papahlamidas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θυμήθηκα αυτό το επεισόδιο με τον αστυνόμο Rex. 10
DrLo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι ο μόνος που υποψιάζεται ότι το όλο "θέμα" το έφταξε ο Ταρζάν ? 3
Muchacho Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θυμήθηκα αυτό το επεισόδιο με τον αστυνόμο Rex. Είμαι ο μόνος που υποψιάζεται ότι το όλο "θέμα" το έφταξε ο Ταρζάν ? Aκριβως,κανενας σοβαρος τρομοκρατης δεν θα επελεγε τον Μακη ή την espresso. Τωρα για αν κινδυνευει ο καταναλωτης,κατα 99.99%, απο αυτα που ειπαν δεν ισχυει τιποτα,αλλα ετσι και αλλιως στην πρωτη γουλια θα το ειχαν καταλαβει ή ακομα και απο το ανοιγμενο μπουκαλι.Αυτες τις ηλιθιες ενεργειες των τρομακρατικων οργανωσεων που ξεπηδανε τα τελευταια χρονια ποτε δεν τις καταλαβα.Καιρια χτυπηματα,οπως αυτο στην Microsoft. 1
kage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 οτι για τα προβληματα του κοσμου ευθυνεται η κοκα κολα????!?!?!? ανεγκεφαλα παιδακια το σκεφτηκαν αυτο...
DrLo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ καλού κακού πάντως από εδώ και πέρα θα πίνω Coca Cola μόνο φορώντας κάτι σε Nanobionic που ως γνωστόν προστατεύει και από ακουαφόρτε. 2
DrLo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 χα χα χα πολύ γέλιο το πως ούτε την Δνση δεν έχουν γράψει σωστά btw Από ότι διάβασα στο site η συσκευασία που είχε οξύ παραδώθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ... τρομερό κατόρθωμα μιλαμε
gatokoritso Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 ουτε μια παραβιαση της προκοπης? btw οταν πρωτοειδα το επεισοδιο με τον ρεξ εκανα κανα μηνα να πιασω αναψυκτικό αχ παιδικα τραυματα.. 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 προς τους τρομοκράτες σε περίπτωση που διαβάζουν insomnia --> καλά ρέ μαλάκες , πίνω ενα 500ρι μπουλάκι κοκα κόλα λάιτ κάθε μέρα , θα με δηλητηριάστε ρε βοδειδες? α?? δεν είμ εγώ ο οχθρός που πίνω την κακακόλα , το σύστημα δεν ειμαι γω καταλαβερδούν ? α? κ μένανε το σύστημα με χτυπάει κ σβήνω τον πόνο μου στο πιοτό (χωρίς ζάχαρη γιατι παχαίνει κ πίνω κάθε μέρα όπως είπα) κ όχι σε άλλα γιατι εκείνα προωθεί το σύστημα για να μας έχει σε καταστολή . κοιτάτε μη βρω τη γιάφκα σας γιατ θα σας κατουρήσω τα pc και στις προκηρύξεις στο ποτό του φτωχού βρήκατε να δηλητηριάστε? θα με αναγκάσετε να αγοράσω μπουκάλα για να μη κινδυνεύω ?α?τρολλιά με μυρίζει 1
alex_000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Υφηλιος 7 δισεκατοομμυρια ελλαδα 10 εκατομμυρια, ποσοστο 0.14%, τεραστια μονο... και πολεμο τους κανουμε αμα λαχει. Η λογική σου είναι λάθος. Η Ελλάδα ανήκει στις ανεπτυγμένες χώρες και η δυναμική της αγοράς δεν μετριέται πληθυσμιακά. Στην Ουγκάντα ο άλλος μπορεί να σε σκοτώσει για μια κοκα κολα Στις λίστες GDP η Ελλάδα είναι κοντά στην 40 στη θέση από τις περίπου 200 χώρες του κόσμου. 3
revolver1990 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 ουτε μια παραβιαση της προκοπης? btw οταν πρωτοειδα το επεισοδιο με τον ρεξ εκανα κανα μηνα να πιασω αναψυκτικό αχ παιδικα τραυματα.. Το θυμώσουν ρε?Με τον τρελάρα με την σύριγγα!
pournaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Η λογική σου είναι λάθος. Η Ελλάδα ανήκει στις ανεπτυγμένες χώρες και η δυναμική της αγοράς δεν μετριέται πληθυσμιακά. Στην Ουγκάντα ο άλλος μπορεί να σε σκοτώσει για μια κοκα κολα Στις λίστες GDP η Ελλάδα είναι κοντά στην 40 στη θέση από τις περίπου 200 χώρες του κόσμου. Ξεπερνας το 1% της παγκοσμιας ημερησιας καταναλωσης;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Kαι μονο που εχει παρει διαστασεις στα ΜΜΕ και φτανει τις 2 σελιδες ενα thread με αφορμη τους κατα φαντασια τρομοκρατες -κατα τ'αλλα αργοσχολους τιποτενιους φιλοσοφους του κ*λου- πρεπει να τους κανει αρκετα υπερηφανους. Κερδισαν τα 15 λεπτα δημοσιοτητας τους κι αυτοι, πισω στη σπηλια τους τωρα.
nicoc89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 έλεγα στη μάνα μου για την είδηση και σηκώνομαι να βάλω ενα ποτήρι κοκα κόλα π είχε μείνει απ το μεσημέρι και κοίταγε την κοκα κόλα λες και κράταγα ωρολογιακή βόμβα χαχααααχααχαχχαχαχαχαχα 5
akpe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 κοιτάτε μη βρω τη γιάφκα σας γιατ θα σας κατουρήσω τα pc και στις προκηρύξεις Δεν περιορίζεσαι στις γάτες εσύ; 2
agligoros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μεγα ψεμα. εδωσα σε ενα ρομακι χθες ενα ποτηρι κοκακολα για αντιτιμο καλαντωνε και σημερα μια χαρα τον ειδα. ηταν απο αυτες τις προσφορας 2.30 τα τρες λιτρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα