Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

παιδιά άσχετο, γίνεται αν έχω γίνει κουμπάρος σε κάποιον φίλο μου, μετά αυτός να με παντρέψει?

Ναι, γιατί να μην γίνεται; 

Νομιζω δεν επιτρεπεται απο τον νομο.

Ο Τούφας εννοεί την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Κουμπάρων... 

• Like 16
Δημοσ.

παιδιά άσχετο, γίνεται αν έχω γίνει κουμπάρος σε κάποιον φίλο μου, μετά αυτός να με παντρέψει?

Κουμπάρος πως έγινες? Τον πάντρεψες, του βάφτισες παιδί?

Έχω ακούσει πάντως πως δεν γίνεται, επειδή έτσι του επιστρέφεις την κουμπαριά.

Δημοσ.

Τι π@παριες κανονες θε μου...

Καντε οτι τραβαει η ψυχη σας ρε παιδια,αμα νιωθετε εσεις ετσι καλα τι σας νοιαζουν οι -ακομη κι αν υπαρχουν τοτε σιγουρα ατυποι- κανονες?

Δηλαδη θα ψαξει ο παπας τον εκκλησιαστικο φακελο του καθενος στην εκκλησιαστικη ασφαλεια και θα δει σε ποιους ηταν κουμπαρος στη ζωη του? 

Δημοσ.

Φυσικά και να μην το κάνεις.

Δεν πρόκειται για αμαρτία ή κάτι άλλο, απλά κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, όπως η αιμομιξία πχ.

Κακά τα ψέμματα, κάποια πράγματα στα παλιότερα χρόνια, δεν μπορούσαν να εξηγηθούν και έτσι πέρναγαν μέσα από τον φόβο και την κατήχηση από την εκκλησία- που επιτελούσε τον νομοθέτη,  στον απαίδευτο λαό.

Ούτε νόμοι, ούτε θεοί, απλά κάποιες πανανθρώπινες σταθερές πρέπει να κρατιούνται.

Για να μην αναφέρω ότι ο πνευματικός γονιός- νονός, πρέπει να είναι του αντίθετου φύλου , δηλαδή το κοριτσάκι να το βαφτίζει άντρας και το αγόρι γυναίκα. Αυτό, σύμφωνα και με τον Γιούνγκ, βοηθάει το παιδί να ξεπεράσει την έλξη της αιμομιξίας με τους γονιούς του. Γι' αυτό και δεν επιτρέπεται να παντρευτείς το παιδί του νονού σου, επειδή είστε σαν αδέλφια.

Σήμερα, στο πλαίσιο του μοντερνισμού, έχει καταστρατηγηθεί και βλέπετε όλοι που φτάσαμε με τους ομοφυλόφιλους.

Δημοσ.

Φυσικά και να μην το κάνεις.

Δεν πρόκειται για αμαρτία ή κάτι άλλο, απλά κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, όπως η αιμομιξία πχ.

Κακά τα ψέμματα, κάποια πράγματα στα παλιότερα χρόνια, δεν μπορούσαν να εξηγηθούν και έτσι πέρναγαν μέσα από τον φόβο και την κατήχηση από την εκκλησία- που επιτελούσε τον νομοθέτη,  στον απαίδευτο λαό.

Ούτε νόμοι, ούτε θεοί, απλά κάποιες πανανθρώπινες σταθερές πρέπει να κρατιούνται.

Για να μην αναφέρω ότι ο πνευματικός γονιός- νονός, πρέπει να είναι του αντίθετου φύλου , δηλαδή το κοριτσάκι να το βαφτίζει άντρας και το αγόρι γυναίκα. Αυτό, σύμφωνα και με τον Γιούνγκ, βοηθάει το παιδί να ξεπεράσει την έλξη της αιμομιξίας με τους γονιούς του. Γι' αυτό και δεν επιτρέπεται να παντρευτείς το παιδί του νονού σου, επειδή είστε σαν αδέλφια.

Σήμερα, στο πλαίσιο του μοντερνισμού, έχει καταστρατηγηθεί και βλέπετε όλοι που φτάσαμε με τους ομοφυλόφιλους.

Tελευταια φορα που τσεκαρα  ανηκαμε στην Ευρωπη και ειχαμε 2013 οχι μεσαιωνα .

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...