Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Tετοια cv's βεβαια εχουν μεγαλη περαση στο Art and Design section, και εκτος Ελλαδας εννοειται..... Για Ελλαδα δεν το πολυβλεπω...... btw το δικο μου ειναι μια μιξη του 2ου και του 3ου και αρκετων αλλων βεβαια.
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Στην Ελλάδα αν στείλεις κανένα τέτοιο παίζει να το περάσουν για διαφημιστικό 1
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Στην Ελλάδα αν στείλεις κανένα τέτοιο παίζει να το περάσουν για διαφημιστικό Mην το γελας, κατα 90% σιγουρα θα το περασουν για διαφημιστικο, ειδικα το 2 δειγμα..... 1
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Mία μίξη 1 και 3 μπορεί να κάνει και για δουλειές πέρα από Art & Design. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από Anubis13
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Mην το γελας, κατα 90% σιγουρα θα το περασουν για διαφημιστικο, ειδικα το 2 δειγμα..... Καφέδες - τυρόπιτες - μουγάτσες, Mary Ann delivery 07:00 - 15:00 2
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Mία μίξη 1 και 3 μπορεί να κάνει και για δουλει'ες πέρα από Art & Design. Εννοειται, το 1 λιγο παραμετροποιημενο, χρησιμοποιειται κατα κορον στο Λονδινο, για finance-banking, ΙΤ, κλπ
apostolisR Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θέλω να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Όταν στέλνουμε το βιογραφικό σε κάποιον εργοδότη, πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε μέσα στον φάκελο και άλλα χαρτιά όπως απολυτήριο λυκείου, πτυχίο ξένης γλώσσας κλπ;
BritGreek Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θέλω να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Όταν στέλνουμε το βιογραφικό σε κάποιον εργοδότη, πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε μέσα στον φάκελο και άλλα χαρτιά όπως απολυτήριο λυκείου, πτυχίο ξένης γλώσσας κλπ; Όχι, δεν χρειάζεται / δεν πρέπει, εκτός αν το ζητούν, κάτι το οποίο έχω συναντήσει μόνο μια φορά σε δουλειά για πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Αν σε καλέσουν για συνέντευξη, τουλάχιστον στο δικό μου αντικείμενο, καλό είναι τα τα έχεις μαζί σου.
insomnia888 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πιστεύω καλύτερα να το στείλεις σε Word, προσωπικά δεν είχα θέμα, όποιος ενδιαφερόταν έπαιρνε τηλέφωνο. Κάποιες εταιρείες στην ιστοσελίδα τους σου δίνουν επιλογές με τί μορφή μπορείς να επισυνάψεις το βιογραφικό σου (word/pdf κλπ), οπότε εκεί αν προτιμάς στέλνεις το PDF. Φωτογραφία θα σε συμβούλευα να βάζεις μόνο όταν το ζητάει ρητά κάποια εταιρεία. Προσωπικά διαφωνώ με την αποστολή φωτογραφίας επειδή μπορεί να δημιουργήσει άλλη εντύπωση από το live και όταν σε δουν ζωντανά να σχηματίσουν αρνητική γνώμη, Ή ακόμα και να σε απορρίψουν λόγω φωτογραφίας παρόλο που θα έμεναν εντυπωσιασμένοι ζωντανά. Καλό είναι επίσης όταν σε καλούν για συνέντευξη να έχεις μαζί σου το βιογραφικό επειδή είναι πολύ πιθανό ο HR να μην το τύπωσε, πράγμα που θα σε γλυτώσει από το να νοιώσεις αμήχανα έχοντας κάποιον απέναντί σου που δεν γνωρίζει γιατί σε κάλεσε. 1
zynif Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άμα δεν γνωρίζει τότε γιατί να δουλέψεις για την εταιρεία;
NickTG Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν κάποιος θα πρέπει να νιώσει αμηχανία θα είναι αυτός που δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του. 2
insomnia888 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άμα δεν γνωρίζει τότε γιατί να δουλέψεις για την εταιρεία; Αν κάποιος θα πρέπει να νιώσει αμηχανία θα είναι αυτός που δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Λογικά έτσι είναι όπως τα λέτε, σε κάθε περίπτωση όμως εσύ του ζητάς να σε προσλάβει και να σε προτιμήσει ανάμεσα σε δεκάδες άλλους υποψήφιους, οπότε καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτή την περίπτωση. Το αναφέρω επειδή μου έτυχε μια φορά ο HR να έχει απλά το όνομά μου και να μην ξέρει τίποτα για εμένα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο. Όντως αναρωτήθηκα γιατί με κάλεσαν, αλλά εκείνη τη στιγμή έπρεπε να προωθήσω τα ταλέντα μου. Δυστυχώς υπερίσχυσαν οι τριετίες μου και δεν ξαναείχα νέα τους, ίσως καλύτερα έτσι, καμιά φορά επιλέγεις ότι σου αξίζει
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πιστεύω καλύτερα να το στείλεις σε Word, προσωπικά δεν είχα θέμα, όποιος ενδιαφερόταν έπαιρνε τηλέφωνο. Κάποιες εταιρείες στην ιστοσελίδα τους σου δίνουν επιλογές με τί μορφή μπορείς να επισυνάψεις το βιογραφικό σου (word/pdf κλπ), οπότε εκεί αν προτιμάς στέλνεις το PDF. Φωτογραφία θα σε συμβούλευα να βάζεις μόνο όταν το ζητάει ρητά κάποια εταιρεία. Προσωπικά διαφωνώ με την αποστολή φωτογραφίας επειδή μπορεί να δημιουργήσει άλλη εντύπωση από το live και όταν σε δουν ζωντανά να σχηματίσουν αρνητική γνώμη, Ή ακόμα και να σε απορρίψουν λόγω φωτογραφίας παρόλο που θα έμεναν εντυπωσιασμένοι ζωντανά. Καλό είναι επίσης όταν σε καλούν για συνέντευξη να έχεις μαζί σου το βιογραφικό επειδή είναι πολύ πιθανό ο HR να μην το τύπωσε, πράγμα που θα σε γλυτώσει από το να νοιώσεις αμήχανα έχοντας κάποιον απέναντί σου που δεν γνωρίζει γιατί σε κάλεσε. Συμφωνώ ότι είναι καλό να έχεις το βιογραφικό σου εκτυπωμένο Για το pdf vs word, όπως έγραψα και πιο πάνω ψηφίζω pdf
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συμφωνώ ότι είναι καλό να έχεις το βιογραφικό σου εκτυπωμένο Για το pdf vs word, όπως έγραψα και πιο πάνω ψηφίζω pdf Εννοειται pdf..... Eφοσον δεν μπορεις να γνωριζεις με τι προγραμμα (word 97-2000, 2003, Open Office, κλπ) θα το ανοιξει.. Αναλογα με ποιο θα το ανοιξει, θα το εμφανισει και διαφορετικα και μπορει να σου κανει ανω-κατω το cv. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα