Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...! Έχω μια απορία... είμαι 18 χρονών, 1,83 ύψος, 56 κιλά. Για το ύψος μου είμαι αρκετά αδύνατος και σωματικά λεπτός. Πως μπορώ να πάρω λοιπόν όγκο χωρίς γυμναστήριο.? Δεν θέλω γυμναστήριο για τον οικονομικό ποιο πολύ λόγο και μετά λόγο ελάχιστου ελεύθερου χρόνου.

Δύστυχος ή ευτυχώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό και ότι και να φάω δεν παίρνω κιλά.

Καθημερινά περπατάω 4 χιλιόμετρα οπότε θα το έλεγα ότι κάνω και γυμναστική.

Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε? αν ναι ποια λέτε?

Η΄ δεν τρως πολύ σπίτι σου ή δεν κάθεσαι σε μια μεριά ποτέ ή και τα δύο. Διόρθωσε αρχικά αυτό.

Έπειτα για τον όγκο, υπάρχουν άπειρες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι χωρίς όργανα. Ψάξου στο internet και φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα.

Και μακριά από συμπληρώματα. Αυτοί που τα παίρνουν, θέλουν φουσκωτό σώμα πέρα του φυσιολογικού, που τελικά δείχνει και άσχημο. Με απλές ασκησούλες μόνο, θα φτιάξεις το σώμα που θες. Με κόπο μεν, αλλά θα ανταμειφθείς από τη φυσικότητα και την ομορφιά του αποτελέσματος.

• Like 1
Δημοσ.

1)να τρως πολυ παρα πολυ

2) push ups (απλες, clap push up και στη συνεχεια με το ενα χερι)

3)shaolin push up

4)L-sit

5)μονοζυγο με κλειστη και ανοικτη λαβη

6)crunches για κοιλιακους

7)squat

8)one leg pistol squat

9)pike push up και οταν δυναμωσεις αρκετα 90°degrre pike push ups

10)handstand wall runs

με αυτες τις ασκησεις χτυπας ολα μα ολα τα μερη του σωματος

καλη τυχη :)

Δημοσ.

Είμαι 39 χρονών, 180cm ύψος και έχω τα ίδια κιλά (παίζω από 59-62) για άπειρα χρόνια. Προφανώς και είμαι αρκετά αδύνατος, αλλά από τη στιγμή που (χτύπα ξύλο) δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας, δεν δίνω δεκάρα. Άσε που αν έπαιρνα κιλά, θα έπρεπε να αλλάξω όλη μου την γκαρνταρόμπα και δεν παίζουν φράγκα για κάτι τέτοιο  B)

ΟΚ, είσαι αρκετά μικρός σε ηλικία και ενδεχομένως σε προβληματίζουν θέματα που δεν θα πρέπει να δίνεις τόση μεγάλη σημασία. Δεν είναι κακό να είσαι αρεστός, αρκεί να μη γίνει αυτοσκοπός. 

Βάλε λίγο γυμναστική στη ζωή σου, ότι σε παίρνει χρονικά και είσαι μάγκας.

Δημοσ.

Λολ.

Δουλεύει το Gomad. Είναι ένας τρόπος για γρήγορα κιλά τέλος πάντων. Πέρα βέβαια ότι τελευταία έχω γίνει επιφυλακτικός με το γάλα και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει. More research required.

Δημοσ.

Ναι το κοιταξα.Και παλι τραγικο, το θεμα ειναι να προσθεσει ποιοτικα κιλα και οχι λιπος και μεγαλες ποσοτητες υγρων...

Δημοσ.

Ναι το κοιταξα.Και παλι τραγικο, το θεμα ειναι να προσθεσει ποιοτικα κιλα και οχι λιπος και μεγαλες ποσοτητες υγρων...

Ποιοτικά κιλά μιλάμε για 5-6 καλά κιλά το χρόνο. Το GOMAD είναι 8-9 κιλά σε ένα μήνα. Και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα περίπλοκο. 

Δημοσ.

4 lt x1.00=4.00 € x30=120 €. Εν ετει 2014...

Για να μην μιλησω για την επιβαρυνση του οργανισμου.

Πήγαινε πάρε από lidl το μακράς που έχει 60 σεντ το λίτρο, κάπου εκεί παίζει. Πιο φθηνά αν είναι προσφορά... Για ένα μήνα θα το κάνει ούτως ή άλλως και το κανονικό φαγητό είναι πολύ πιο ακριβό. Γενικά όγκος = μάσα. Και τζάμπα φαγητό δεν παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να ξοδέψεις χρήματα και χωρίς βάρη τον όγκο τον ξεχνάς... Ακόμα και την διατροφή στο σπίτι να αλλάξεις χρειάζεσαι πολλά λεφτά. Τα συμπληρώματα πχ πρωτεΐνης κοστίζουν και αυτά αρκετά λεφτά για να πάρεις κάτι ποιοτικό και επίσης χωρίς βάρη δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Το τρέξιμο ή το περπάτημα αν δεν τα συνδυάζεις  με μια σωστά ισορροπημένη διατροφή το μόνο που θα κάνουν είναι να αντλούν ενέργεια από την μυική σου μάζα. 

Πρέπει να το ψάξεις καλύτερα και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, αλλά όλα αυτά έχουν ένα κόστος.

Δημοσ.

Η πρωτείνη δεν είναι ακριβή, φαίνεται έτσι γιατί δίνεις κάνα 60άρι με τη μία αλλά αυτό βγάζει καμιά 70αριά μερίδες, κάτω απο 0,8Ε ανα μερίδα/ 24γρ ποιοτική πρωτείνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...