Προς το περιεχόμενο

Τι σύστημα ψύξης χρησιμοποιείτε στο κύριο pc σας ;  

1.117 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σύστημα ψύξης χρησιμοποιείτε στο κύριο pc σας ;

• Αερόψυξη
    • Υδρόψυξη
    • Άζωτο
    • Αλλο (αναφέρετε τι ακριβώς)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, antonis__19 είπε

Το πίσω φαν μας την έκανε , (είναι 140αρι) και θεωρούσα ότι το Lian li evo rgb επερνε σε όλα τα σημεία 140αρια. Οπότε θα πάει άκλαυτο 

Πάντως σε όλα τις φωτό, βίντεο κλπ είναι έτσι όπως τα λες διαταγμένο. Κάποιοι φίλοι που είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα και ότι είναι αισθητικό πιο πολύ . 

Και γω τώρα αν τα βγάλω και τα γυρίσω θα τα κάνω ταναπου με τις θερμόπαστες 🤣

Ευχαριστώ για την απάντηση όμως !! 

φιλαράκι δεν χρειάζεται να την βγάλεις τελείως,τις βίδες του ψυγείου επάνω θα λύσεις και θα την γυρίσεις .

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 19/1/2025 στις 8:06 ΠΜ, ICE-T είπε

φιλαράκι δεν χρειάζεται να την βγάλεις τελείως,τις βίδες του ψυγείου επάνω θα λύσεις και θα την γυρίσεις .

Ναι αυτό έκανα και μια χαρα !! Κόλλησε το μυαλό 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα μια γνωμη , φορεσα τον 9800x3d  , ημουν πριν με be quiet pure rock slim 2 με τον 7600 δεν ηταν ασχημα 

αλλα παρατηρω με τον 7 τωρα σε idle ειμαι 60-65c και σε φορτιο 77-80c ,νταξ δεν ειμαι και τοσο εκτος για AMD

πιστευω θελω αλλο κουλερ για τον 9800 αν και στα TDP ειμαι εντος 130w , τι λετε ?

Επεξ/σία από gbak
  • Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, gbak said:

τωρα μια γνωμη , φορεσα τον 9800x3d  , ημουν πριν με be quiet pure rock slim 2 με τον 7600 δεν ηταν ασχημα 

αλλα παρατηρω με τον 7 τωρα σε idle ειμαι 60-65c και σε φορτιο 77-80c ,νταξ δεν ειμαι και τοσο εκτος για AMD

πιστευω θελω αλλο κουλερ για τον 9800 αν και στα TDP ειμαι εντος 130w , τι λετε ?

αδυναμη ψύκτρα για τον 9800x3d νομίζω. Αν χωράει στο κουτί σου πήγαινε εδώ ή και στην τριπλή.

https://www.skroutz.gr/s/50820700/Arctic-Liquid-Freezer-III-280-Black-Ydropsyxi-Epexergasti-Diplou-Anemistira-140mm-gia-Socket-AM4-AM5-1700.html

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, gbak είπε

πιστευω θελω αλλο κουλερ για τον 9800 αν και στα TDP ειμαι εντος 130w , τι λετε

Να σου προτείνω ένα undervolt -20,-30 στον 9800x3d,ή θα σε μπλέξω?😁

Μόλις τώρα, spi79 είπε

αλλα παρατηρω με τον 7

Τον 9800 θα εννοείς φαντάζομαι😄

Δημοσ.
3 minutes ago, spi79 said:

Να σου προτείνω ένα undervolt -20,-30 στον 9800x3d,ή θα σε μπλέξω?😁

Τον 9800 θα εννοείς φαντάζομαι😄

ναι τον 9800 εννοω  😁   , οχι δεν παιζει να μπλεξω με undervolt .. το θεμα ειναι σε load δεν ξεπερναω τους 77c η ψυκτρα αυτη ειναι 130 TDP και ο 9800 στα 120W , οποτε τεχνικα ειμαι καλυμενος , λιγο το idle καθεται ψηλα .

παντως οπως και να χει αυτος ο επεξεργαστης θελει μια πιο σοβαρη ψυκτρα 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, gbak είπε

χαμήλωσε το power limit η βάλε thermal limit στον επεξεργαστή από την μητρική,αν παίζεις μόνο παιχνίδια δεν θα καταλάβεις διαφορά , και θα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα ψαχτηκα λιγο καθως σε cinebench o 9800 δεν πηγαινε πανω απο 90w , και ειχα temps σε στρεςς 77c.

μου κανε εντυπωση ποσο καλες θερμοκρασιες ειχα για τοσο μουφα ψυκτρα 😁

αυτη η ασροκ εχει πλακα ηταν εντελως κλειδωμενη thermal control 80w , ptt control τα ιδια . και offset voltage .

τα γυρισα ολα σε manual , ετρεξα cinebench και φυσικα ο 9800 εκτοξευθηκε στα 140w και 95c

οποτε παω για κανονικη ψυκτρα noctua nh-d12l και ισως αλλη mobo σε 850i rog

Επεξ/σία από gbak
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι η Arctic να βγαλει νεες υδροψυξεις και σταματησε την παραγωγη της 420 argb black?

έχει βγάλει καινούργιες με άλλα fans , μπορεί γι'αυτό να μην την βρίσκεις, και η 360 black δεν υπάρχει διαθέσιμη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ICE-T είπε

έχει βγάλει καινούργιες με άλλα fans , μπορεί γι'αυτό να μην την βρίσκεις, και η 360 black δεν υπάρχει διαθέσιμη.

Ναι εμαθα εβγαλε τις pro την 360 και θα βγαλει και τις υπολοιπες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Στις Arctic βάζουμε το μονό καλώδιο η το τριπλό;

Τι είναι καλύτερο;

Το μόνο βάλε,δεν χρειάζεται το άλλο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

Το μόνο βάλε,δεν χρειάζεται το άλλο.

Αυτο εβαλα επειδη δεν καταλαβα που παει το τριτο καλωδιο σε μια στιγμη σκεφτηκα οτι ισως παει σε ενα sys fan βυσμα αλλα λεω ασε μην τα κανω θαλασσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...