Προς το περιεχόμενο

Διάρρηξη και Θωρακισμένες Πόρτες


zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, φτιάχνω αυτό το thread για να ενημερώσω γενικά όλους για σκηνικό που παίχτηκε σήμερα στην πολυκατοικία μου.

 

Μεταξύ των ωρών 9 το πρωί και 12 το μεσημέρι, μπήκαν κλέφτες σε 2 διαμερίσματα (οροφοδιαμερίσματα είναι) στον 4ο και 5ο όροφο. Τα διαμερίσματα αυτά ήταν άδεια από κόσμο και ειδικότερα το ένα άδειασε στις 9 (άρα το παρακολουθούσαν να δουν πότε θα φύγουν). Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι μπήκαν σε θωρακισμένες πόρτες (2 χρόνων είναι τα σπίτια και οι πόρτες) κανονικά με κλειδί. Δεν έγινε καμία παραβίαση, απλά ανοίξανε μπήκαν, πήραν ότι πήραν και τις ξαναέκλεισαν σαν κύριοι. Οι μπάτσοι είπαν ότι κάθε φορά που έχει λαϊκή (όπως σήμερα) είναι η μέρα που μπαίνουν, γιατί γενικά στην όλη περιοχή συνεχώς έπαιρναν τηλέφωνα για να ενημερώσουν για επιπλέον κλοπές και το ακούγαμε και στον ασύρματο.

 

Το θέμα είναι ότι τα γράφω αυτά για να ενημερώσω ότι, παιδιά, οι θωρακισμένες δεν κάνουν δουλεια ΚΑΜΙΑ, όπως είπαν και οι μπάτσοι "για μόστρα είναι, αφού μπαίνουν είτε με master key ή με κανά αντικλείδι που μπορεί να έχει κρατήσει κανάς κλειδαράς από όταν βγήκαν τα κλειδιά"

 

Συμπέρασμα, προσοχή στην ημέρα με λαϊκή, και αν έχετε θωρακισμένες να ξέρετε ότι δεν κάνουν τίποτα. Δεν το λέω για να ανησυχήσω κόσμο, απλά να ξέρετε τι συνέβη σήμερα που νομίζαμε ότι με τις θωρακισμένες είμαστε καλυμμένοι.

 

Stay Safe.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά κάνεις και ενημερώνεις, αλλά οι θωρακισμένες είναι ασφαλείς εάν συνοδεύονται και από κλειδαριές της προκοπής (πράγμα που δνε διευκρινίζεις).  Εάν η κλειδαριά είναι κάτι συνηθισμένο, προφανώς και δεν έχει σημασία η θωράκιση της πόρτας, ας είναι κι από τιτάνιο.  Επίσης δεν αναφέρεις εάν σίγουρα ήταν κλειδωμένες οι πόρτες.

 

Έχεις στοιχεία για τις κλειδιαριές να μας δώσεις; Να ξέρουμε τί να μην βάλουμε :)

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου στο μπλα μπλα υπάρχει θέμα με συγκεκριμένες κλειδαριές ασφαλείας και master keys 

 

Όταν μπαίνουμε σε νεο σπίτι, αλλάζουμε την κλειδαριά ασφαλείας με κάποια καλή μάρκα που δεν εχει master keys και αν δεν μπορούμε να την αλλάξουμε μόνοι μας, ζητάμε απο τον κλειδαρα να αποσφραγίσει τη ζελατίνα της νεας κλειδαριάς μπροστά μας. 

 

Εγω θα επικεντρωνόμουν στις κλειδαριές και οχι στις πόρτες ασφαλείας. 

 

Επισης αν χρειαστούμε αντίγραφο το βγάζουμε σε κλειδαρα άλλης περιοχής. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κλειδαριές ήταν μαζί με τις πόρτες, http://www.potentlock.com/ αυτές έχει ενσωματωμένες. Πέρα του ότι έχει ίδιες κλειδαριές και στην είσοδο (που με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν να την ανοίξουν όπως και των σπιτιών) χώρια ότι έχει κωδικό να πατάς και να ανοίγει άρα θα μπορούσαν να ήξεραν τον κωδικό (μαλακία αυτό το ξέρω).

 

Το ποιες έχουν master keys δε μπορεί νομίζω να το ξέρει κανείς μας, όλοι θα πάμε με την ελπίδα να μας λέει αλήθεια ο εκάστοτε κατασκευαστής/κλειδαράς

 

Και βίντεο για το πως μπορεί να ανοίξει κάποιος την κλειδαριά που έχουμε (βλέπετε και το κλειδί που είναι πάνω κάτω ίδιο). Τέλεια. Τόσο εύκολο....

 

http://www.youtube.com/watch?v=VVTcn8Yl8Zc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμ αυτά τα κλειδιά είναι πασίγνωστο πως είναι ΓΤΠ. Δυστυχώς πολλές πόρτες «ασφάλειας» και κυρίως οι πιο παλιές που είχαν μπει (όταν πρωτοξεκίνησε ο κόσμος να βάζει τέτοιες) έχουν τέτοια κλειδιά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρηματοκιβωτίου κλειδια ειναι ολα μα ολα αχρηστα.

http://www.siamo.gr/538/ti-kanoyme-ean-exete-porta-asfaleias-me-kleidaries-poy-exoyn-kleidi-typoy-xrhmatokivwtioy

Απαραδεκτο ενα σαιτ να μην εχει τιμες σαν να λεμε αναλογα οποιος μας κατσει με οσα ζητησουμε...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η φάση είναι πως έχω πόρτα αυτουνού με τη KESO 2000 πάνω και μόλις βρήκα μερικά βίντεο στο youtube που τη πικάρουν σε 5 λεπτά ρε φούστη μου. Κι υποτίθεται αυτή δε πικάρεται εύκολα, ήμαρτον - το γράφει και στο site

http://www.siamo.gr/382/kylindroi-ypshlhs-asfaleias

 

youtube.com/watch?v=z2r_RWA0Srg

 

 

Ε, τί να βάλεις πια. Με μπρίζωσε τώρο το κολοβίντεο. Στο πατρικό μου έχει εκείνη που είναι ΓΤΠ που λέμε, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να στείλω τη KESO στο πατρικό μου και να βάλω καμιά άλλη πιο σούπερ για τη πάρτη μου. Άμα βλέπεις και τη πικάρει ο άλλος σε 3 λεπτά σε βίντεο, ε, του φούστη.

 

Αν και πιστεύω (χωρίς να είμαι ειδικός) πως αν την έχεις διπλοκλειδώσει ίσως χρειαστεί να τη ξαναπικάρει για κάθε στροφή, αλλά και πάλι, αν έχει ένα μισαωράκι ο άλλος θα το κάνει κι αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συναγερμός και πόρτα οτι να ναι..είναι η άποψη μου. Επίσης και ενα σκύλος μέσα στο σπίτι δεν βλάπτει. ακόμη και αν  δεν είναι φύλακας θα πεταχτεί αμέσως μόλις ακούσει το παραμικρό και θα σας ειδοποιήσει .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συναγερμός και οποιοσ μπορει σκύλο...οι απλοί καθημερινοί διαρρηκτες δε θα μπουν...

 

Και το λέει κάποιος που έχουν μπει Σπιτι του 2 φορές με κλείδωμενες πόρτες καλές κλειδαριες κτλ... Επίσης όσο φτωχός και αν είσαι αυτοί θα μπουν ψάχνοντας ακόμα και για τη βερα σου...

 

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή η μάστιγα ειναι να κλείσουν η να λειτουργήσουν σε Ευρωπαϊκά στάνταρ τα μαγαζιά αγοράς χρυσού (ταυτότητα, απόδειξη αγοράς, αγορά του αντικειμένου με επιταγή κτλ κτλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...