Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 [...] Btw , τοξοβολε , καλα ολα αυτα αλλα το ουρανιο τοξο εχει λογο υπαρξης στο avatar σου η ειναι εκει απλα για να το κανει ποιο Fabulous? Η σημαία με το ουράνιο τόξο τα τελευταία χρόνια σηματοδοτεί το κίνημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, αμφιφυλόφιλων και διαφυλικών ατόμων. http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_flag_(LGBT_movement) 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 με φωναξε κανεις? Δε νομίζω να χρειάζεται να εξηγησω τι σημαίνει το αβαταρ μου.χιχιχι
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ένας τυχαίος λυκάνθρωπος που βρήκα στο deviantart. Επειδή ειμαι φαν των ταινιων τρόμου.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ειναι μια γάτα βαπίρόμορφη γιατ ειμ όμορφοςμαύρη γιατ ειμ σκοτεινόςκαι βαπίρ γιατ ειμ βαπίρ 2
Avatar21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν συμβολίζει κάτι, είναι μια εικόνα την οποία έφτιαξα σε ένα site ( δεν θυμάμαι ποιο ) για να την έχω για skype. Μου άρεσε όμως και έτσι επέκτεινα την χρήση της και ποιο πέρα .
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κυνηγάω συνέχεια τον πλούσιο θείο μου για να μου δώσει χρήματα. Έχω 3 ανιψάκια και είμαι γενικά γκαντεμόσαυρος σε κάποια θέματα. Γενικά θεωρώ ότι είμαι λίγο γκαντέμης σε ότι έχει να κάνει με τύχη (τυχερά παιχνίδια όταν παίζω πχ) . Μισώ τον Γκαστόνε που είναι κολόφαρδος αλλά την γυναίκα μου δεν θα την πάρει Πέρα από το γκαντέμης τα άλλα φυσικά τα λέω για πλάκα...Απλά μου αρέσει ο Ντόναλντ Ντακ γιός της Βολκάνα Μακ Ντακ και ανιψιός του Σκρουτζ Μακ Ντακ γιατί είναι αληθινός 1
elvisjedi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 <--- jack - f*ckin - bauer γιατι ειχα κολησει με την σειρα οταν ειχα γραφτει στο φορουμ και ακομα δεν εχω σκαλωσει τοσο με αλλη σειρα παρολο που εχω δει παρα πολλες http://www.youtube.com/watch?v=r9USAYvBAi0
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τιμη και δοξα στον Μανθο Φουστανο. me too στον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, επίκουρο καθηγητή στην έδρα της βυζαντινολογίας. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από veteranos123 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 <- Favorite Marvel Character / Favorite video game role.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα