Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τοτε πας σιγουρα για gtx 750..πολυ λιγοτερη καταναλωση απο την 460

Θα το κοιτάξω.Θα έχω καλύτερες επιδώσεις ;

Τι λέτε για αυτήν http://www.e-shop.gr/vga-msi-geforce-gtx750-n750-2gd5-ocv1-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514564

Την βρήκα και εδώ http://www.mrcheap.gr/msi-vga-pci-e-nvidia-gf-gtx750-n750-2gd5-ocv1-2gb-128bit-gddr5-15pin-dsub-dl-dvi-d-hdmi-2-slot-fansink-3yw.-n750-2gd5-ocv1.html

Επεξ/σία από greekmanael
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αξίζει η 750 σε τέτοιες τιμές που κοιτάς.

Άλλη πρόταση ;

Τι λέτε για την R7 260X;

Λοιπόν η motherboard μου είναι μια ASRock 631M-GS FSB1600 DDR2 800 Dual Channel θα είμαι ok στις καινούργιες κάρτες;

Δημοσ.

Δεν αξίζει η 750 σε τέτοιες τιμές που κοιτάς.

millenium γιατι οχι??εγω το λεω απο αποψη χαμηλης καταναλωσης να μην αλλαζει τροφοδοτικο,ισαξιας μια r7 260 και νομιζω οτι στο budget που ζηταει ειναι οκ και ανωτερη της 460 που ειχε..why not?

Δημοσ.

millenium γιατι οχι??εγω το λεω απο αποψη χαμηλης καταναλωσης να μην αλλαζει τροφοδοτικο,ισαξιας μια r7 260 και νομιζω οτι στο budget που ζηταει ειναι οκ και ανωτερη της 460 που ειχε..why not?

Σε αυτήν εδώ καταλήγω   http://www.e-shop.gr/vga-msi-geforce-gtx750-n750-2gd5-ocv1-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514564αξίζει;

με την motherboard θα είμαι ok?

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι εστειλες σωστο λινκ?

με την μητρικη μια χαρα εισαι αφου δεχεται pci express x16

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι εστειλες σωστο λινκ?

με την μητρικη μια χαρα εισαι αφου δεχεται pci express x16

το άλλαξα

Δημοσ.

Αν είναι να φτάσει σε αυτό το εύρος τιμών παει για την 750ti.
Αν θέλει να κρατήσει πιο χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να μας πει ακριβώς ποιο ειναι το τροφοδοτικό του και να πάει στην 260x εφόσον κριθεί ικανοποιητικό το τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να φτάσει σε αυτό το εύρος τιμών παει για την 750ti.

Αν θέλει να κρατήσει πιο χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να μας πει ακριβώς ποιο ειναι το τροφοδοτικό του και να πάει στην 260x εφόσον κριθεί ικανοποιητικό το τροφοδοτικό.

450W το είπα πιο πάνω

Δημοσ.

ρε φιλε,δες την συζητηση πιο πριν...καταληξαμε σε αυτη λογο budget και να μην εχει προβλημα με το τροφοδοτικο που ειναι ακαταλληλο για μεγαλες καταναλωσεις...και λεφτα δεν υπαρχουν για νεο τροφοδοτικο η πιο safe λυση σε αυτα τα λεφτα τι αλλο προτεινεις οσο πιο κοντα στο 100αρικο γινεται?

Δημοσ.

450W το είπα πιο πάνω

αυτά φίλε μου είναι τα watt. Αν μπορεις άνοιξε το πλαινό στο pc και πες μας τι λεει το αυτοκόλλητο για να δούμε ποιο ακριβώς ειναι.

ρε φιλε,δες την συζητηση πιο πριν...καταληξαμε σε αυτη λογο budget και να μην εχει προβλημα με το τροφοδοτικο που ειναι ακαταλληλο για μεγαλες καταναλωσεις...και λεφτα δεν υπαρχουν για νεο τροφοδοτικο η πιο safe λυση σε αυτα τα λεφτα τι αλλο προτεινεις οσο πιο κοντα στο 100αρικο γινεται?

δεν είπα να παρει τροφοδοτικό, ειπα να μας πει ποιο εχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...