Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης μάγκες το γάλα που επιστρέφει πάνω από 5 φορές πίσω, το τέρμα σάπιο/χαλασμένο δηλαδή του ρίχνουν κακάο/ζάχαρη και μας το ξαναπουλάνε σαν σοκολατούχο

Αλήθεια

  • Like 2
  • Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υποθέτω ότι αυτό δεν προέρχεται από το urban myth με το νούμερο στον πάτο της συσκευασίας...

 

ενα γραμμα απο το Α εως το F εχει δεξια απο τη λήξη 

Δημοσ.

Καλα ημουν χτες στοε ργαστηριο στη σχολη και το διαβασαμε στο ιντερνετ & ο καθηγητης αρχισε να βγαζει αφρους... Απορω τι αλλο θα σκεφτουν ακομα!

Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ ήξερα ότι με το που κόψει το γάλα γίνετε μύκητας που το χρησιμοποιούν στην παραγωγή γιαουρτιού.

Όχι..........

Σε καμία περίπτωση....

Εντελώς διαφορετική διαδικασία η παραγωγή γιαουρτιού και δεν συμμετέχει κανένας μύκητας στην ζύμωση

Δημοσ.

myth or reality ειναι γεγονος οτι αυτο γίνεται...

Για αυτο κ δεν πινουμε γαλα! :P

 

 

Υποθέτω μπορείς να το στηρίξεις και αυτό που λες? 

  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω μπορείς να το στηρίξεις και αυτό που λες?

αφού το γράφουν στην συσκευασία θα ισχύει, σαν τα timers στις βόμβες που βλέπουμε στις ταινίες ώστε να ξέρουμε τι συμβαίνει...

Δημοσ.

Να το πίνεις πριν λήξει

 

Πολλές φορές το γάλα μυρίζει πριν λήξει, και δεν είναι θέμα ψυγείου γιατί το έχω στους 1C. Η λήξη ούτως ή άλλως είναι καθαρά στατιστική.

Δημοσ.

Πολλές φορές το γάλα μυρίζει πριν λήξει, και δεν είναι θέμα ψυγείου γιατί το έχω στους 1C. Η λήξη ούτως ή άλλως είναι καθαρά στατιστική.

Δεν γίνεται να το έχεις στον 1 oC και η λήξη δεν είναι καθαρά στατιστική.

Το γάλα εκτός από γαλατίλα αν μυρίζει ξινίλα κάτι δεν έχει πάει καλά με την συντήρησή του. 

Δημοσ.

Δεν γίνεται να το έχεις στον 1 oC και η λήξη δεν είναι καθαρά στατιστική.

Το γάλα εκτός από γαλατίλα αν μυρίζει ξινίλα κάτι δεν έχει πάει καλά με την συντήρησή του. 

 

Έχει συμβεί πολλές φορές το ίδιο γάλα να έχει χαλάσει 1 μέρα πριν την λήξη καθώς και 1.5 μέρα μετά να είναι ακόμα μια χαρά. Ίσως να έχει να κάνει με το ψυγείο του super market. Φαντάζομαι τα πιο πίσω γάλατα θα ευνοούνται περισσότερο πχ.

Δημοσ.

Υποθέτω μπορείς να το στηρίξεις και αυτό που λες? 

 

διανομέας γαλακτος μου το ειπε ότι αν ενα μαγαζί δε τα πουλησει - ληγουν και τα επιστρέφει αναπαστεριώνονται και ξαναπάνε στα ράφια μέχρι κάποιες φορές. Μετα απο αυτές αν και πάλι δεν εχει φύγει γίνονται παγωτά και γιαούρτια...

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...