x_vagos_x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βρίσκω ADBLOCK για τον Maxthon... what shall I do? AdFender
Antonis_V Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 AdFender Δεν διάβασα τα καλύτερα για αυτό πάντως...
xtrim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 @, απλά ενθουσιασμός για το κάτι άλλο. you will be back soon, i dont worry about that. Όχι, δε νομίζω.
Stefanos83b Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εχει αλλαξει 24 εκδοσεις και το κλασικο lug σε cold run δεν το εχουν ξεπερασει. Απαραδεκτο Το θυμάμαι παλιότερα αυτό που λες , αλλά έχω χρόνια να το δω . Ισως απο τοτε που εβαλα ssd.
jimmmi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ναι με ssd είναι μηδαμινό. Και εγω οταν ειχα ssd καλα πηγαινε. Με hdd αστο..
george1807 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το Firefox Social API, όπως ίσως γνωρίζετε έχει φτιαχτεί με σκοπό να παρέχει για υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, chat, ή σελίδες με ειδήσει ένα μόνιμο σημείο στο πρόγραμμα όπου θα εμφανίζονται pop up ειδοποιήσεις ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2012. αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα συντακτικά και νοηματικά,διορθώστε το
kabbill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μιας και που το πετάμε όλοι... θα την πετάξω κι εγώ. Για android MONO boat browser, και ειδικά η paid version που έχει και συγχρονισμό firefox bookmarks. Τα έχει ΟΛΑ (εκτός από ενσωματωμένο mini version ) και δουλεύουν σωστά!
pigeon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ο Μaxthon είναι απλά addon του ie Sorry, not. Maxthon 4 (Cloud Browser) is the newest member of the Maxthon family on PC. Maxthon 4, much like the previous Maxthon 3, has Dual Display Engines, two website rendering states that cover the whole web in two modes: Ultra and Retro. Ultra, which uses Webkit, makes surfing faster for newer, more current websites built to newer standards. Retro, which uses Trident, handles old, outdated and Microsoft IE optimized sites.
allure_boy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εχει αλλαξει 24 εκδοσεις και το κλασικο lug σε cold run δεν το εχουν ξεπερασει. Απαραδεκτο μοζιλα = αχρηστος απλα
pigeon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κανένας pebkac browser δεν βγήκε για τους mozilla-haters ;
jmirko15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Mozilla, άνετα κορυφή. Χωρίς να έχεις spyware 24/7 να track τα πάντα.
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Με εχουν κουράσει τα τόσο συχνα απντεϊτ και απο τον φφ και απο τον κρομ γιατί ενημερώνει ποτέ τον χρήστη το chrome οταν είναι να κάνει update? εμένα δεν μου έχει βγάλει ποτέ το παραμικρό.
YiannEle Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 μοζιλα = αχρηστος απλα ρε παιδιά και μένα τελευταία κρασάρει συνέχεια...ξέρει κανέις αν παιζει κάτι?
grayden Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά και μένα τελευταία κρασάρει συνέχεια...ξέρει κανέις αν παιζει κάτι? Μάλλον κάποιο από τα addons που έχεις περάσει δημιουργεί το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα