Nephelia Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ξέρει μήπως κανείς καμιά καλή app να μπορώ να ακούω μουσική από το youtube που να με αφήνει να κλειδώνω το κινητό ταυτόχρονα; έχω το freeDi YT αλλά δεν παρέχουν άλλο support και κολλάει συνέχεια. 1
andreapaog328 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καλη ταβερνα θησειο ψυρρη. Εχετε μεχρι τις 2. Μη μου πιασουν τον κωλο ε
Chrisxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εχω prepaid καρτα της πειραιώς. πήγα να κανω λογαριασμο paypal (για πολλοστή φορά), αλλά πλέον δεν μου τη δέχεται, γτ την ειχα βάλει κι άλλες φορές παλιά. Χρειάζομαι να φτιάξω paypal. Αν πάρω τηλ την τράπεζα κ της πω να μου την ακυρώση επειδή και καλά την έχασα, μπορώ να βγάλω καινούρια χωρίς να προσκομήσω τα απαραίτητα έγγραφα (επειδή μάλλον ήδη τα έχουν), και δεύτερον, τα 20 ευρώ π έχω μέσα, τι θα απογίνουν;;; thanks Στην debit Μπορεις να το κανεις και δεν θελει χαρτια αν θυμαμαι καλα. Για prepaid αν θελεις παρε κανα τηλ. και πες ότι μαλλον την εχασες ώστε να μαθεις τι γινεται με το υπολοιπο σου. Καλη ταβερνα θησειο ψυρρη. Εχετε μεχρι τις 2. Μη μου πιασουν τον κωλο ε Μη μας αγχωνεις ομως Εγω πλεον τσεκαρω μονο τριπαδβαιζορ για φαι.
Ison_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 To "μυρωδιάς" και "παλτό" στο ποδόσφαιρο ξέρω τι σημαίνουν, αλλά πώς κατέληξαν να λέγονται έτσι; Από ποιες παρομοιώσεις ξέρω γω ξεκίνησαν;
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Oι δημοτικες βιβλιοθηκες πληρωνουν πνευματικα δικαιωματα ?
sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καλη ταβερνα θησειο ψυρρη. Εχετε μεχρι τις 2. Μη μου πιασουν τον κωλο ε "Το 21". Αγ. Αναργύρων 21, Ψυρρή.
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Eχω ενα βουλγαρικο ποτο που γραφεται καπως ετσι ACEHOBΓPΑΔCKA PE3ERBA . Ξερει κανεις τι σημαινει (ενταξει εχει και ενα σταφυλι η ετικετα ) ?
Pa0ki Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 To "μυρωδιάς" και "παλτό" στο ποδόσφαιρο ξέρω τι σημαίνουν, αλλά πώς κατέληξαν να λέγονται έτσι; Από ποιες παρομοιώσεις ξέρω γω ξεκίνησαν; http://www.slang.gr/lemma/2539-myrodias http://www.slang.gr/lemma/317-palto 2
Tempor Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εκανα μια αιτηση θεραπειας κατα μιας υπουργικης αποφασης ομως δε μου απαντησαν εντος 2 μηνων οπως οριζει ο νομος για τη συγκεκριμενη ειδικη περιπτωση. Τι κανω τωρα; Περιμενω ποτε θα ευαρεσθηθουν;
yannis27gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αθήνα-Σαλόνικα και τούμπαλιν πόσο πάει το μαλλί στα διόδια;
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 29 & 29 σύμφωνα με αυτό. Αν θυσιάσεις καμιά ωρίτσα και λίγη βενζίνη, υπάρχει και εναλλακτική διαδρομή που τα γλιτώνεις όλα (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα βεβαια γιατί το άρθρο είναι 2ετίας), προσωπικά θα την δοκίμαζα αν είχα παρέα κάποιον να βρίζω όποτε χάνομαι. ;p
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν σκεφτείς ότι θέλεις σχεδόν 20 (19,60 αν θυμάμαι σωστά) για να πας Μεσολόγγι, ας πούμε, από Αθήνα, τζάμπα είναι συγκριτικά τα 29 για να κινείσαι σε αυτοκινητόδρομο, αντί για την καρμανιόλα που είναι πλέον η Κορίνθου-Πατρών. Προσωπικά, εκτός κι αν είχα άφθονο επιπλέον χρόνο, δε θα έπιανα καμία εναλλακτική διαδρομή, το δοκίμασα και χάνεις χρόνο, μπλέκεις σε αγροτικές περιοχές (αναστροφή τρακτέρ με δρεπάνια στην ουρά ftw) και γενικά αυξάνεις κατανάλωση τρελά αν πέσεις σε κίνηση. Όχι της τάξης των 29 ευρώ, βέβαια, αλλά δεν νομίζω να τα γλιτώνεις όλα τα διόδια, εκτός κι αν πιάσεις κανένα 12ωρο.
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο πάντως, οι διαφορές σε βενζίνη και χάσιμο χρόνου είναι σχετικά μικρές. Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς διόδια Συνολική απόσταση: 475 χλμ. από Αγ. Στέφανο μέχρι Λευκό Πύργο Χρόνος: 6 ώρες Μέση ταχύτητα: 79,2 χλμ./ώρα Μέση Κατανάλωση: 6,2 λτ./100 χλμ. Κόστος καυσίμου: 39,7 ευρώ (1,348 ευρώ/λίτρο) Κόστος διοδίων: 0 Συνολικό κόστος: 39,7 ευρώ Θεσσαλονίκη-Αθήνα με διόδια Συνολική απόσταση: 486 χλμ. από Λευκό Πύργο μέχρι Αγ. Στέφανο Χρόνος: 4 ώρες και 30 λεπτά Μέση ταχύτητα: 108 χλμ./ώρα Μέση κατανάλωση: 5,8 λτ./100 χλμ. Κόστος καυσίμου: 38,5 ευρώ (1,348 ευρώ/λίτρο) Κόστος διοδίων: 29,30 ευρώ Συνολικό κόστος: 67,80 ευρώ Όλα αυτά βέβαια αυξομειώνονται ανάλογα το αυτοκίνητο, τον οδηγό και την πιθανή κίνηση που θα βρει. Πάντως και 30 ευράκια διαφορά δε τα λες και λίγα, και καμιά φορά οι επαρχιακοί δρόμοι είναι αρκετά πιο ευχάριστοι από τους ατελείωτους αυτοκινητόδρομους.
kalogeros Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν σκεφτείς ότι θέλεις σχεδόν 20 (19,60 αν θυμάμαι σωστά) για να πας Μεσολόγγι, ας πούμε, από Αθήνα, τζάμπα είναι συγκριτικά τα 29 για να κινείσαι σε αυτοκινητόδρομο, αντί για την καρμανιόλα που είναι πλέον η Κορίνθου-Πατρών. Προσωπικά, εκτός κι αν είχα άφθονο επιπλέον χρόνο, δε θα έπιανα καμία εναλλακτική διαδρομή, το δοκίμασα και χάνεις χρόνο, μπλέκεις σε αγροτικές περιοχές (αναστροφή τρακτέρ με δρεπάνια στην ουρά ftw) και γενικά αυξάνεις κατανάλωση τρελά αν πέσεις σε κίνηση. Όχι της τάξης των 29 ευρώ, βέβαια, αλλά δεν νομίζω να τα γλιτώνεις όλα τα διόδια, εκτός κι αν πιάσεις κανένα 12ωρο. Άσχετο, αλλά επειδή 19,60 ευρώ για Αθήνα-Μεσολόγγι μου ακούγονται πολλά, συνυπολογίζεις και τη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο;
Valerie_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αθήνα-Σαλόνικα και τούμπαλιν πόσο πάει το μαλλί στα διόδια;Έκανα τη Τρίτη τη διαδρομή 33 ευρώ το Θεσσαλονίκη Αθήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις