Joshua21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλησπερα.Γνωριζει καποιος πως μπορω να αγορασω χονδρικη Milko.Θελω περιπου 100 το μηνα. Σε ποια περιοχή είσαι?
serdakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μαρουσι ειμαι. Προκειται για ενα ατομο που για καποιους λογους υγειας τρωει μονο οσπρια σαλατες και γαλα. Ε και για να μην πινει σκετο γαλα προτιμαει το 0% ζαχαρη ιμιλκο.παραπανω δεν ξερω. Εμενα μου ανεθεσαν να ψαξω αν υπαρχει τροπος. Ο ψιλικατζης δεν νομιζω να δεχτει γιατι θελει να τα πουλαει με κερδος.Οπως και το super market.Μονο να μιλησω με Δελτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και ειναι υγιεινο το να πινει μιλκο? το ακουσα και αυτο! (το οτι με αυτα που τρωει δεν παιρνει οτι χρειαζεται δεν το αναφερω) 5
kage Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) περισσοτερες πωλησεις =μικροτερη τιμη Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από kage
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Κάνει που κάνει την διατροφική αμαρτία με το μιλκο, είναι και άπαχο και χωρίς ζάχαρη. Where's the fun in that?
Anorymous Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Κοιταξες για ΜΑΚΡΟ κτλ? ΥΓ.Ανορεξια? Γινεται αλλα ποιος θα κοψει το τιμολογιο ? 1
serdakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ρε παιδια εγω δεν ξερω τιποτα απο διατροφες ιατρικα και τα λοιπα. Εγω κανω μια ερευνα για να δω αν μπορω να βρω καποια λυση. Μακρο δεν το σκεφτηκα. Εχω ενα φιλο που εχει καρτα μακρο και μπορω να κοψω στο ονομα του.Ειναι χονδρικη ομως εκει? γιατι οι τιμες τους απο οτι θυμαμαι δεν ειναι και τοσο χαμηλες...
Silverage Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Και αυτός πώς θα δικαιολογήσει την αγορά 100 milko;
serdakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αυτο η αληθεια ειναι πως δεν το ξερω. Βεβαια εμας δεν μας νοιαζει να κερδισουμε το ΦΠΑ. ας το πληρωσω αλλα σε χονδρικη τιμη
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Άμα πάρει και καμιά 20αριά πακέτα χαρτί υγείας μπορεί και να του κάνουν καμιά προσφορά. sorry
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κοιταξες για ΜΑΚΡΟ κτλ? ΥΓ.Ανορεξια? το μακρο πιθανοτατα δε θα του κανει προσφορα για 100 ουτε για 300 κομματια. εδω εγω καποτε ειχα αναλαβει για ενα διαγωνισμο μια εταιριας που δουλευα να βρω 20 tablet σε καλη τιμη. παω στο μακρο να παρω προσφορα. και μου λενε τι προσφορα, αν παρετε 1 θα το πληρωσετε μια φορα αν παρετε 20 θα το πληρωσετε 20 φορες.
NickTG Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τελευταία φορά που είχα πάει Makro κάτι πάνω από 1Ε είχε τα χάρτινα μισού λίτρου. Κόβεις απόδειξη κανονικά αν θες.
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αυτο η αληθεια ειναι πως δεν το ξερω. Βεβαια εμας δεν μας νοιαζει να κερδισουμε το ΦΠΑ. ας το πληρωσω αλλα σε χονδρικη τιμη Αυτό που περιγράφεις απλά ΔΕΝ γίνεται.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 serdakis οφφ τοπικ αλλα σε διατροφολογο εχει παει? οτι προβλημα υγιεας και να εχει αυτη η ποσοτητα μιλκο μονο χειροτερα μπορει να την κανει! οποτε τσαμπα λεφτα για μιλκο + εξτρα λεφτα για γιατρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα