Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να κανεις διαφορα προγραμματα χωρις βαρη μονο με το βαρος του σωματος σου για αρχη...

Οπως βυθισεις, καθισματα, ελξεις, καμψεις, κοιλιακους, προβολες, ανεβοκατεβασμα σε σκαλες, σε ενα στεπ ή σκαλι να κανεις καμψεις γαμπων και πολλα αλλα.. Παρε και ενα λαστιχο αντιστασης να γουσταρεις..

Δημοσ.

^^

Με όλα τα παραπάνω ένας αδύνατος παίρνει βάρος (σε μύες) και ένας που θέλει να χάσει κιλά , καίει λίπος και δυναμώνει μύες ;;

• Thanks 1
Δημοσ.

Αμάν ρε παιδιά , κιλά θέλει ο άνθρωπος. Ούτε τρέξιμο ούτε κάτι περίεργο. Pushups, μονόζυγο , κοιλιακούς κάθε μέρα και 4 λίτρα πλήρες γάλα ΕΞΤΡΑ κάθε μέρα. Εύκολο? Εύκολο (αλλά θα χέζεις λίιιιιιγο παραπάνω και κάτι ψιλά, διάβασε αν ξέρεις αγγλικά http://www.longcountdown.com/2010/09/30/gaining-weight-six-weeks-of-gomad/)

Μια απλή γυμναστική ενδυνάμωσης κάνεις για να μη γίνεις από κόκκαλο , στρουμπουλό αγοράκι.

Και δεν είναι θέμα μεταβολισμού. Απλά δεν τρως. Ελπίζω το γάλα να σου ανοίξει την όρεξη. Κάντο για 1 μήνα, συγχαρητήρια είσαι 10 κιλά βαρύτερος. 

• Like 2
Δημοσ.

Το 90% που μου λένε για καλό μεταβολισμό όταν τους ρωτάω τι τρώνε μου λένε ποσότητες που εγώ τρώω ανάμεσα σε κανονικά γεύματα για να μου ανοίγει η όρεξη! :P 

• Like 3
Δημοσ.

Το 90% που μου λένε για καλό μεταβολισμό όταν τους ρωτάω τι τρώνε μου λένε ποσότητες που εγώ τρώω ανάμεσα σε κανονικά γεύματα για να μου ανοίγει η όρεξη! :P

Μερικές φορές ισχύει. Είχα μια γκόμενα, μέναμε μαζί για ένα διάστημα, έτρωγε ό,τι έτρωγα κι εγώ. Πετσί και κόκκαλο, ενώ εγώ τα είχα πάρει τα πέντε κιλά με τις πίτσες που τρώγαμε....μερικοί όντως δεν βάζουν γραμμάριο, το έζησα..

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές φορές ισχύει. Είχα μια γκόμενα, μέναμε μαζί για ένα διάστημα, έτρωγε ό,τι έτρωγα κι εγώ. Πετσί και κόκκαλο, ενώ εγώ τα είχα πάρει τα πέντε κιλά με τις πίτσες που τρώγαμε....μερικοί όντως δεν βάζουν γραμμάριο, το έζησα..

Έτρωγε ό,τι έτρωγες ή 2 κομμάτια πίτσα αυτή και 8 εσύ; Επίσης μήπως ήταν πιο δραστήρια από εσένα; Σπορ ή ακόμα και περπάτημα παραπάνω (λόγω δουλειάς π.χ. πολλοί άνθρωποι περπατάνε συνέχεια ακόμα και σε κλειστό χώρο);

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο για να υπολογίζουμε θερμίδες συντήρησης και ό,τι παραπάνω ή λιγότερο να μας οδηγεί μαθηματικά σε +- βάρος αλλά η βασική αρχή αυτή είναι. Σαν κανόνας αυτοί που λένε "τρώω πολύ αλλά δεν παχαίνω" απλά δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει τρώω πολύ.

Δημοσ.

1,83  56 κιλά?? ''Ξεπέρασες'' και τον Antwni.  :shock:  :P   Πάντως το περπάτημα δε νομίζω να βοηθάει στο να πάρεις όγκο..

Τι έχω εγώ ρε μλκ?

Τι λέει, θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε σε λίγο? :P

• Like 1
Δημοσ.

Έτρωγε ό,τι έτρωγες ή 2 κομμάτια πίτσα αυτή και 8 εσύ; Επίσης μήπως ήταν πιο δραστήρια από εσένα; Σπορ ή ακόμα και περπάτημα παραπάνω (λόγω δουλειάς π.χ. πολλοί άνθρωποι περπατάνε συνέχεια ακόμα και σε κλειστό χώρο);

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο για να υπολογίζουμε θερμίδες συντήρησης και ό,τι παραπάνω ή λιγότερο να μας οδηγεί μαθηματικά σε +- βάρος αλλά η βασική αρχή αυτή είναι. Σαν κανόνας αυτοί που λένε "τρώω πολύ αλλά δεν παχαίνω" απλά δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει τρώω πολύ.

Όχι, τις ίδιες ποσότητες, δεν αστειεύομαι. Αν δεν χλαπακιάζαμε τις πίτσες, δεν θα τα έβαζα τα πέντε κιλά. Αλλά και πάλι εγώ ως άντρας, χρειάζομαι περισσότερες θερμίδες από μια γυναίκα. Δεν γυμναζόταν. Πωλήτρια δούλευε, δεν το λες ότι περπατούσε όλη την ώρα. Πάντα δυο πίτσες αγοράζαμε, μια έτρωγε αυτή και μια εγώ.

Θυμάμαι πριν μείνουμε μαζί μου έλεγε ότι τρώει πολύ και δεν βάζει, και εγώ την κορόιδευα ότι έλεγε μαλακίες. Το έζησα όμως και το είδα.

Δημοσ.

Τι έχω εγώ ρε μλκ?

Τι λέει, θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε σε λίγο? :P

Noμίζω πως είχες αναφέρει ότι είσαι 57 κιλά.   :P

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ναι ρε αλλά τι λέει θα το φωνάζουμε κιόλας?χαχαχα

Το έχω αναφέρει στο γνωστό thread.

Εγώ είμαι πιο κοντός όμως από τον evo.

Evo αγόρι μου...πολλά γεύματα να κάνεις.5-6-7 τη μέρα.

Μπουκώσου xD

Δημοσ.

χαχαχα ναι ρε αλλά τι λέει θα το φωνάζουμε κιόλας?χαχαχα

Το έχω αναφέρει στο γνωστό thread.

Εγώ είμαι πιο κοντός όμως από τον evo.

Evo αγόρι μου...πολλά γεύματα να κάνεις.5-6-7 τη μέρα.

Μπουκώσου xD

Σε λίγο θα βγάλω τη ντουντούκα.   :lol:

Ναι σε κερδίζει άνετα. O evo είναι πλέον ο πιο λεπτεπίλεπτος insomniac.  B)  Ελπίζει όχι για πολύ. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα! Evo και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι. λολ

Απο μικρός αδυνατούσα να πάρω γραμμάριο και ακόμα τα ίδια.

Έχω ξεκινήσει εδώ και 3 μήνες διατροφή (έκανα και πέρσυ αλλά την άφησα λόγω 3ης λυκείου). Καλό είναι να περιλαμβάνει οπωσδήποτε γάλα, πράσινες σαλάτες, κοτόπουλο, αυγά (ειδικά το ασπράδι τους) κλπ. κλπ. που θα βρεις ψάχνοντας και στο google και στο θέμα που υπάρχει εδώ στο φόρουμ.

Προσωπικά έχω δει αποτελέσματα αν και τώρα τελευταία παραμελώ πολύ το θέμα γυμναστική. μεγάλο ΛΑΘΟΣ

Αν και μην φανταστείς ούτε εγώ πάω γυμναστήριο, αλλά λιώνω στο σπίτι όσο μπορώ. Κάμψεις, έλξεις, μονόζυγο, πότε ασκήσεις με βαράκια.. ..όποτε με αφήνει και μένα ο χρόνος τέλος πάντων

Αν το πάρεις εσύ απόφαση όλα γίνονται αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο όσον αφορά την διατροφή. Βέβαια αν πας και γυμναστήριο θα δεις αποτελέσματα ακόμα πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Καλησπέρα...! Έχω μια απορία... είμαι 18 χρονών, 1,83 ύψος, 56 κιλά. Για το ύψος μου είμαι αρκετά αδύνατος και σωματικά λεπτός. Πως μπορώ να πάρω λοιπόν όγκο χωρίς γυμναστήριο.? Δεν θέλω γυμναστήριο για τον οικονομικό ποιο πολύ λόγο και μετά λόγο ελάχιστου ελεύθερου χρόνου.

Δύστυχος ή ευτυχώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό και ότι και να φάω δεν παίρνω κιλά.

Καθημερινά περπατάω 4 χιλιόμετρα οπότε θα το έλεγα ότι κάνω και γυμναστική.

Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε? αν ναι ποια λέτε?

Δεν είσαι αδύνατος, αλλά υπερβολικά αδύνατος στα όρια ανορεκτικού θα έλεγα. Φαγητό τρως όντως ή νομίζεις ότι τρως;

Πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 15 κιλά για να πας στο ιδανικό σου βάρος και μετά βλέπεις.

Το περπάτημα 4km ίσως να χειροτερεύει την κατάσταση ειδικά αν η διατροφή σου είναι ψίχουλα...

Aν θες γράψε λίγο ενδεικτικά τι περίπου τρως ολόκληρη τη μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...