Πέτρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτο εδω το εχετε δει το εχετε βαλει; http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Radeon-Software-Crimson-Edition-16.1-Hotfix-Release-Notes.aspx To έβαλα όταν βγήκε στην 7950, κανένα πρόβλημα (στη δική μου χρήση). Από χτες, χαίρομαι με μια 290 που μου έκατσε σε super τιμή και έχω ξεκινήσει τα χαζοbenches με τους ίδιους...παραμένει σταθερή και χωρίς κάποιο θέμα. 2
Alithinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Απέκτησα μια r7 370 4gb! αλλά με μπερδεύει το site της AMD. ποιο driver να περάσω τον 15.12 ή τον 16.1 hotfix ?
Apoll Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κάνε απεγκατάσταση από το control panel τους προηγούμενους οδηγούς και βάλε τους 16.1 ΑΛΛΑ με δεξί κλικ και Run As Administrator οποσδήποτε σε W10. 1
Alithinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το έκανα. υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. δεν ξέρω αν φταίει ο driver, ή κάτι με τη κάρτα τη δική μου, ή αν τα benchmarks στο γνωστά site είναι π@π@ριές, ή τι άλλο παίζει, αλλά κάτι δεν πάει καλά. το tomshardware λέει ότι η κάρτα αυτή το fallout 4 στα ultra με το godrays στο high του δίνει 36 fps, ενώ το guru3d στη δοκιμή του που έβαλε όλα στο ultra εκτός από godrays και shadows που τα βαλε στο high, 41 fps. http://www.tomshardware.com/reviews/fallout-4-performance-benchmark,4370-2.html http://www.guru3d.com/articles_pages/fallout_4_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html εγώ έκλεισα τελείως τα godrays, έβαλα σκιές στο high, και αφαίρεσα και τελείως το antialiasing, και το framerate μου συνήθως κυμαίνεται κάτω από τα 30 fps, και αραιά και που να ανέβει στα 30άρια ή στα 40άρια για 1-2 δευτερόλεπτα, και να ξαναπέσει χαμηλά. WTF ?!?!?!
Πέτρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τόσο ελαφρύ είναι το Fallout? Το είχα για πιο απαιτητικό. Τί ρυθμίσεις έβαλες στο Crimson Control Panel? Όλα τα default ή πείραξες κάτι? 1
Alithinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) όλα default. --- στο witcher 3 μπόρεσα και ανέβασα τα settings στο high και χωρίς ssao είναι smooth σαν βούτηρο. με ssao γίνεται αισθητή η πτώση. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από Alithinos
Apoll Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το έκανα. υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. δεν ξέρω αν φταίει ο driver, ή κάτι με τη κάρτα τη δική μου, ή αν τα benchmarks στο γνωστά site είναι π@π@ριές, ή τι άλλο παίζει, αλλά κάτι δεν πάει καλά. το tomshardware λέει ότι η κάρτα αυτή το fallout 4 στα ultra με το godrays στο high του δίνει 36 fps, ενώ το guru3d στη δοκιμή του που έβαλε όλα στο ultra εκτός από godrays και shadows που τα βαλε στο high, 41 fps. http://www.tomshardware.com/reviews/fallout-4-performance-benchmark,4370-2.html http://www.guru3d.com/articles_pages/fallout_4_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html εγώ έκλεισα τελείως τα godrays, έβαλα σκιές στο high, και αφαίρεσα και τελείως το antialiasing, και το framerate μου συνήθως κυμαίνεται κάτω από τα 30 fps, και αραιά και που να ανέβει στα 30άρια ή στα 40άρια για 1-2 δευτερόλεπτα, και να ξαναπέσει χαμηλά. WTF ?!?!?! To Tom's χρησιμοποιεί Intel Core i7-5930K at 4.2GHz + Alphacool water cooler και το guru3d Intel Core i7-5960X is running 4.40 GHz on all cores. Έχεις τέτοιο επεξεργαστή επάνω; Γιατί αν έχεις κανέναν AMD FX ξέχνα το. Στα 4Κ μπορείς να δεις ίδιες επιδόσεις, μιας και εκεί η GPU είναι το όριο, αλλά στα 1080p η CPU είναι το όριο. 3
Sog96Ch Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πηρα μια amd gpu (r380) Παρατηρω οτι τα gpu fans δεν δουλεουν ολη την ωρα υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω να λειτουργουν ολη την ωρα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πηρα μια amd gpu (r380) Παρατηρω οτι τα gpu fans δεν δουλεουν ολη την ωρα υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω να λειτουργουν ολη την ωρα; Αν δεν υπαρχει λογος γιατι να γυρνανε για να χαλανε; Ουτε στην Nitro 390 που εχω γυρνανε παντα.
Alithinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 To Tom's χρησιμοποιεί Intel Core i7-5930K at 4.2GHz + Alphacool water cooler και το guru3d Intel Core i7-5960X is running 4.40 GHz on all cores. Έχεις τέτοιο επεξεργαστή επάνω; Γιατί αν έχεις κανέναν AMD FX ξέχνα το. Στα 4Κ μπορείς να δεις ίδιες επιδόσεις, μιας και εκεί η GPU είναι το όριο, αλλά στα 1080p η CPU είναι το όριο. Τον FX της υπογραφής έχω... Έστω. Και πάλι το fallout 4 δεν δικαιολογείται. Το Witcher 3 είναι αρκετά καλύτερο οπτικά, και στο ίδιο hardware τρέχει με πολύ καλύτερο frame rate.
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 To έχεις αυθεντικό, με τα τελευταία μπαλώματα, έτσι?
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το fallout με το σύστημα της υπογραφής μου και υπάρχουν στιγμές που τα "παίζει" και έχεις την απαίτηση από έναν AMD fx κα την 370 να είναι πάνω από 30fps σε high settings ? Απλά ξεχνα το......μιλαμε πάντα για 1080p έτσι ?
rowain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οι intel είναι καλύτεροι για gaming τα τελευταία χρόνια, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα..Τα πιάνεις τα 60fps με έναν AMD FX σε 1080p στο the witcher 3 και σε πολλά άλλα παιχνίδια αρκεί να έχεις την κατάλληλη gpu και να μην είναι πολύ cpu demanding. Τον FX της υπογραφής έχω... Έστω. Και πάλι το fallout 4 δεν δικαιολογείται. Το Witcher 3 είναι αρκετά καλύτερο οπτικά, και στο ίδιο hardware τρέχει με πολύ καλύτερο frame rate. Το witcher 3 στηρίζεται κατα βάση στην κάρτα γραφικών. Γι αυτό και πιάνεις καλύτερα fps σε αυτό και όχι στο fallout. Kαλοί είναι οι fx αλλά σε κάποιες περιπτώσεις για να το τερματίσεις-ξεζουμίσεις το μηχάνημα χρειάζεται ένας intel, αν και ακόμα και αυτό μόνο σε λίγες περιπτώσεις, ώστε να γίνει πραγματικά αισθητή η διαφορά στην απόδοση και να αξίζει και την χρηματική διαφορά κόστους.
Alithinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 To Tom's χρησιμοποιεί Intel Core i7-5930K at 4.2GHz + Alphacool water cooler και το guru3d Intel Core i7-5960X is running 4.40 GHz on all cores. Έχεις τέτοιο επεξεργαστή επάνω; Γιατί αν έχεις κανέναν AMD FX ξέχνα το. Στα 4Κ μπορείς να δεις ίδιες επιδόσεις, μιας και εκεί η GPU είναι το όριο, αλλά στα 1080p η CPU είναι το όριο. Αν είχα 5930Κ δεν θα τον συνδύαζα με την 370 αλλά με κάμια Fury nano! To έχεις αυθεντικό, με τα τελευταία μπαλώματα, έτσι? Αποδείχθηκε ότι τη μεγαλύτερη ζημιά στο frame rate μου, την έκανε η απόσταση των σκιών. Βάζοντας την από το high στο medium, μπόρεσα να προσθέσω ξανά το AA, και πλέον το μικρότερο frame rate που διαπίστωσα ήταν το 36. (πριν ήταν 25) Πολύ καλύτερη εμπειρία. Αχ αυτές οι σκιές... Και στο Skyrim το ίδιο πρόβλημα είχα. Όλα τα άλλα κομπλέ, texture mods, enb, και δεν συμμαζεύεται, αλλά οι σκιές στο medium. Στα παιχνίδια που δεν είναι της Bethesda κανένα πρόβλημα με τις σκιές. Πρέπει οπωσδήποτε αυτή η Bethesda να κάνει optimize τις σκιές στη μηχανή της. Το fallout με το σύστημα της υπογραφής μου και υπάρχουν στιγμές που τα "παίζει" και έχεις την απαίτηση από έναν AMD fx κα την 370 να είναι πάνω από 30fps σε high settings ? Απλά ξεχνα το......μιλαμε πάντα για 1080p έτσι ? Ναι για 1080p. Δοκίμασε και εσύ να ρήξεις το shadow distance στο medium και να βάλεις τα sliders του draw distance κάπου στη μέση, με όλα τα άλλα στο ultra. Το αποτελεσμα ίσως σε εκπλήξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα