Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οεο; η πρωτη σελιδα του google δεν λεει κατι, και στις εικονες βλεπω μονο αποτυχημενους. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αργομισθος με καλη κονομα. Η προαγωγη του ειναι αντιδημαρχος(μεγαλυτερη κονομα).

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω πλεον δεν πληρωνονται καν στις συνεδριασεις...

ΑΛΛΑ η ψηφος τους αν μπουν δημοτικοι συμβουλοι μετραει.οποτε ερχονται οι μιζες-φακελακια για διαφορες "διευκολυνσεις-ψηφους" σε διαφορα θεματα απο μια μηνυση εως μια νεα αδεια για κατι...

Κ ελαχιστοι δημοτικοι συμβουλοι θα μπουν σε καποια δημοτικη επιχειρηση και θα κοβουν μισθο στον ευατο τους...

Δημοσ.

Κ ελαχιστοι δημοτικοι συμβουλοι θα μπουν σε καποια δημοτικη επιχειρηση και θα κοβουν μισθο στον ευατο τους...

φίλε μου μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις αυτήν τη γραμμή; εννοείς πως δεν κάνουν κινησεις να μπουν σε δημοτικές επιχειρήσεις ή ειρωνικώς το λές; εμένα μου φαίνεται πως όλοι τους αυτοβολεύονται και αυτομισθώνονται. φιλικό πρόσωπο , από εποχές πανεπιστημίου ήταν εγγεγραμένος στους μπλέ , βρέθηκε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο του και τώρα , το μπλέ κόμμα τον έκανε υποδιοικητή σε μία από τις μεγαλύτερες δημόσιες επιχειρήσεις της αττικής. τουλάχιστον 4 παραδείγματα από οικείο περιβάλλον έχω.

Δημοσ.

νομίζω αυτό δεν ισχύει..

Δημοσ.
"Τι ειναι δημοτικος συμβουλος; "

Το επάγγελμα του μέλλοντος! Όπως κάποτε ήταν όλοι χρηματιστές, έμποροι αυτοκινήτων τεχνικοί Η/Υ κτλ κτλ...

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι αργομισθος με καλη κονομα. Η προαγωγη του ειναι αντιδημαρχος(μεγαλυτερη κονομα).

1. Η αποζημίωση για την παράσταση δημοτικού συμβούλου σε συνεδριάσεις και επιτροπές έχει καταργηθεί. 

2. Η αποζημίωση του αντιδήμαρχου σε έναν μέσο Δήμο συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 700 και 900 ευρώ μηνιαίως. 

Μεγάλη κονόμα, όντως... 

νομιζω πλεον δεν πληρωνονται καν στις συνεδριασεις...

ΑΛΛΑ η ψηφος τους αν μπουν δημοτικοι συμβουλοι μετραει.οποτε ερχονται οι μιζες-φακελακια για διαφορες "διευκολυνσεις-ψηφους" σε διαφορα θεματα απο μια μηνυση εως μια νεα αδεια για κατι...

1. Έχει καταργηθεί η αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου για άδειες/μηνύσεις/whatever. Οπότε δεν υπάρχουν μίζες-φακελάκια για όλα όσα γράφεις.

2. Μέλη ΔΣ δεν είναι μόνο δημοτικοί σύμβουλοι, είναι εκ του νόμου και πολίτες (που επιλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο). Και δεν αμοίβονται τα μέλη ΔΣ των δημοτικών επιχειρήσεων (οι οποίες πλέον δεν ξεπερνούν τις δύο ανά Δήμο).

• Like 6
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση λέτε κάποιοι να μπαίνουν για να προσφέρουν?

9wmwaes.gif

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...