Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησε να τον πουλήσεις αφού μπορείς να κάνεις και αλλιώς την δουλειά σου...

Αν δεν τα καταφέρεις έχε τον για να μαθαίνουν τα παιδιά πως ειναι απο μέσα ένας υπολογιστής εγώ τα πρώτα μου βήματα στο hardware υπολογιστών τα έκανα ανοίγοντας εναν παλιό υπολογιστή του αδερφού μου που δεν τον χρειαζόταν πια.

Όσο για το πως να εκτυπώνεις έχουμε 2017 πλέον οι εκτυπωτές επικοινωνούν με τα smartphones και το ipad ακόμη και ασύρματα... πάρε έναν τέτοιο εκτυπωτή λοιπόν ή πολυμηχάνημα.

Τέλος θα πρότεινα να δώσεις κάτι για να πάρεις εναν σταθερό όταν μεγαλώσουν τα παιδιά για να μάθουν και τιποτα... πολλά παιδιά τώρα με τα smartphones μπορεί να ασχολούνται απο μικρά αλλά ειναι άσχετα με την τεχνολογία... (όπως μια γυναίκα μπορεί να οδηγεί αλλά αν ανοίξει το καπό δεν ξέρει τι βλέπει... )

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Δηλαδή να τον δώσω και να ξαναπάρω πάλι ντεσκτοπ;

Τι κερδίζω έτσι;

Τεχνολογία σίγουρα αλλά που θα με οφελήσει;

Στο να βλέπω πιο γρήγορα την αναζήτησή στο google και τα βίντεο στο YouTube;

Αν θα πάρω καινούριο ντεσκτοπ θα το κρατήσω αλλά 5-8 χρόνια και θα ψάχνω να τον ξαναδωσω;

Να πετάξω τα 1100€ που έδωσα και να πάρω κάτι με το 1/3 της τιμής;

Με Λαπτοπ δεν παίζει να εξυπηρετηθώ;

Αυτό ποσά χρόνια θα αντέξει;

Όλα αυτά γυρνάνε στο μυαλό μου και μπερδεύομαι.

Δημοσ.

Αν έχει αρκετή εγγύηση, όχι, σχετικά καλά είναι. Αν και λογικά καλύτερα θα ήταν 160, άστην 170 καμιά εβδομάδα.

Το όνομα "The Shining" και έτσι?^^

Δημοσ.

καλησπέρα σας !! ποσο να πανε ? intel core2quad q9450 ?  και σετακι μιτρικη h61 foxconn(turbo-x) intel i3 2100 ψυκτρα ιντελ μνημη 2gb ?

Δημοσ.

Αν έχει αρκετή εγγύηση, όχι, σχετικά καλά είναι. Αν και λογικά καλύτερα θα ήταν 160, άστην 170 καμιά εβδομάδα.

Το όνομα "The Shining" και έτσι?^^

Ναι απο το The Shining.

Εχει ακομα 2 χρονια και 3 μηνες εγγυηση, αγοραστηκε 220 ευρω. 

Δημοσ.

Εχει ακομα 2 χρονια και 3 μηνες εγγυηση, αγοραστηκε 220 ευρω. 

Ανασταλτικός παράγοντας η καμία αξιολόγηση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...