Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μάθουν να σέβονται το προσωπικό ή να κλείσουν όλες.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι σαν ξόρκι?

Δεν το έχω κάνει, αλλά έχω 3 γνωστούς (πρώην) σεκιουριτάδες που ήταν για χρόνια και σε μεγάλη εταιρεία (Aspis - G4S). Ξέρω λοιπόν ότι στα λεφτά ήταν όλα τυπικά και στην ώρα τους. Στο αεροδρόμιο ακούω είναι καλές οι συνθήκες, όπως και σε διάφορα άλλα καλά πόστα. 'Εχω παρευρεθεί κι εγώ αρκετά βράδια σε φύλαξη γραφείων και ήταν γαμάτα μπορώ να πω, 1-2 περιπολίες στη βάρδια που έπαιρναν καμια ωριτσα και μετα χαζεμα τις κάμερες, ξύσιμο, καμιά ταινία, φαγητό, κουτσομπολιο. Πολύ άνετα...Το πρωί είχε πιο πολλη δουλειά, αλλά και πάλι άνετη και χαλαρή.

Μετά βέβαια έχει κάτι κωλοπόστα...κάτι "ορθιος σε εξωτερικό σταθμό προαστειακού στην άκρη του λεκανοπεδίου μες τη νύχτα καταχείμωνο". Εκεί έχω καταλάβει στέλνουν όσους δεν γουστάρουν ώστε να παραιτηθούν ή όσους είναι σε τρελή ανάγκη για δουλειά και όσο αντέξουν.

Δημοσ.

Εκεί στέλνουν όσους δεν έχουν βύσμα , στα καλά πόστα και ειδικά στο αεροδρόμιο χωρίς βύσμα δεν δουλεύεις γιατί είναι ζωάρα και από μισθούς και από ωράριο.

Επίσης οι εταιρίες που αναφέρεις έχουν "χαλάσει" πλέον,απολύουν κόσμο πάνω στην τριέτια για να μην αποκτήσουν δικαιώματα.

Μην το ψάχνεις υπάρχουν εταιρίες που εκμεταλλεύονται όσο δεν πάει τους εργαζομένους,τους αφήνουν και 3 μήνες μέσα,για επιδόματα και δώρα ούτε λόγος.

Και δεν είναι ξόρκι που το γράφει δύο φορές,άμα δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις και όχι έχοντας άλλες πλάτες από πίσω σου.

Δημοσ.

Το άτομο του αεροδρομίου ήταν χωρίς μέσο, μου είχε πει απλά έκανε αίτηση και αρχικά έγινε πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου για κάπιους μήνες, όπου και παρέμεινε στο ίδιο πόστο μετά το πέρας των μηνών αυτών. Δεν θεωρώ πως είχε λόγο να κρύψει τυχόν μέσο.

Επίσης τα άτομα σε γραφεία πάλι δεν είχαν μέσο, απλά έτυχε καλό πόστο. Αργότερα τους έστειλαν σε σκατένια πόστα, όταν ήθελαν να τους αναγκάσουν να παραιτηθούν. 'Ολοι παραιτηθηκαν τελικά, μετά από αρκετά χρόνια βέβαια.

Πολλοί έχουν χαλάσει, ειδικά οι μικρές που ξέρω δίνουν 2-3 ευρώ την ώρα και μάλιστα μαύρα σε αρκετές περιπτώσεις. Οι επόπτες νομίζω είναι καλά πάντως.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και καλό βράδυ! Ξέρεις μήπως κανείς γιατί δεν απαντούν στον οαεδ εδώ και δυο βδομάδες; Την πρώτη γίνονταν εργασίες για τα ΙΕΚ αλλά ούτε και τώρα. Δε βλέπω κάτι για απεργία... Τελοσπάντων, αν κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του για την αναγγελία έναρξης επαγγέλματος, θα ήταν ωραία. Βασικά σχετικά με την φορολόγηση ενδιαφέρομαι να μάθω και αν θέλει παράβολο.

Δημοσ.

Γεια σας και καλό βράδυ! Ξέρεις μήπως κανείς γιατί δεν απαντούν στον οαεδ εδώ και δυο βδομάδες; 

επειδή μπορούν.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 11320 στο Call center που έχουν δημιουργήσει.

Δεν ξέρω πόσο χρεώνεται η κλήση όμως.

qp4ao0.jpg

Για Πληροφορίες πατήστε εδώ

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ αλλα μπέρδεψα τις υπηρεσίες! Τον εοππεπ ήθελα να πω. Παντως όντως ο οαεδ έχει καινούργιο call center και απαντούν.

Υπάρχει κάποα επίσημη ιστοσελίδα για να πληροφορηθώ σχετικά με επιχειρήσεις; Για ιδρυση φροντιστηρίου συγκεκριμένα. Διαδικασία, γραφειοκρατικά θέματα...; :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...