De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τώρα που έχω συνηθίσει, ούτε για πλάκα δεν θα ήθελα αδέρφια... Same here. 1
arxangelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ρε δείτε ναι την ουσία λίγο έτσι δε θα ήθελε κανείς αδέρφια
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ρε δείτε ναι την ουσία λίγο έτσι δε θα ήθελε κανείς αδέρφια Θα μπορούσες να το ξαναγράψεις σε ελληνική σύνταξη; 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ρε δείτε ναι την ουσία λίγο έτσι δε θα ήθελε κανείς αδέρφια Tα ιδια λενε και στην Αφρικη και κανουν 10 για να μην αισθανονται μοναξια.
LogokrisiaGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Tα ιδια λενε και στην Αφρικη και κανουν 10 για να μην αισθανονται μοναξια. Ναι για αυτό ακριβώς στην αφρική κάνουν από 10.... μπράβο καλογιέ μου...
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ναι για αυτό ακριβώς στην αφρική κάνουν από 10.... μπράβο καλογιέ μου... Εφοσον αντικειμενικα δεν εχουν τις προυποθεσεις για να ζησουν τοσα παιδια : α)Kυριως κανουν διοτι ειναι χαμηλο το μορφωτικο επιπεδο εως ανυπαρκτο,β)για να ικανοποιησουν το εγω τους(διαιωνιση της τεραστιας προσωπικοτητας τους μην χασει η ανθρωποτητα τετοιο DNA .θρησκευτικοι παραγοντες και τελος για αυτο που υπονοεις εσυ οπως πρακτικους λογους γ) εργατικα χερια ,υψηλη θνησιμοτητα. Ακριβως με την σειρα που τα ειπα ,το β συμβαινει και στον αναπτυγμενο κοσμο το α και γ στον αναπτυσομενο η' υποαναπτυκτο. 4
tritonas00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mια χαρα τα λεει ο Fotis13. Ετσι ακριβως οπως ειναι. Τα αυτονοητα λεει.
arxangelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αυτοι οι άνθρωποι κάνουν τόσα παιδιά γτ πολύ απλά το μορφωτικό τους επίπεδο είναι τραγικό. Αλλά επίσης λόγο του ότι υπάρχει τεράστια φτώχεια και δεν έχουν συνείδηση και λογική να πάρουν μέτρα αντισύλληψης.. Μόνο στην Αφρική έχουν πολλά παιδιά? Κοιτάξτε στην Ασία ας πούμε σε φτωχές περιοχές 10-12 παιδιά έχουν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει. Τσακωμοί και μπινελίκια ακόμη και εδώ. Υποκλίνομαι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις