paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για μένα μονο pdf μιας και στο word υπάρχει παντα η πιθανότητα σε μια άλλη εκδοση ή άλλο υπολογιστή να σου μετακινήσει πραγματα πάνω κάτω... τα περι latex κλπ τα εχω ακουστα αλλα παρόλο που εχω γραψει 3 διπλωματικές ποτε δε μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ μιας και θεωρω οτι μέχρι να το μάθω / συνηθίσω θα εχω χάσει απίστευτα πλύ χρόνο...
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 θεωρω οτι μέχρι να το μάθω / συνηθίσω θα εχω χάσει απίστευτα πλύ χρόνο... Αυτό και το γεγονός ότι είναι λίγο δύστροπο στον χειρισμό tables είναι τα μόνα ελαττώματά του. Τα οποία όμως δεν είναι ικανά να μειώσουν την αξία του... Το LaTeX παράγει έγγραφα ποιοτικά ανώτερα από ό,τι άλλο σύστημα δημιουργίας εγγράφων κυκλοφορεί. Και αυτό είναι γεγονός και μετρήσιμο με αντικειμενικά μεγέθη. Συν ότι άπαξ και το μάθεις (μετά από αρκετό χρόνο, η αλήθεια είναι) ο χρόνος που χρειάζεται για την διαχείριση ενός εγγράφου μειώνεται δραματικά σε σύγκριση με όποιο άλλο λογισμικό δημιουργίας εγγράφων.
antreaslam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 To motivation letter και αυτό στην γλώσσα του/της εργοδότη/αγγελίας ε; ναι, φυσικά.
rezoma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ναι, φυσικά. To M.L θα πρεπει και αυτο να το γραψουμε σε μορφη αρχειου? Οχι απλα να το γραψουμε στο ''γραφεα'' του email? Και κατι ακομα, χρησιμοποιω το OpenOffice για την δημιουργια του βιογραφικου και το αποθηκευω σε μορφη doc, το οποιο σε windows 8 που δοκιμασα, ανοιγε κανονικα. Υπαρχει ενδεχομενο να μην ανοιξει σε καποια παλαιοτερη εκδοση, παρολο που ειναι .doc αρχειο? Να το στειλω σε doc αλλα και pdf μορφη, υπαρχει ''καποιο'' θεμα?
gatokoritso Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγω τα στελνω σe docx αλλα τα εχω μετατρεψει και σε pdf αν χρειαστει να το στειλω προσωπικα σε καποιον που θελει να του ριξει μια ματια ή αν το παω για να το τυπωσω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το pdf!αρχικα γιατι ειναι σχεδιασμενο να παιζει παντου!! και επειδη οτι προγραμμα και να εχεις που ανοιγει pdf θα στο βγαλει σωστα! σε αντιθεση με το Word που μπορει απο υπολογιστη σε υπολογιστη και απο λειτουργικο σε λειτουργικο να στα βγαλει οπως να ναι! αυτα περι προγραματων οτι ισως δεν εχει το ενα ή το αλλο ειναι αστειο! ολες οι εταιρειες/επιχειρησεις εχουν office/pdf! απλα μπορει να κατσει περιπτωση να εχουν παλαιοτερο office απο αυτο του αρχειου οποτε να μην μπορουν να το ανοιξουν!! (κατι που στο pdf δεν συμβαινει!) 1
rezoma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αρεσει σε κανεναν η μορφη του βιογραφικου σε Europass? Εμενα δεν μου αρεσει καθολου, το θεωρω πολυ κουραστικο σαν μορφη. Εχει μεν την σωστη σειρα, δηλαδη προσωπικα στοιχεια, προυπηρεσια, σπουδες, ξενες γλωσσες και τελος λοιπες δεξιοτητες, αλλα γενικα οτι βιογραφικο εχω δει σε αυτην την μορφη, μετα με εχει πιασει το κεφαλι μου. Δεν θα μπορουσα ποτε τνα φανταστω τον εαυτο μου να πρεπει να διαβασω 100 τετοια βιογραφικα καθε μερα. Βλεπω ομως οτι το χρησιμοποιουν αρκετοι και μου κανει εντυπωση.
itsgosu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βλεπω ομως οτι το χρησιμοποιουν αρκετοι και μου κανει εντυπωση. και οι αρκετοί ειναι να φανταστώ που δεν σταυρώνουν ούτε interview. guess what
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και οι αρκετοί ειναι να φανταστώ που δεν σταυρώνουν ούτε interview. guess what εγω το χρησιμοποιώ εδω και 10 χρόνια και μπορώ να πω οτι δεν εχει αρνητικά αποτελέσματα... Για να ειμαι ειλικρινής βαριομουν να κάνω κάτι άλλο...
Aztec Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντα αποστέλλω βιογραφικό στα Αγγλικά σε μορφή PDF
theTuber Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αρεσει σε κανεναν η μορφη του βιογραφικου σε Europass? Εμενα δεν μου αρεσει καθολου, το θεωρω πολυ κουραστικο σαν μορφη. Εχει μεν την σωστη σειρα, δηλαδη προσωπικα στοιχεια, προυπηρεσια, σπουδες, ξενες γλωσσες και τελος λοιπες δεξιοτητες, αλλα γενικα οτι βιογραφικο εχω δει σε αυτην την μορφη, μετα με εχει πιασει το κεφαλι μου. Δεν θα μπορουσα ποτε τνα φανταστω τον εαυτο μου να πρεπει να διαβασω 100 τετοια βιογραφικα καθε μερα. Βλεπω ομως οτι το χρησιμοποιουν αρκετοι και μου κανει εντυπωση. και οι αρκετοί ειναι να φανταστώ που δεν σταυρώνουν ούτε interview. guess what Μια που αναφερθήκατε σε αυτό, δώστε link και από κάποιο καλύτερο πρότυπο βιογραφικού, όποιο εσείς προτιμάτε να δούμε και καμιά άλλη ιδέα ακόμα.
panther_512 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ότι έχω στείλει σε μορφή Europass δεν έχω πάρει απάντηση. Μόλις το παράτησα, άρχισα και πάλι να έχω απαντήσεις. Προσωπικά μου έκανε ζημιά. Συμφωνώ ότι η μορφή του είναι πολύ κουραστική. Όταν κοιτάω βιογραφικά, τα europass με κουράζουν. 2
rezoma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και οι αρκετοί ειναι να φανταστώ που δεν σταυρώνουν ούτε interview. guess what Την γνωμη μου ειπα φιλε, δεν σημαινει οτι ισχυει απαραιτητα. Απλα αυτα που ειδα εγω δεν ηταν καθολου καλα. Να προσπαθω να βρω π.χ τι εχει σπουδασει και να μην μπορω να το βρω..... Εγω παντως δεν θα τους καλουσα αυτους. Γνωμη μου ειναι οτι ενα βιογραφικο πρεπει να ειναι οσο πιο απλο και ευκολοδιαβαστο γινεται, και να ακολουθει την σειρα του Europass οσο αφορα την σειρα παρουσιασης. Προσωπικα στοιχεια Προυπηρεσια Σπουδες Ξενες Γλωσσες Αλλες Δεξιοτητες Και ισως ενα τελευταιο σκελος με τα ενδιαφεροντα σου. Με μια σελιδα να ειναι το ιδανικο μεγεθος. Βεβαια μπορει να λεω και @@@@@, αλλα για αυτο ανοιξα και το θεμα, μηπως και παρουμε καποιες συμβουλες απο καποιον πιο εμπειρο.
Anorymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ότι έχω στείλει σε μορφή Europass δεν έχω πάρει απάντηση. Μόλις το παράτησα, άρχισα και πάλι να έχω απαντήσεις. Προσωπικά μου έκανε ζημιά. Συμφωνώ ότι η μορφή του είναι πολύ κουραστική. Όταν κοιτάω βιογραφικά, τα europass με κουράζουν. Εγω σε θεσης που ηταν στο αντικειμενο μου και οχι γενικες οπως πχ πωλητης σε καταστημα με ειχαν παρει τρεις φορες για interview με europass το οποιο ηταν σε μορφη pdf. Y.Γ Πριν λίγο πήγα από περιέργεια στο site του europass και είδα ότι το cv που δίνουν άλλαξε εμφάνιση
arxaggelos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Για το ερώτημα του TS, εννοείται σε pdf. Όσο για τα βιογραφικά γενικότερα, είτε σας αρέσει το Europass είτε όχι, πρέπει να έχετε ένα τέτοιο σενιαρισμένο στον υπολογιστή σας γιατί πάρα πολλοί εργοδότες ζητάνε συγκεκριμένα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα