revolver1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 E τι να σου πω που πατάω επεξεργασία και βλέπω ότι κιόλας το έχετε δει Thanks
michanikaros Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) και πάλι έχει το δικαίωμα όμως... οπότε καλύτερα άλλαξε στην πρώτη παράγραφο το "δικαίωμα" με το "νόημα"... Εντάξει, δεν θα βάλουμε φυλακή όποιον μιλάει για στρατό χωρίς να έχει εμπειρία. Δεν είμαστε φασίστες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι ότι πολλοί αυτοανακηρύσσονται ειδικοί χωρίς να έχουν προσωπική εμπειρία ή γνώση για το θέμα που εκφέρουν άποψη. Αν κι έχω περάσει από το μέρος, ερώτηση με βάση τα παραπάνω Όποιος έχει περάσει και προσπαθεί να στείλει άλλους επειδή αυτός καλό πέρασε, τότε τι είναι; Δεν ξέρω τι είναι. Αν καλοπέρασε στο στρατό είναι δικό του θέμα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από michanikaros
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δεν είναι και κρατικό μυστικό όμως, ούτε ράδιο αρβύλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έλα ρε χαλαρά. Τόσοι και τόσοι έχουν άποψη. Γιατί οχι και οι υπόλοιποι;
NickTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 οκ δε το γουσταρετε μερικοι το θεμα του στρατου,κ μερικοι βγαζετε κ καντιλες.γκετ οβερ ιτ,ξεπεραστε το κ αφηστε τα κομπλεξ στην ακρη,κυριως για να μπορει να βοηθηθει ο αναγνωστης στην αναζητηση πληροφοριας.μην εχει να διαβασει 10 σελιδες με τον αυταρχισμο του καθενος. Και μερικοί είστε στρατόκαυλοι, καυλώνετε τέρμα. Get over, get a life και αφήστε τα κόμπλεξ στην άκρη, κυρίως για να μπορεί να βοηθηθεί ο αναγνώστης στην αναζήτηση πληροφορίας. Μην έχει να διαβάσει 10 σελίδες καύλας και αντρίλας.
xifiassamsung Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Και μερικοί είστε στρατόκαυλοι, καυλώνετε τέρμα. Get over, get a life και αφήστε τα κόμπλεξ στην άκρη, κυρίως για να μπορεί να βοηθηθεί ο αναγνώστης στην αναζήτηση πληροφορίας. Μην έχει να διαβάσει 10 σελίδες καύλας και αντρίλας. παλι εσυ? ρε ξεκουβαλατε μαυτο το στρατοκαυλοι,τι κολλημα εχετε φαει?οποιος δηλαδη δε βριζει ολο το στρατο ειναι στρατοκαυλος?πρεπει να κλαις σα τη μαυρη χηρα για να εισαι μεινστριμ? και για αλλη μια φορα,τελος τα οφτοπικ,συγκρατηθειτε.τουλαχ ανοιξτε ενα θρεντ κ γραφτε απεξω στρατος-τα αρνητικα του,η κατι τετοιο,κ κλαφτειτε εκει μεσα.αλλα ξερετε οτι μεταξυ σας δε θα χει σασπενς,οποτε προτιματε να τρολαρετε οπου υπαρχει αντιθετη γνωμη.οβερ εντ αουτ απο μενα,
NickTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 παλι εσυ? ρε ξεκουβαλατε μαυτο το στρατοκαυλοι,τι κολλημα εχετε φαει?οποιος δηλαδη δε βριζει ολο το στρατο ειναι στρατοκαυλος?πρεπει να κλαις σα τη μαυρη χηρα για να εισαι μεινστριμ? και για αλλη μια φορα,τελος τα οφτοπικ,συγκρατηθειτε.τουλαχ ανοιξτε ενα θρεντ κ γραφτε απεξω στρατος-τα αρνητικα του,η κατι τετοιο,κ κλαφτειτε εκει μεσα.αλλα ξερετε οτι μεταξυ σας δε θα χει σασπενς,οποτε προτιματε να τρολαρετε οπου υπαρχει αντιθετη γνωμη.οβερ εντ αουτ απο μενα, Πάλι εγώ. Εσύ, πάλι εσύ? Πρέπει να μην λέμε την αλήθεια για να είμαστε mainstream επειδή κάθε στρατόκαυλος νομίζει πως κλαιγόμαστε? Τι κόλλημα έχετε φάει? Και για τελευταία φορά τέλος τα off-topic. Συγκρατήστε την καύλα σας. Ανοίξτε τουλάχιστον ένα θέμα με τίτλο "Εμείς οι στρατόκαυλοι" ή "Πως έγινα άντρας" ή σε πιο δραματικό "Εγώ, η Πατρίδα και το χρέος μου" και καυλώστε εκεί. Αλλά ξέρετε πως μεταξύσας δεν θα έχει αγωνία και οπότε προτιμάτε να κάνετε hijack όποιο θέμα βρίσκετε και να τρολάρετε εκεί. 1
xifiassamsung Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 διακρινω οτι εχεις μια εμμονη μαζι μου.οτι ποσταρω εισαι απο κατω να σχολιασεις,θεωρωντας οτι απευθυνομαι σε σενα.δε ξερω γιατι το κανεις αυτο αλλα λογικα σου αποφερει ευχαριστηση μια εκ διαμετρου αντιθετη δομημενη αποψη απο αυτα που πιστευεις εσυ,να το πω τρολλ η φλειμ αυτο δεν εχει νοημα μιας κ ηδη το θρεντ εχει ξεχειλωσει,κ στο επομενο που θα εχει στρατιωτικο θεμα παλι το ιδιο θα γινει. περαν τις ιδιοτητας του στρατου που εμπεριεχει πολυ "παραλογισμο" για καποιους,θεωρουν οτι αυτο τους δινει το ελευθερο πατημα να εκφραζουν οποιαδηποτε ασχετη η παραλογη γνωμη εχουν οπουδηποτε συζητιεται καθε στρατιωτικο θεμα.κομπλεξ δηλαδη. τους συνιστω ομως να εξετασουν τα βαθυτερα αιτια σαυττη τη συμπεριφορα,γιατι σημερα φταιει ο "στρατοκαυλος",αυριο θα φταιει αυτος που κανει ποδηλατο στο δρομο αρα "ποδηλατοκαυλος",μεθαυριο θα φταιει αυτος που παει γυμναστηριο αρα "φαρμακωμενος πρωτεινακιας-γυμανστηριοκαυλος" κ.ο.κ. με δυο λογια ρατσισμος?μηδενισμος ολοκληρωτισμος κ φασισμος?διαλεχτε εσεις. καλο ειναι να ασχολουμαστε με την νοοτροπια μας κ να αφηνουμε ασχολιαστα οσα διαφωνουμε.λιγο πολυ σα τα σχολια στα βιντεο του σταν στο γιουτιουμπ που τον λενε αδερφη ξερω γω.οκ ρε μεγαλε γιατι τον εψαξες να τον δεις στη τελικη. κ τελος για τον φιλο που σκαλωσε λεει στο ποτε να παει το παιδι στρατο,κ του φανηκε παραλογο που του ειπαν να παει πρωτα να ξεμπερδευει.ναι ειναι παραλογο οχι γιατι ειναι στρατοκαυλιαση αλλα επειδη αν πας φανταρος οταν γυρισεις βαριεσαι να ασχοληθεις παλι με θρανια επειδη εχεις ξεσυνηθισει.για μενα πρωτα σπουδες κ μετα στρατος.γιαυτο δινεται κ η αναβολη εξ αλλου για να μη σε διακοψει.
NickTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 διακρινω οτι εχεις μια εμμονη μαζι μου.οτι ποσταρω εισαι απο κατω να σχολιασεις,θεωρωντας οτι απευθυνομαι σε σενα.δε ξερω γιατι το κανεις αυτο αλλα λογικα σου αποφερει ευχαριστηση μια εκ διαμετρου αντιθετη δομημενη αποψη απο αυτα που πιστευεις εσυ,να το πω τρολλ η φλειμ αυτο δεν εχει νοημα μιας κ ηδη το θρεντ εχει ξεχειλωσει,κ στο επομενο που θα εχει στρατιωτικο θεμα παλι το ιδιο θα γινει. Με κατάλαβες. Έχω φτιάξει και ένα απλό προγραμματάκι και με ειδοποιεί στο κινητό κάθε φορά που γράφεις κάτι. Μου βγάζει ακόμα και προτεινόμενες απαντήσεις.
militarist Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να πω και εγώ την γνώμη μου σαν πρώην ποια στρατιωτικός ( 10 χρόνια ΠΝ έκανα). Λοιπόν όπως ειναι σήμερα το μοντέλο της θητείας δεν βοηθάει τον στρατευμένο να μάθει γιατί το μόνο που κανει ( τουλάχιστον στην περισσότερη ώρα ) ειναι σκοπιά και αγγαρεία. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν ο στρατός επαγγελματικός αλλά για τους υπόλοιπους 2- 3 μήνες αλλά πολύ καλή εκπαίδευση, να μάθει πραγματικά 5-10 πράγματα. Αυτο όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όσο ο κάθε τοπική κοινωνία θέλει και ενα στρατόπεδο για να ωφελούνται οικονομικά και όσο ο στρατιωτικός απο μόνος του καταλάβει ποια ειναι πραγματικά η δουλειά του. Όσο για τον TS ,δυστυχώς είμαστε μια χώρα όπου μείναμε στο 1970 ή και ποιο πίσω Ειναι δικιά σου απόφαση αν θες να αφιερώσεις 9 μήνες σε μια κατάσταση που δεν θα σου προσφέρει κατα πάσα περίπτωση και πολλά πράγματα αλλά θα είσαι εντάξει απο νομική άποψη. Να επισημάνω ότι ειναι καθαρά η προσωπική μου άποψη ύστερα απο 10 χρόνια στις ένοπλες δυνάμεις. Και φυσικά κάθε διαφορετική άποψη θα πρέπει να ειναι σεβαστή γιατί ο καθένας είχε διαφορετικές εμπειρίες. 4
michanikaros Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Να ξέρουν τα αγόρια που δεν έχουν υπηρετήσει ότι θεωρούνται στρατεύσιμοι από την 1η Ιανουαρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 19 τους χρόνια. Μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 18 τους χρόνια δεν θεωρούνται στρατεύσιμοι. Όσοι έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη και δεν έχουν θεωρηθεί ακόμα στρατεύσιμοι μπορούν να καταταγούν εφόσον το επιθυμούν. Όσοι έχουν συμπληρώσει τα 17 έτη και δεν έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη της ηλικίας τους, μπορούν να καταταγούν αν το επιθυμούν με έγγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Πριν την συμπλήρωση των 17 ετών κανένας δεν γίνεται δεκτός στις ένοπλες δυνάμεις. Αναβολή στράτευσης δικαιούνται οι υποψήφιοι εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 21 έτη της ηλικίας τους. Από την 1η Ιανουαρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 22 τους έτη θεωρούνται στρατεύσιμοι αν δεν έχουν εγγραφεί σε τμήμα ή σχολή ΑΕΙ ως προπτυχιακοί φοιτητές ή σε κολλέγιο ή σε εκπαιδευτικό ίδρυμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΣΕΚ κλπ.) ή σε ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης. Αναβολή στράτευσης δικαιούνται οι προπτυχιακοί (είτε είναι το πρώτο, είτε μεταγενέστερο του πρώτου πτυχίο) και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές (είτε είναι το πρώτο είτε μεταγενέστερο του πρώτου μεταπτυχιακό) των ΑΕΙ μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 27 έτη της ηλικίας τους. Από την 1η Ιανουαρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 28 τους έτη θεωρούνται στρατεύσιμοι είτε έχουν ολοκληρώσει είτε δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους. Αναβολή στράτευσης δικαιούνται οι ειδικευόμενοι ιατροί (πτυχιούχοι ιατρικής που κάνουν την ιατρική τους ειδικότητα) και οι υποψήφιοι διδάκτορες των πανεπιστημίων (δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κάνει δύο ή περισσότερα διδακτορικά αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν αλλάζει τίποτα) μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 31 έτη της ηλικίας τους. Από την 1η Ιανουαρίου του έτους που συμπληρώνουν τα 32 τους έτη θεωρούνται στρατεύσιμοι είτε έχουν ολοκληρώσει είτε δεν έχουν ολοκληρώσει την ιατρική ειδικότητα ή το διδακτορικό τους αντίστοιχα.
Star_Light Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Σε κάνα δυο σελίδες κάποιοι θα βαρεθούν και κάποιοι θα συνεχίσουν την κουβέντα λέγοντας ιστορίες από την θητεία τους, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να μπαλώσουν τα κόμπλεξ που τους δημιουργήθηκαν επειδή ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να πείσουν τον εαυτό τους πως δεν έχασαν τον χρόνο και την αξιοπρέπειά τους σε κάτι εντελώς ανούσιο. Χαρακτηριστικές εκφράσεις που θα ακολουθήσουν με μαθηματική ακρίβεια είναι οι εξής: -"ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΡΑ" -"EΓΩ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ". -"ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" -"ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ"; Και κάπου εκεί, κάποιος που δεν θα αντέχει άλλο να τους διαβάζει, θα πει κάτι για κάποιο σπίτι. Ένα μπαν, ένα λοκ, και μία καλύτερη μέρα που θα ξημερωσει. Ενω το να κράζει κάποιος απο τον καναπέ του σπιτιού του κάποιον που τουλάχιστον έκανε πιο αξιοπρεπή θητεία απο αυτον ειναι κατα τη γνώμη σου ειναι καλύτερο ετσι? Δεν βγάζει κόμπλεξ αυτο ουτε απωθημένα. Δεν χρειάζεται να πάς στρατο για να αποκτησεις απωθημένα εδω κάπου μπερδεύεσαι. Υπάρχουν ατομάκια που αρχιζουν και τα μαζεύουν απο το γυμνάσιο για να μην πω πιο νωρις. Ειναι θέμα πως παιρνει τα πράγματα ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα