Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Btw , τοξοβολε , καλα ολα αυτα αλλα το ουρανιο τοξο εχει λογο υπαρξης στο avatar σου η ειναι εκει απλα για να το κανει ποιο Fabulous? :devil:  :devil:  :devil:

Η σημαία με το ουράνιο τόξο τα τελευταία χρόνια σηματοδοτεί το κίνημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, αμφιφυλόφιλων και διαφυλικών ατόμων. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_flag_(LGBT_movement)

• Like 1
Δημοσ.

ειναι μια γάτα βαπίρ
όμορφη γιατ ειμ όμορφος
μαύρη γιατ ειμ σκοτεινός
και βαπίρ γιατ ειμ βαπίρ 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν συμβολίζει κάτι, είναι μια εικόνα την οποία έφτιαξα σε ένα site ( δεν θυμάμαι ποιο ) για να την έχω για skype. Μου άρεσε όμως και έτσι επέκτεινα την χρήση της και ποιο πέρα :P.

Δημοσ.

Κυνηγάω συνέχεια τον πλούσιο θείο μου για να μου δώσει χρήματα. Έχω 3 ανιψάκια και είμαι γενικά γκαντεμόσαυρος σε κάποια θέματα.

Γενικά θεωρώ ότι είμαι λίγο γκαντέμης σε ότι έχει να κάνει με τύχη (τυχερά παιχνίδια όταν παίζω πχ) . Μισώ τον Γκαστόνε που είναι κολόφαρδος αλλά την γυναίκα μου δεν θα την πάρει

Πέρα από το γκαντέμης τα άλλα φυσικά τα λέω για πλάκα...Απλά μου αρέσει ο Ντόναλντ Ντακ γιός της Βολκάνα Μακ Ντακ και ανιψιός του Σκρουτζ Μακ Ντακ γιατί είναι αληθινός

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμη και δοξα στον Μανθο Φουστανο.

me too στον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, επίκουρο καθηγητή στην έδρα της βυζαντινολογίας.

Επεξ/σία από veteranos123
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...