνουν και μια απόδειξη ότι έγινε αλλαγή από την logitech ή κάτι άλλο?Δεν το γνωρίζω το πρώτο. Χαρτί αντικατάστασης παίρνεις σίγουρα. Μόνο το μαγαζί θα σου λύσει τις απορίες
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν το γνωρίζω το πρώτο. Χαρτί αντικατάστασης παίρνεις σίγουρα. Μόνο το μαγαζί θα σου λύσει τις απορίες Ετσι ακριβως... Κανονικα σου ανανεωναν την εγγυηση αλλα λογο πολλων... κατεργαρηδων.... πλεον εχουν αρχισει και στην συνεχιζουν απο κει που ειναι... Δηλαδη αμα εχει 3 χρονια εγγυηση και σου χαλασει στα 2, εχεις αλλον 1 με το καινουργιο..
alfeios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ποσα να υπολογιζω για να αγορασω ενα φθηνο, αλλα υποφερτο smart-ρολόϊ ;
Doctor Who1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ετσι ακριβως... Κανονικα σου ανανεωναν την εγγυηση αλλα λογο πολλων... κατεργαρηδων.... πλεον εχουν αρχισει και στην συνεχιζουν απο κει που ειναι... Δηλαδη αμα εχει 3 χρονια εγγυηση και σου χαλασει στα 2, εχεις αλλον 1 με το καινουργιο.. Τι συμβαίνει όμως όταν η εγγύηση δεν είναι του καταστήματος αλλά της εταιρείας του ποντικιού , δηλαδή δεν είναι του Plaisio αλλά της Logitech ? Kαι τι ισχύει στην αντικατάσταση από την Logitech (εάν γνωρίζετε)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις