Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Συγνωμη δεν ηξερα οτι ειμαι σε λαθος μερος! Ναι ειναι 100 ευρω παραπανω αλλα αν αξιζουν και εχουν διαφορα ισως το τολμισω! Ξερω πως δεν ειναι πολυ καρτα αλλα τουλαχιστον σε low settings τα παντα στις ρυθμισεις θα μπορω να παιξω; Οτι αλλο εχω βρει σε ανεξαρτητη καρτα ειναι κατι 840m, 850m και κατι R5 330M.

Παιζει ρολο να ειναι 4 ή 8 η μνημη ram? Θα εχει διαφορα? 

Η full hd αναλυση θα κανει το μηχανημα πιο βαρυ πχ ακομα και να μην την επιλεξω σε καποιο παιχνιδι? Παρολα αυτα δεν θα ειναι πιο καλη η ποιοτητα ας πουμε καποιας 1080p ταινιας?

η fhd ανάλυση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ακόμη και για τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών σήμερα, οπότε για όλες τις άλλες διεργασίες* δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Φυσικά η ποιότητα του πανελ και η ανάλυση φαίνεται σε ένα λάπτοπ, και καλό είναι γενικά αν μπορείς καποια απο αυτα να τα βλέπεις απο κοντά, όσα δε μπορείς να δεις απο κοντα πρέπει να ψάχνεις σε review να δεις σχόλια για να σχηματίσεις άποψη

η ραμ είναι κάτι που αλλάζει εύκολα. (είναι και πολύ φθηνή)

φυσικά είναι σημαντικό κομμάτι του υπολογιστή αλλά λόγω της ευκολίας προσθήκης νέας αλλά και του κόστους της συνήθως δε λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

*πλην παιχνιδιών

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρηκα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο (6 mines) turbo-x. exei i3 3111m 8gb ram kai karta grafikwn την gt740 m sta 320 ευρω. να το παρω? ειναι οκ για το footbal manager 2016 poυ θελω?

Δημοσ.

βρηκα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο (6 mines) turbo-x. exei i3 3111m 8gb ram kai karta grafikwn την gt740 m sta 320 ευρω. να το παρω? ειναι οκ για το footbal manager 2016 poυ θελω?

η κάρτα του είναι πολύ καλή. Θα σε καλύψει για manager. o επεξεργαστής του είναι επίσης καλός.

και η τιμή είναι καλή

Το θέμα είναι το "turbo-x".

καταρχάς φαντάζομαι ότι αφού είναι 6 μηνών έχει εγγύηση (τώρα που το ξαθάψαν και το πουλήσαν πριν 6 μήνες δε ξέρω, φαντάζομαι είναι σχετικά παλιό μοντέλο).

είναι κάποιου γνωστού σου; πόσο υπόλοιπο εγγύησης έχει; θυμασαι ποιο ακριβώς μοντέλο είναι;

Δημοσ.

εχει 1,5 χρονο ακομα εγγυηση turbo x blade gt. δεν ειναι γνωστου το βρηκα απο forum se paidi με καλες αξιολογησεις.

δε μπορώ να σου προτείνω turbo-x. δε νομίζω να το εχω κανει και ποτέ.

σχετικά με τα χαρακτηριστικά είναι κομπλέ, πολύ καλό, και η εγγύηση 1.5 χρόνο ακόμη είναι καλή.

απο εκεί και πέρα είναι δική σου απόφαση. μπορει να σου βγει καλό μπορει να το τρέχεις και καθε τρεις και λίγο στο service.

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια! Θελω να αγορασω λαπτοπ και θελω μια βοηθεια! Το μεγεθος οθονης θα ειναι σιγουρα 15.6 ιντσες, i5 intel cpu, 8gb ram! Το θελω για καθημερινη χρηση αλλα και για να παιζω καποια παιχνιδια οπως GTA V, LOL, Dota 2, battlefield και οτι βγει η εχει ηδη βγει σε παιχνιδι. Ξερω πως δεν μπορω να παιξω σε full αναλυση και ουτε θελω κατι τετοιο, με ενδιαφερει απλα να μπορω να τα παιξω εστω σε χαμηλη/νορμαλ ποιοτητα χωρις ιδιαιτερο lag. Δυστηχως δεν μπορω να αγορασω καποιο allienware να ειμαι σιγουρος ουτε να διαθεσω πανω απο 600Ε ουτε ειμαι σε θεση να στησω desktop ουτε λογω χωρου ουτε λογω οικονομικων. 

Η ερωτηση μου ειναι οτι εχω βρει ενα dell με τα παρακανω χαρακτηριστικα + μια 920m γραφικων στα 2GB με 2 εκδοσεις: 

HD 1366x768 αναλυση με 8GB ram

FULL HD 1920x1080 με 4 GB ram   

(Σας παραθετω links)

Μια γνωμη εαν μπορειτε θα ημουν ευγνωμων! Ποια αναλυση να διαλεξω; Με νοιαζει να μην κουραζεται το μηχανημα και οσο το λιγοτερο να εχει lag εστω ξαναλεω σε μικρη αναλυση με low settings, τιποτα high!

Ευχαριστω πολυ!

920m και battlefield δεν πάνε μαζί . ΞΕΧΝΑ ΤΟ   !! Dota 2 με 920 m ναι αλλά μην περιμένεις στα ultra high τα γραφικά . 

Aμα θες battlefield πας σε desktop ειδάλλως laptop στα 800 ευρώ και πάνω . 

Η καλύτερη λύση οικονομική χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε γραφικά  είναι i5 5200u  με 940m  2gb 

Πάντως με την 940m το dota 2 θα πάει σφαίρα στα ultra high .

Δημοσ.

εννοώ για τα χρήματα αυτα, δε θα εδινα 500 ευρώ για λάπτοπ με τον pentium.

Βέβαια, το yoga είναι αλη κατηγορία λάπτοπ, και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψιν.

Συμφωνώ έχεις δίκιο. Γι αυτό άλλωστε λοξοκοιτάω περισσότερο στους άλλους 2.

Ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις.

Αν υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει άμεση εμπειρία από το Yoga, ευπρόσδεκτη η γνώμη του.

Δημοσ.

920m και battlefield δεν πάνε μαζί . ΞΕΧΝΑ ΤΟ   !! Dota 2 με 920 m ναι αλλά μην περιμένεις στα ultra high τα γραφικά . 

Aμα θες battlefield πας σε desktop ειδάλλως laptop στα 800 ευρώ και πάνω . 

Η καλύτερη λύση οικονομική χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε γραφικά  είναι i5 5200u  με 940m  2gb 

Πάντως με την 940m το dota 2 θα πάει σφαίρα στα ultra high .

Για το GTA V σε low settings?? Θα μπορω με 920m?  Και επισης ειναι καλυτερα 920m με 8gb ram ή 940m με 4gb?

Δημοσ.

Για το GTA V σε low settings?? Θα μπορω με 920m?  Και επισης ειναι καλυτερα 920m με 8gb ram ή 940m με 4gb?

φυσικα 940m με 4gb.

η ραμ αλλάζει, την κάρτα γραφικών την παντρεύεσαι.

δε ξέρω πως αλλιώς να το πω, η κάρτα γραφικών είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα στα παιχνίδια, αυτή κοιτάς πρώτη.

Δημοσ.

φυσικα 940m με 4gb.

η ραμ αλλάζει, την κάρτα γραφικών την παντρεύεσαι.

δε ξέρω πως αλλιώς να το πω, η κάρτα γραφικών είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα στα παιχνίδια, αυτή κοιτάς πρώτη.

Ναι δεν αντιλεγω εχεις απολυτο δικιο! Απλα αυτα που βρισκω με 840 εχουν 6 και οχι 8 ram και αναρωτιεμαι αν παιζει και αυτο ρολο στο κολλημα! Τελος μια απαντηση εαν με την 920m θα μπορω να παιζω GTA V με ολα στο low στις ρυθμισεις?

Δημοσ.

ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ 920m για gaming . Πας σε 940 το λιγότερο . 

2 gb κάρτα είναι οκ . Δεν σε νοιάζουν τα περισσότερα . 

Ναι δεν αντιλεγω εχεις απολυτο δικιο! Απλα αυτα που βρισκω με 840 εχουν 6 και οχι 8 ram και αναρωτιεμαι αν παιζει και αυτο ρολο στο κολλημα! Τελος μια απαντηση εαν με την 920m θα μπορω να παιζω GTA V με ολα στο low στις ρυθμισεις?

Με 920 m θα παίζεις το GTA V  σχεδόν στα νορμαλ γραφικά σχεδόν όλα (κάποια στα low) με 25-35 fps . Δεν είναι ικανοποιητικά fps . Αν τα βάλεις όλα τέρμα low λογικά θα παίζεις αξιοπρεπώς (θυσιάζοντας τα γραφικά)

Παρε 940 και μην παίρνεις μία οριακή κάρτα γραφικών . Το pc είναι επένδυση . Δεν είναι για να το κρατήσεις ένα χρόνο και μετά αν θες να παίξεις κάποιο άλλο καινούριο παιχνίδι να φας άκυρο . 

• Like 1
Δημοσ.

ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ 920m για gaming . Πας σε 940 το λιγότερο . 

2 gb κάρτα είναι οκ . Δεν σε νοιάζουν τα περισσότερα . 

Με 920 m θα παίζεις το GTA V  σχεδόν στα νορμαλ γραφικά σχεδόν όλα (κάποια στα low) με 25-35 fps . Δεν είναι ικανοποιητικά fps . Αν τα βάλεις όλα τέρμα low λογικά θα παίζεις αξιοπρεπώς (θυσιάζοντας τα γραφικά)

Παντως στο youtube βλεπω παιχνιδια οπως το GTA σε low settings να παιζεται αξιοπρεπως σε 920m και εχω αμφιβολιες! Τελος παντων ευχαριστω για τον χρονο σου...

Δημοσ.

Παντως στο youtube βλεπω παιχνιδια οπως το GTA σε low settings να παιζεται αξιοπρεπως σε 920m και εχω αμφιβολιες! Τελος παντων ευχαριστω για τον χρονο σου...

Και εγώ εκεί κοίταξα . Αν 25-35 fps εύρος το θεωρείς ικανοποιητικό.. εσύ ξέρεις. Εγώ έβλεπα την εικόνα να πάει σπαστά και δεν θα προτιμούσα ποτέ ένα σύστημα σε οριακές καταστάσεις . Έστω ενα κλικ πιο δυνατό να είμαστε καλυμμένοι . 

Δημοσ.

για αγορα λαπτοπ από γερμανια υπάρχει κάποια διαφορα στο πληκτρολογιο; ή σε κάτι άλλο,

το λειτουργικό το διαμορφωνουμε όπως θέλουμε, σαν να αγορασαμε από ελλάδα, ετσι δεν ειναι;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...