Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχει αλλαξει 24 εκδοσεις και το κλασικο lug σε cold run δεν το εχουν ξεπερασει. Απαραδεκτο

Το θυμάμαι παλιότερα αυτό που λες , αλλά έχω χρόνια να το δω . Ισως απο τοτε που εβαλα ssd.

Δημοσ.

Το Firefox Social API, όπως ίσως γνωρίζετε έχει φτιαχτεί με σκοπό να παρέχει για υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, chat, ή σελίδες με ειδήσει ένα μόνιμο σημείο στο πρόγραμμα όπου θα εμφανίζονται pop up ειδοποιήσεις ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2012.

αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα συντακτικά και νοηματικά,διορθώστε το

Δημοσ.

Μιας και που το πετάμε όλοι... θα την πετάξω κι εγώ. Για android MONO boat browser, και ειδικά η paid version που έχει και συγχρονισμό firefox bookmarks.

Τα έχει ΟΛΑ (εκτός από ενσωματωμένο mini version :P) και δουλεύουν σωστά!

Δημοσ.

Ο Μaxthon είναι απλά  addon του ie

Sorry, not.

Maxthon 4 (Cloud Browser) is the newest member of the Maxthon family on PC. Maxthon 4, much like the previous Maxthon 3, has Dual Display Engines, two website rendering states that cover the whole web in two modes: Ultra and Retro. Ultra, which uses Webkit, makes surfing faster for newer, more current websites built to newer standards. Retro, which uses Trident, handles old, outdated and Microsoft IE optimized sites.

Δημοσ.

Με εχουν κουράσει τα τόσο συχνα απντεϊτ και απο τον φφ και απο τον κρομ

γιατί ενημερώνει ποτέ τον χρήστη το chrome οταν είναι να κάνει update? εμένα δεν μου έχει βγάλει ποτέ το παραμικρό.

Δημοσ.

ρε παιδιά και μένα τελευταία κρασάρει συνέχεια...ξέρει κανέις αν παιζει κάτι?

Μάλλον κάποιο από τα addons που έχεις περάσει δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...