Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα βγάλει το 2009 αστυνομική ταυτότητα(για να δώσω αγγλικά), σε ηλικία 13 ετών.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μπορέσω να την ανανεώσω;

Να συμπληρώσω ότι είναι σε άσχημη κατάσταση από την χρήση, έχω αλλάξει αρκετά από τη φωτογραφία και πλέον έχω ενηλικιωθεί

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου, θα πεις οτι την εχασες, θα κλεισεις ενα ραντεβου για εκδοση νεας ταυτοτητας

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ να πάω να την αλλάξω;

Ναι φυσικα . Θελει βεβαια φωτογραφιες και κατι χαρτια απο το ΚΕΠ που λενε τα στοιχεια σου

Δεν χρειάζεται να πεις ότι την έχασες. Θα παραδώσεις την παλιά.

Δημοσ.

Έχω φίλους που παρέδωσαν ταυτότητα και όταν ήταν να την πάρουν πίσω έκαναν με κάποιο τρόπο αλλαγή. Δε ξέρω τι και πως. Όπως επίσης είχα γνωστό που είχε αφήσει διαβατήριο αντί για ταυτότητα αλλά κι αυτό άσχετο.

Δημοσ.

Και εγω θελω να την αλλαξω αλλα σκεφτομαι πως πρεπει να ενημερωσω τραπεζες,εφοριες ξερω γω..μαλλον παει για λιωσιμο  :P 

Δημοσ.

Πας με την παλιά και φωτογραφιες, δεν χρειάζεται να πεις οτι την εχασες κλπ, παραδιδεις την παλιά και μετά απο μερικές μέρες πας και παίρνεις την καινουρια

Δημοσ.

Απαντήθηκε !!!

Πες μας και γιατί. 

Και εγω θελω να την αλλαξω αλλα σκεφτομαι πως πρεπει να ενημερωσω τραπεζες,εφοριες ξερω γω..μαλλον παει για λιωσιμο  :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...