Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στέφανε την πήρες? Εντυπώσεις? Όσο για την τιμή, τους έστειλα email και μου απάντησαν πως ισχύει μέχρι 11/09, ασχέτως που δεν φαίνεται..

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στέφανε την πήρες? Εντυπώσεις? Όσο για την τιμή, τους έστειλα email και μου απάντησαν πως ισχύει μέχρι 11/09, ασχέτως που δεν φαίνεται..

Εχω παραγγειλει και αλλα πραγματα τα οποια δεν τα ειχαν διαθεσιμα και θα ειναι ετοιμη η παραγγελια την επομενη εβδομαδα.

Δημοσ.

...μου απάντησαν πως ισχύει μέχρι 11/09...

Εννοούν και την 11/09 δηλαδή μέχρι αύριο βράδυ;

Δημοσ.

για 1080p τι διαφορες θα δω αναμεσα σε r9 290 και gtx 970;

επίσης η r9 390 8gb υπερτερει κατα πολυ της r9 290 4gb σε 1440p;

Γυρω στο 10% υπερ της 970, οποτε οπως καταλαβαινεις δεν συμφερει η αλλαγη, παραμονο αν στην χαριζουν.

Η 390 γενικα αποδιδει οσο η 970, οποτε αποδιδει και αυτη γυρω στο 10% πανω σε σχεση με την 290.

• Like 1
Δημοσ.

για 1080p τι διαφορες θα δω αναμεσα σε r9 290 και gtx 970;

επίσης η r9 390 8gb υπερτερει κατα πολυ της r9 290 4gb σε 1440p;

Η 290 είναι αρκετά κοντά σε DX11.Η 390 είναι πάνω από αυτές (ειδικά σε 1440p) αλλά αν σκέφτεσαι αλλαγή της 290 πρέπει να πας σε δυνατότερη για να έχει νόημα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα εφτιαχνα μια συνθεση για ενα δευτερο pc με μια 970 για gaming σε 1080p. Ειδα ομως οτι πανω κατω οι τιμες ειναι ιδιες με την 390 8gb και ειπα να παρω την 390 8gb και να την βαλω στο υπαρχον και την 290 απο το υπαρχον να την βαλω στο καινουργιο. Απλα ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως με αυτη την αλλαγη υποβαθμιζω πολυ το καινουργιο pc χωρις να εχω μεγαλο οφελος για το παλιο. (θυμιζω λιγο προεδρο εδεσσαικου ετσι οπως τα λεω αλλα ελπιζω να καταλαβατε)

Δημοσ.

Gigabyte R9 380 4gb στα 280ε ή  Asus GTX 960 strix 2gb στη ίδια τιμή;

Ξέρω πως υπάρχει και η 280X στην ίδια τιμή ή κι ακόμη φθηνότερη με έκπτωση(μέχρι σήμερα; ) αλλά μάλλον δεν θα τη σηκώνει το τροφοδοτικό μου και δεν θέλω ούτε να το ρισκάρω..

Απο e-shop είναι οι τιμές και δεν μπορώ να ψωνίσω απο άλλο μαγαζί ενώ δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένη.

Το τροφοδοτικό μου είναι το Cooler Master B600 ver 2.0 600w. Ναι ξέρω έκανα βλακεία που το πήρα.

Παίζω τα πάντα σε 1080p ανάλυση αλλά ενδιαφέρομαι να παίξω όμως το Skyrim με κάποιο καλό mod pack(ίσως το Revisited : Legendary edition) γι αυτό κι έβαλα στο μάτι την 380...

Γνωρίζεται γιατί είναι ακόμη τόσο ακριβές οι 960 με 4gb η κι ακόμη οι κανονικές των 2gb?

Σε βάθος χρόνου θα κρατήσει περισσότερο η 380 νομίζετε μόνο και μόνο λόγω της vRam παρά τον μικρότερο χρονισμό της σε σχέση με την 960;

Αν μπορούσα να σηκώσω την 280X σε βάθος χρόνου πιστεύετε  θα έχανα λόγω της μη υποστήριξης direct 12 αλλά και της χειρότερης υποστήριξης απο drivers;

Έψαξα κι πριν απο λίγες μέρες και είχα κατασταλάξει στην 750ti αλλά αποφάσισα να αυξήσω το μπάτζετ μου για να κρατηθώ στην επιφάνεια για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Πρέπει να σημειώσω ότι έχω πολύ παλιό επεξεργαστή(Athlon II X4 620 @2.6 ghz) και έτσι ενδέχεται σε αρκετά παιχνίδια να τρώω bottle neck  και έτσι οι διαφορές στις παραπάνω κάρτες να είναι ασήμαντες. Γι αυτό ίσως η υποστήριξη direct 12 και η έμφαση του σε μεγαλύτερη αξιοποίηση πολυπύρηνων CPU να μου βγει σε καλό στο μέλλον μιας και δεν ψήνομαι να δώσω έξτρα 200ευρώ για αλλαγή μητρικής και επεξεργαστή.

Το μπάτζετ μου αν δεν το καταλάβατε είναι τα 280 ευρώ. Δεν πάει ούτε λεπτό πιο πάνω...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το μπάτζετ μου αν δεν το καταλάβατε είναι τα 280 ευρώ. Δεν πάει ούτε λεπτό πιο πάνω...

Τι θα ελεγες για την R9 290 απο e-shop στα 285 ευρω για λιγες ωρες ακομα πριν ληξει;

Δημοσ.

Τι θα ελεγες για την R9 290 απο e-shop στα 285 ευρω για λιγες ωρες ακομα πριν ληξει;

Σε 450 τροφοδοτικό? Μπααα με τίποτα!!

Το Β600 είναι 450 με τα χίλια ζόρια...

• Like 1
Δημοσ.

Σε 450 τροφοδοτικό? Μπααα με τίποτα!!

Το Β600 είναι 450 με τα χίλια ζόρια...

Σορυ δεν το πρόσεξα αυτό, έδωσα βάση στα χρήματα και στις κάρτες που αναφέρει

Δημοσ.

Σωστά αυτό θα σου έγραφα. Βέβαια η 290 θα ήταν υπερτούμπανο για τόσο παλιό σύστημα έτσι κι αλλιώς. Θα την κράταγε πάρα πολύ πίσω ο Athlon X4 μου.

Για το τροφοδοτικό μου το μέγιστο που θα μπορούσα να δοκιμάσω θα ήταν η 380 κι αυτό γιατί το σύστημά μου είναι εντελώς στεγνό απο έξτρα. Μόνο έναν σκληρό έχω.

Χωρίς κάρτα γραφικών σε αδρανή κατάσταση καίει 62w και σε loaded 145w άρα αν είναι στη πραγματικότητα τροφοδοτικό 450w το πολύ όπως λέει ο φίλος Sheogorath τότε με μια 380 και τα 200w μέγιστη κατανάλωσή που έχει θα είμαι αρκετά κάτω απο το όριο και θα είμαι ασφαλής...

Δημοσ.

Σωστά αυτό θα σου έγραφα. Βέβαια η 290 θα ήταν υπερτούμπανο για τόσο παλιό σύστημα έτσι κι αλλιώς. Θα την κράταγε πάρα πολύ πίσω ο Athlon X4 μου.

Για το τροφοδοτικό μου το μέγιστο που θα μπορούσα να δοκιμάσω θα ήταν η 380 κι αυτό γιατί το σύστημά μου είναι εντελώς στεγνό απο έξτρα. Μόνο έναν σκληρό έχω.

Χωρίς κάρτα γραφικών σε αδρανή κατάσταση καίει 62w και σε loaded 145w άρα αν είναι στη πραγματικότητα τροφοδοτικό 450w το πολύ όπως λέει ο φίλος Sheogorath τότε με μια 380 και τα 200w μέγιστη κατανάλωσή που έχει θα είμαι αρκετά κάτω απο το όριο για να είμαι ασφαλής...

Θεωρητικά και 290 βάζεις αλλά θα είσαι πολύ κοντά! Δεν στο συνιστώ

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-and-290x,3728-4.html

http://www.techspot.com/review/736-amd-radeon-r9-290/page8.html

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...