Προς το περιεχόμενο

Windows tablets/hybrids γενικά.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα τους ενημερώσω για την συζήτηση μας, φαντάζομαι ότι θα το δοκιμασουν να δουν πως τρέχει, αφού υπάρχει λύση.

Κάποια πρόταση για ταβλετ μέχρι 350€?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατσε να τεσταρω πως τρεχει σε low cpu και 2gb ram,γιατι ισως να ειναι καλυτερα να κοιταξουν σε πιο ισχυρο windows tablet,οπως ειναι το surface pro 2 ή τα καινουρια Mcore που θα κινουνται κοντα στο 500αρικο,για να εχουν το κεφαλι τους ισυχο,για καμια 3+ετια ακομη και σε windows desktop χρηση!

Δημοσ.

Οκ φίλε μου, θα περιμένω τις προτάσεις σου.

Δημοσ.

Εγκατέστησα το app player στο Pro 3,εγκατέστησα πολλές εφαρμογές που έχω στο κινητό,έκανα και συντομεύσεις είτε στην task bar είτε στην start screen και μπορώ να πω ότι τρέχει αρκετά ικανοποιητικά τις εφαρμογές.

Μόνο ο dolphin browser δεν άνοιγε κάν σελίδες,θα δοκιμάσω και τον chrome η και άλλους browser ελπίζω να δουλέψει.

Όλες οι υπόλοιπες πχ bsplayer,imdb,sport24,sportfm,YouTube,the verge,tTorrent Pro έτρεχαν πολύ ομαλά.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω εχω θεματα πολλα με το t100 και το περιεργο οτι δε τα ειχα οταν το δοκιμασα πριν κανενα 6μηνο.

Φυσικα μπορει να φταιει οτι τωρα το εγκατεστησα στην sd,ενω τοτε μονο στην εσωτερικη μπορουσες να το εγκαταστησεις.

Τελος,το ξηλωσα και θα το ξανα δοκιμασω αυριο στην εσωτερικη να δω αν εχω προβληματα παλι!

Eπισης προσεξα οτι την ram,την καταπινει(δε περιμενα κατι διαφορετικο),οποταν το 4αρι gb το θες οπωσδηποτε!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Εγκατέστησα το app player στο Pro 3,εγκατέστησα πολλές εφαρμογές που έχω στο κινητό,έκανα και συντομεύσεις είτε στην task bar είτε στην start screen και μπορώ να πω ότι τρέχει αρκετά ικανοποιητικά τις εφαρμογές.

Μόνο ο dolphin browser δεν άνοιγε κάν σελίδες,θα δοκιμάσω και τον chrome η και άλλους browser ελπίζω να δουλέψει.

Όλες οι υπόλοιπες πχ bsplayer,imdb,sport24,sportfm,YouTube,the verge,tTorrent Pro έτρεχαν πολύ ομαλά.

Δοκιμασε ενα pdf reader οπως τον adobe και τον ezpdf.

Πιο παλλια που ειχα δοκιμασει δεν δουλευε κανενας reader.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο αυριο που θα το ξανα περασω,θα τα τεστερω και εγω στο t100,γιατι μπορει το sp3 να τα τρεχει νερακι και σε bay trail 2gb ram,να σερνονται!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Δοκιμασε ενα pdf reader οπως τον adobe και τον ezpdf.

Πιο παλλια που ειχα δοκιμασει δεν δουλευε κανενας reader.

Και οι 2 εγκαταστάθηκαν αλλά στον μεν πρώτο δεν ανοίγει κάν ένα PDF αρχείο 10mb(μονίμως λέει loading και τίποτα) στο δεύτερο άνοιξε κανονικά το ίδιο αρχείο αλλά πάει βήματα χελώνας και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό στο ξεφύλλισμα του αρχείου)Οι browser είναι όλοι απογοήτευση και ο chrome και ο Firefox όχι μόνο στο σκρολινγκ και στο smoothness που είναι άθλιος αλλά και το περιβάλλον εργασίας είναι έτη φωτός πίσω από τους αντίστοιχους desktop για windows.Ο dolphin που είναι ο καλύτερος browser για android δυστυχώς δεν παίζει εδώ.Ο YouTube τελικά δεν ανοίγει κάν(όλο δείχνει ότι φορτώνει αλλά μηδέν το αποτέλεσμα)Από τις 2 εφαρμογές για καιρό που έχω αγοράσει ο ένας(weather now) δεν ανοίγει κάν και συνέχεια κρασάρει στην προσπάθεια ο δεύτερος δουλεύει άψογα(eWeather HD)Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ανάλογα την εφαρμογή αν θα δουλέψει σε ικανοποιητικό επίπεδο η σε μέτριο προς χάλια είτε καθόλου.Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο και επίσημα android app να επιτρέπει η εγκατάσταση τους μέσα από τα windows.

Android apps on Windows? The conversation's not dead yet for Microsoft

http://www.neowin.net/news/android-apps-on-windows-the-conversations-not-dead-yet-for-microsoft

Εγώ θα κρατηςω κάποιες εφαρμογές όπως του eWeather hd,the verge,Engadget,imdb,sport24,sportfm και του i torrent pro app και βλέπουμε αν βάλω τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από alextrela172
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στην Ελλάδα και στα Public-Multirama το νέο Asus T200 στις 11.6 ίντσες με 4gb ram!!!

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-transformer-book-t200ta-cp018h-ultrabooktablet-116-32gb-mpleasimi/prod6950693pp/

Και εδώ ένα review(στην έκδοση με τα 2gb ram βέβαια αλλά αντιπροσωπευτικό γενικότερα)

http://www.tlbhd.com/asus-transformer-book-t200ta-review-18720/

Summary: The Asus Transformer Pad T200TA is one of the most interesting affordable 2-in-1s of the moment. It starts at $400 and for that kind of money you're getting a BayTrail platform machine with a 11.6 inch IPS display, a 37 Wh battery and a docking unit that bundles a full-size keyboard, wide trackpad and more ports. They all add up and the entire thing is rather bulky and heavy, but that's a compromise you can probably learn to live with.

THE GOOD

nicely build, decent quality IPS screen, handle daily tasks well, packs a dock with a good keyboard and a good selection of ports, charges fast and lasts for 8+ hours on a go, excellent price

THE BAD

bulky and heavy, packs only an HD screen.

Επίσης μια θετική διαφοροποίηση ότι φορτίζει πολύ γρήγορα από extra δικιά του υποδοχή και όχι από την usb όπως του T100.

The laptop comes with a 33Wh power-brick and a complete charge takes around 2 hours (with light use during this time). It no longer charges via the microUSB port, like the T100 model, but through a dedicated charging pin.

Επίσης ότι δεν περιλαμβάνεται office 2013

There’s not Office license included with this model (or with the cheaper base version either) from what I can tell, unlike with the smaller T100TA and T100TAM 2-in-1s.

post-235346-0-82369600-1416746938_thumb.jpg

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Lenovo mix 3 είναι εδω και μάλιστα στις 7.85 ίντσες  με aspect ratio 4/3!!!

www.amazon.de/Lenovo-3-830-Notebook-Z3735F-schwarz/dp/B00NHKEJXY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1416852433&sr=8-3&keywords=miix+3

Επεξ/σία από neten
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραια ολο και περισσοτεροι κατασκευαστες παρουσιαζουν ταμπλετ με πιο "τετραγωνο" aspect ratio, ιδανικο για καθετη χρηση.

Κριμα που το συγκεκριμενο εχει μικρη αναλυση 1024x768

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Lenovo mix 3 είναι εδώ και μάλιστα στις 7.85 ίντσες  με aspect ratio 4/3!!!

Το καλύτερο νέο είναι ΑΥΤΟ! Επίσημη πρώτη 28.11 αλλά το βλέπω ήδη στο amazon.de!!!

Επεξ/σία από Philippe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...