Zimbroghie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Είχα βγάλει το 2009 αστυνομική ταυτότητα(για να δώσω αγγλικά), σε ηλικία 13 ετών. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μπορέσω να την ανανεώσω; Να συμπληρώσω ότι είναι σε άσχημη κατάσταση από την χρήση, έχω αλλάξει αρκετά από τη φωτογραφία και πλέον έχω ενηλικιωθεί
doctorkostis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://www.click-me.gr/xrisima-menu/dikaiologitika-menu/140-dikaiologitika-epanekdosis-astynomikis-taytotitas.html Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
orfeas26 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Θα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου, θα πεις οτι την εχασες, θα κλεισεις ενα ραντεβου για εκδοση νεας ταυτοτητας
zynif Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δηλαδή μπορώ να πάω να την αλλάξω; Ναι φυσικα . Θελει βεβαια φωτογραφιες και κατι χαρτια απο το ΚΕΠ που λενε τα στοιχεια σου Δεν χρειάζεται να πεις ότι την έχασες. Θα παραδώσεις την παλιά.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τί θα γίνει στο στρατό; Μόλις απολυθεί πάλι την παλιά πολιτική του ταυτότητα θα του δώσουν. 1
fylatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Έχω φίλους που παρέδωσαν ταυτότητα και όταν ήταν να την πάρουν πίσω έκαναν με κάποιο τρόπο αλλαγή. Δε ξέρω τι και πως. Όπως επίσης είχα γνωστό που είχε αφήσει διαβατήριο αντί για ταυτότητα αλλά κι αυτό άσχετο.
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Και εγω θελω να την αλλαξω αλλα σκεφτομαι πως πρεπει να ενημερωσω τραπεζες,εφοριες ξερω γω..μαλλον παει για λιωσιμο
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Πας με την παλιά και φωτογραφιες, δεν χρειάζεται να πεις οτι την εχασες κλπ, παραδιδεις την παλιά και μετά απο μερικές μέρες πας και παίρνεις την καινουρια
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν εχει νόημα να αλλάξεις την ταυτοτητα. Πες μας και γιατί.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Απαντήθηκε !!! Πες μας και γιατί. Και εγω θελω να την αλλαξω αλλα σκεφτομαι πως πρεπει να ενημερωσω τραπεζες,εφοριες ξερω γω..μαλλον παει για λιωσιμο
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Πόσα πράγματα να πρέπει να αλλάξει κάποιος που έκλεισε τώρα τα 18? http://www.naftemporiki.gr/finance/story/807339/telos-i-episkepsi-sti-doy-gia-allagi-tautotitas-oli-i-apofasi Στην ουσία μπορούν οπουδήποτε αυτή τη στιγμή να μην τη δεχθούν την ταυτότητά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα