Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 οτι δεν θα εχεις να πληρωνεις καθε μηνα κοινοχρηστα. τι αλλο μπορει να εννοει? 3
evoracing Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τι εννοεί ο εκμισθωτής; Ότι διαβάζεις φίλε..! Πολύ πιθανόν να μιλάμε για κτίριο χωρίς ασανσέρ και με αυτόνομη θέρμανση με λέβητα στην βεράντα σου όπως και δεξαμενή πετρελαίου (έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του) και άλλα που θα σου τα πει ο ίδιος ο ενοικιαστής.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τιμη 400 ευρω χωρις κοινοχρηστα, μπορει να σημαινει οτι τα κοινοχρηστα ειναι εξτρα.
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ή ότι τα έχει συμπεριλάβει ο εκμισθωτής στην τιμή του ενοικίου. Τα πληρώνεις αλλά δεν το ξέρεις.
deesnider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Νομίζω είναι γαλλικά Όχι...στα γαλλικά θα ήταν: «Χωγίς κοινοχγηστά»... ...κι αυτό στο περίπου, διότι στα γαλλικά, δεν υφίστανται «φωνητικά» τα «χ,γ,δ,θ» (τι είπα πάλι ο άνθρωπος!...) 7
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Όχι...στα γαλλικά θα ήταν: «Χωγίς κοινοχγηστά»... [...] Μπορείς σε παρακαλώ να ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ ασύστολα; Στα γαλλικά θα ήταν «Κωγις κοινοκγηστά». 6
deesnider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ ασύστολα; Στα γαλλικά θα ήταν «Κωγις κοινοκγηστά». 'ντάξει μωρ' αδερφάκι μου! Εγώ ήξερα απλώς ότι το «χ» δεν προφέρεται, δεν ήξερα ότι αντικαθίσταται με «κ»... ...μη με αδειάζεις έτσι, επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα γαλλικά... 1
subdee Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Στα κονγκολεζικα πως θα ειναι ρε παιδια ; Το ίδιο με αυτό που είπε ο paredwse αφού και εκεί Γαλλικά μιλάνε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα