Cernic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 παιδια εχω ενα huindai matrix και θελω να το αλλαξω και γερνω προς jeep wrangler 10ετιας...θα ηθελα να μαθω ποσα τελη κυκλοφοριας εχει και γενικα τι επιπλεον θα πληρωνω και ποσο ειναι αυτο το ποσο (τελη κυκλοφοριας,φορος πολυτελειας αμα εχει,και τι αλλο θα πληρωνω εφορια...)οπως τα ιδια θα ηθελα να μαθω και για το suzuki grand vitara και να μου πρωτεινετε και αλλα 4x4 αλλα να τραβανε εκτος δρομου....
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Περί τελών κυκλοφορίας, φόρων και τα σχετικά, δεν ξέρω να σού πω, καθ' ότι δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα πλέον. Για τις επιλογές σου σε 4Χ4, μπορώ να σού πω κάποια πράγματα, αρκεί να δώσεις κάποιες διευκρινίσεις, όπως: - Το αυτοκίνητο θα το χρησιμοποιείς - και πόσο συχνά; - ως κύριο μέσο μετακίνησης σε άσφαλτο; - Για τι επίπεδο εκτός δρόμου κίνησης μιλάμε; Να περνάς απλώς από κάποιο κακοτράχαλο χωματόδρομο, ή να πηγαίνεις εκεί που πάνε μόνο τα ...κατσίκια; Ας αρχίσουμε μ' αυτά και προχωράμε. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Jeep wrangler 10ετίας? God damn it, δεν πρέπει να υπάρχει πιο άχρηστο αυτοκίνητο. Μόνο για εκτός. 1
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πλάκα έχει η wranglerια αλλά θα σε σκίσουν στα τέλη συν ότι για μεγάλα ταξίδια σου φουσκώνει το κεφάλι γιατί είναι λίγο ...τρακτέρ. Αν είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο all-around δεν σου κάνει το Jeep. Αν δεν έχεις θέμα με τα λίτρα και την "όχι και τέλεια" αξιοπιστία βρες προηγούμενο Range Vogue. Μια χαρά σκαρφαλώνει και ταξιδεύει και πάρα πολύ πολιτισμένα
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 4.4lt δεν ειναι αυτο? Με μικρή επιφύλαξη, νομίζω ότι έβγαινε και σε 3 κόμμα ...κάτι(!), αλλά και σε 2.5 Το θέμα είναι ότι η κατανάλωσή τους, σε κάθε περίπτωση ήταν δυσανάλογα υψηλή σε σχέση με τη χωρητικότητα τού κινητήρα (παλιάς τεχνολογίας κινητήρες, με επί μέρους «πινελιές» εκσυγχρονισμού, πράγμα πού ισχύει και στην πλειοψηφία των αμερικανικών αυτοκινήτων, ακόμα και σήμερα). Από εκτός δρόμου ικανότητες όμως, είναι θηρίο στην κυριολεξία και, αν αρχίσεις τις εξειδικευμένες βελτιώσεις, το πού μπορεί να κινηθεί δεν έχει όριο...
Cernic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Περί τελών κυκλοφορίας, φόρων και τα σχετικά, δεν ξέρω να σού πω, καθ' ότι δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα πλέον. Για τις επιλογές σου σε 4Χ4, μπορώ να σού πω κάποια πράγματα, αρκεί να δώσεις κάποιες διευκρινίσεις, όπως: - Το αυτοκίνητο θα το χρησιμοποιείς - και πόσο συχνά; - ως κύριο μέσο μετακίνησης σε άσφαλτο; - Για τι επίπεδο εκτός δρόμου κίνησης μιλάμε; Να περνάς απλώς από κάποιο κακοτράχαλο χωματόδρομο, ή να πηγαίνεις εκεί που πάνε μόνο τα ...κατσίκια; Ας αρχίσουμε μ' αυτά και προχωράμε. λοιπον θα το χρησημοποιω καθε μερα μεσα στην θεσσαλονικη και το θελω να πηγαινει σε αμουδια και γενικα να ανεβαινει χωματοδρομους με πετρες και τετοια...
NT1G Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 καθε μερα, μεσα στην θεσσαλονικη ≠ wrangler Λόγω κατανάλωσης.
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εχεις λεφτα για πεταμα? το μονο αμαξι που τα κανει αυτα και ειναι και σχετικα οικονομια ειναι το jimny.
Cernic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 το θεμα μου περισοτερο ειναι τα τελη κυκλοφοριας και οτι αλλο εχει βαλει η κυβερνιση τον τελευταιο καιρο... αμα καταφερω να το παρω αμα βαλω αεριο θα ειναι μια χαρα...
paylidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ειναι υπερβολικο και δεν παλευεται για πολη... εχω νοικιάσει σε νησι και μετα την 1η μέρα απηύδησα...
linkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παρε ενα Jimny που τα κανει αυτα που ζητας και ξεμπερδεψες. Πιο συγχρονο-πολιτισμενο-οικονομικο-βολικο κλπ κλπ 1
johnbond Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι παλαιότερο των 10 ετών θα πληρώνεις μόνο τέλη κυκλοφορίας. Αναλόγως τα κυβικά. Από 2.358 κ.ε. μέχρι 3.000 κ.ε. 880 ευρώΑπό 3.001 κ.ε. μέχρι 4.000 κ.ε. 1.100 ευρώΑπό 4.001 κ.ε. και άνω 1.320 ευρώ Δεν ξέρω τι πάιζει με τα τεκμήρια.Πρέπει να έχεις κάποιο συγκεκριμένο εισόδημα για να δικαιολογήσεις τα κυβικά.
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 4.4lt δεν ειναι αυτο? Εφόσον γράφει για αμάξι δεκαετίας, τότε θα εννοεί wrangler δεύτερης γενιάς(1997-2006). Αυτό έβγαινε και με 2,4 και με 2,5L. το θεμα μου περισοτερο ειναι τα τελη κυκλοφοριας και οτι αλλο εχει βαλει η κυβερνιση τον τελευταιο καιρο... αμα καταφερω να το παρω αμα βαλω αεριο θα ειναι μια χαρα... Λίγο αντιφατικό αυτό...
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον γράφει για αμάξι δεκαετίας, τότε θα εννοεί wrangler δεύτερης γενιάς(1997-2006). Αυτό έβγαινε και με 2,4 και με 2,5L. Λίγο αντιφατικό αυτό... οντως,ειναι 2,4 2,5 και 4,0. αλλα και υγραεριο να βαλεις παλι θα πληρωνεις τα κερατα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα