theoritikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Βρήκα την goty edition του παιχνιδιού σε πολύ δελεαστική τιμή. Δυστυχώς έμεινα με την χαρά όταν έβαλα το δισκάκι, καθώς δεν αναγνωρίζει το save μου από την κανονική έκδοση. Υπάρχει τρόπος να δει το save μου; έχω επενδύσει κοντά 90 ώρες στο save ...
najinblue3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, theoritikos είπε Βρήκα την goty edition του παιχνιδιού σε πολύ δελεαστική τιμή. Δυστυχώς έμεινα με την χαρά όταν έβαλα το δισκάκι, καθώς δεν αναγνωρίζει το save μου από την κανονική έκδοση. Υπάρχει τρόπος να δει το save μου; έχω επενδύσει κοντά 90 ώρες στο save ... οχι διαφορετικες εκδοσεις εχουν αλλο savefile
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ποιό είναι ένα «λογικό» level για να τερματίσεις το game στο πρώτο playthrough; Έχω φτάσει level 80 και έχω φάει σχεδόν τα μισά bosses (τώρα πάω να φάω την Amygdala) είναι λογικό;
ileos10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Malthador είπε Ποιό είναι ένα «λογικό» level για να τερματίσεις το game στο πρώτο playthrough; Έχω φτάσει level 80 και έχω φάει σχεδόν τα μισά bosses (τώρα πάω να φάω την Amygdala) είναι λογικό; το λογικο ειναι στα 80-90 level
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, Malthador είπε Ποιό είναι ένα «λογικό» level για να τερματίσεις το game στο πρώτο playthrough; Έχω φτάσει level 80 και έχω φάει σχεδόν τα μισά bosses (τώρα πάω να φάω την Amygdala) είναι λογικό; Στη δεδομένη στιγμή θεωρείσαι overleveled αλλά οκ. Μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις στο DLC σε αυτό το επίπεδο αν δεν το έχεις "κλειδώσει" ανεπανόρθωτα.
najinblue3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, Malthador είπε Ποιό είναι ένα «λογικό» level για να τερματίσεις το game στο πρώτο playthrough; Έχω φτάσει level 80 και έχω φάει σχεδόν τα μισά bosses (τώρα πάω να φάω την Amygdala) είναι λογικό; Δεν υπαρχει λογικο level, αλλα αν ειναι πρωτη φορα που το τερματιζεισ 30-40 θα ελεγα, 80 μου φαινεται υπερβολικα overleveled
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ξενέρωσα τώρα, γι' αυτό ρίχνω τα bosses με την πρώτη προσπάθεια... 😕 Τεσπα, θα περάσω γρήγορα τα υπόλοιπα για να ξεκινήσω NG+. Είμαι Nightmare of Mensis, θέλω πολύ ακόμα αν αφήσω τα υπόλοιπα optional bosses;
najinblue3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξενέρωσα τώρα, γι' αυτό ρίχνω τα bosses με την πρώτη προσπάθεια... 😕 Τεσπα, θα περάσω γρήγορα τα υπόλοιπα για να ξεκινήσω NG+. Είμαι Nightmare of Mensis, θέλω πολύ ακόμα αν αφήσω τα υπόλοιπα optional bosses; οχι, αλλα μην ξενερωνεις, το παιχνιδι σηκωνει απειρα playthroughs αν σου αρεσε, που δε παιζει να μην σου αρεσε, μιλαμε για αριστουργημα το οτι ριχνεις τα bosses 1st try δεν ειναι απαραιτητα λογω overleveled, γενικα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στο dlc πεφτει αιμα δακρυα και ιδρωτας, στο κανονικο παιχνιδι εκτος απο τα dungeons, δεν υπαρχει παρα πολυ δυσκολο boss
ilos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε οχι, αλλα μην ξενερωνεις, το παιχνιδι σηκωνει απειρα playthroughs αν σου αρεσε, που δε παιζει να μην σου αρεσε, μιλαμε για αριστουργημα το οτι ριχνεις τα bosses 1st try δεν ειναι απαραιτητα λογω overleveled, γενικα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στο dlc πεφτει αιμα δακρυα και ιδρωτας, στο κανονικο παιχνιδι εκτος απο τα dungeons, δεν υπαρχει παρα πολυ δυσκολο boss Και στο vanilla αν πας πολύ χαμηλό BL (~10-20) και δεν έχεις dps στην vicar amelia,πέφτει πολύ πόνος μέχρι να μάθεις το fight. Ειδικά αν δεν έχεις numbing mists και αρχίζει να σε τρολάρει με απανωτά heals παρόλο που μπορείς να τα κάνεις parry αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από ilos
theoritikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Λύθηκε το μυστήριο με το save και την goty έκδοση του παιχνιδιού. Τοσο καιρό έπαιζα την Αμερικανική έκδοση του παιχνιδιού χωρίς να το γνωρίζω. Αυτό το καταλαβαίνεις από το rating στο εξώφυλλο. Το δικό μου έχει M και το όνομα της ESRB, ενώ το ευρωπαϊκό 17 και pegi Παρόλο που έχω παίξει 90 ώρες, δεν με χαλάει που παίζω παλι από την αρχή το goty. Ξέρω τι να κάνω και αποφεύγω τις επικές γκάφες του πρώτου μου play through. Το blood-starved beast πχ το κατάφερα μετά από 9-10 προσπάθειες, όταν στο πρώτο μου πήρε 2 εβδομάδες να το σκοτώσω..
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τελείωσα προχτές το πρώτο μου run, το έπαιξα χαλαρά χωρίς ιδιαίτερα Visceral Attacks και με μπόλικο overleveling, αφήνοντας εκτός το Hunter's Nightmare και κάνοντας μόνο δύο Chalice Dungeons. Το τελευταίο μου boss ήταν η Wet Nurse, φαντάζομαι ότι έχει διαφορετικά ending bosses ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις. Ξεκίνησα NG+,αλλά αυτή τη φορά αποφάσισα να παίζω μόνο με VA's. Έριξα με την πρώτη για πλάκα Cleric Beast, Glascoigne και Blood-starved Beast, το παιχνίδι είναι joke αν παίζεις με VA's. Στο αισθητικό και στο lore κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή τη γενιά. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που καταφέρνει κάθε φορά η From. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από Malthador 5
najinblue3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Στο αισθητικό και στο lore κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή τη γενιά. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που καταφέρνει κάθε φορά η From. Θα προσθεσω και combat, πραγματικα δεν εχει αντιπαλο, πολλα παιχνιδια κοντα αλλα ειναι μισο σκαλι πανω για μενα
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 18 minutes ago, najinblue3 said: Θα προσθεσω και combat, πραγματικα δεν εχει αντιπαλο, πολλα παιχνιδια κοντα αλλα ειναι μισο σκαλι πανω για μενα Στο κομμάτι του combat δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Η From παραμένει υπόδειγμα στο πως επιβάλλεται να είναι στημένο ένα Action-RPG στο κομμάτι του gameplay. Δεν πα να φτάσεις και 300 λέβελ το game σε φτύνει στα μούτρα, σου λέει "αγοράκι μου τέλος τα αστεία, είσαι ένας πολύ μικρός μπόμπιρας, είτε θα μάθεις να παίζεις σωστά και θα αξιοποιείς όλες τις ικανότητες μαζί με το περιβάλλον σου, είτε θα ετοιμάσεις βαζελίνη". Οι άνθρωποι είναι απλά οι καλύτεροι στο είδος τους.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 5 hours ago, theoritikos said: Λύθηκε το μυστήριο με το save και την goty έκδοση του παιχνιδιού. Τοσο καιρό έπαιζα την Αμερικανική έκδοση του παιχνιδιού χωρίς να το γνωρίζω. Αυτό το καταλαβαίνεις από το rating στο εξώφυλλο. Το δικό μου έχει M και το όνομα της ESRB, ενώ το ευρωπαϊκό 17 και pegi Και η ερώτηση κρίσεως. Άρα αν έχεις save από ευρωπαικο Bloodborne και βάλεις την ευρωπαική Goty θ ατο αναγνωρίσει;
najinblue3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Και η ερώτηση κρίσεως. Άρα αν έχεις save από ευρωπαικο Bloodborne και βάλεις την ευρωπαική Goty θ ατο αναγνωρίσει; εχουν διαφορετικα save files 99%, το ειχα ψαξει και εγω παλιοτερα και δε βρηκα σιγουρη απαντηση, αλλα τα περισσοτερα ποστς λενε πως δε γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα