Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Adobe Illustrator και κατεβάζεις έτοιμα templates για business card. Δεν είναι free όμως. Απο δωρεάν δες το Ιnkscape. Υπαρχει καποιο λινκ γιατι εχω μπερδευτει με το Inkscape? Εν τω μεταξυ ειχα βρει ενα free online maker, τρωω ποση ωρα να το φτιαξω και μου το κατεβασε με watermark
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα, Έχω αυτό το καλώδιο που μεταφέρει ήχο στο hdmi απο την μητρική στην κάρτα γραφικών. Στην μητρική πως συνδέονται? Σε ποια πινάκια δηλαδή (που το gnd και που το data). Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από Sheogorath
thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Υπαρχει καποιο λινκ γιατι εχω μπερδευτει με το Inkscape? Εν τω μεταξυ ειχα βρει ενα free online maker, τρωω ποση ωρα να το φτιαξω και μου το κατεβασε με watermark https://inkscape.org/en/download/ 1
Muchacho Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τις προαλλες πετυχα στην ΕΡΤ αυτην την σειρα: Ποιος ειναι ο αφηγητης?Θυμαμαι την φωνη του απο καπου αλλα δεν θυμαμαι απο που.
astrosunnefo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τις προαλλες πετυχα στην ΕΡΤ αυτην την σειρα: [...] Ποιος ειναι ο εκφωνητης?Θυμαμαι την φωνη του απο καπου αλλα δεν θυμαμαι απο που. Κώστας Σκώκος. 1
Vapir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν καλοκαιρινά ωράρια λειτουργίας για τα κουρεια? Έλεγα να μπω Πάτρα αύριο να πάω για κούρεμα , μη φαω 2 ώρες πήγαινε έλα τζάμπα xD
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πρέπει να πας 2 ώρες μακριά για να κουρευτεις; Καλά π μένεις;
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν καλοκαιρινά ωράρια λειτουργίας για τα κουρεια? Έλεγα να μπω Πάτρα αύριο να πάω για κούρεμα , μη φαω 2 ώρες πήγαινε έλα τζάμπα xD Σε κάποιες πόλεις τα κουρεία - κομμωτήρια είναι κλειστά τις Δευτέρες. Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα! Πρέπει να πας 2 ώρες μακριά για να κουρευτεις; Καλά π μένεις; Αθήνα, αλλά κουρεύεται Πάτρα! Τι διαφορά έχει το motel από το hotel? Απ'όσο ξέρω τα motel τα βρίσκεις πάνω στο δρόμο εκτός πόλεων, για να σταματάνε οι οδηγοί πιο πολύ. Από το moto και hotel πρέπει να είναι. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 https://inkscape.org/en/download/ Eυχαριστω πολυ! Το εφτιαξα τελικα μεσω του Inkscape αφου ειδα κανα δυο tutorials. Μια εξτρα ερωτηση τωρα. Κατεληξα με ενα αρχειο .svg (δυο βασικα διοτι θα ειναι μπρος πισω εκτυπωση) που προφανως ανοιγονται μοναχα απο το inkscape. Ειδα ομως διαφορες επιλογες αποθηκευσης του project, οποτε εγω σε τι μορφη θα πρεπει να το αποθηκευσω ουτως ωστε να μπορουν να το ανοιξουν στο καταστημα εκτυπωσεων? Bear with me γιατι δεν εχω ιδεα απο εκτυπωσεις κλπ
thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Eυχαριστω πολυ! Το εφτιαξα τελικα μεσω του Inkscape αφου ειδα κανα δυο tutorials. Μια εξτρα ερωτηση τωρα. Κατεληξα με ενα αρχειο .svg (δυο βασικα διοτι θα ειναι μπρος πισω εκτυπωση) που προφανως ανοιγονται μοναχα απο το inkscape. Ειδα ομως διαφορες επιλογες αποθηκευσης του project, οποτε εγω σε τι μορφη θα πρεπει να το αποθηκευσω ουτως ωστε να μπορουν να το ανοιξουν στο καταστημα εκτυπωσεων? Bear with me γιατι δεν εχω ιδεα απο εκτυπωσεις κλπ Καλύτερα κάνε save σε pdf για να είσαι σίγουρος ότι στο τυπογραφείο δεν έχουν θέμα με compatability. https://inkscapetutorials.org/2015/09/19/how-to-create-and-save-a-pdf-in-inkscape/ 1
gregdel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δεν έχουν θέμα, πολλοί γράφουν με και σε! Εδώ κάποιοι αντί να πίνουν φραπέ με τα καλαμάκια τα τρώνε... μυστήρια πράγματα 1
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εδώ κάποιοι αντί να πίνουν φραπέ με τα καλαμάκια τα τρώνε... μυστήρια πράγματα Ούτε από Αθήνα είμαι, ούτε με απασχολεί ιδιαίτερα αυτή η ανούσια κόντρα που ανοίγει συχνά, αλλά το καλαμάκι μου φαίνεται καλύτερο από το σάντουιτς, κασέρι κλπ edit, να συμπληρώσω ότι πιο πολύ σχολίασα το με και σε γιατί μου κάνει εντύπωση να χρησιμοποιείται γραπτά! 1
Luxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εχω μια πιστωτικη καρτα απο την Πειραιως. Μου χρεωνει ετησια συνδρομη 29 ευρω. Μπορω να ζητησω να μη υπαρχει αυτη η χρεωση;
kalogeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τι διαφορά έχει το motel από το hotel? Τα motel ήταν ξενοδοχεία, τα οποία επειδή απευθύνονταν σε οδηγούς μεγάλων αποστάσεων (π.χ. φορτηφατζήδες), διέθεταν συνεργείο, στο οποίο μπορούσαν οι οδηγοί να κάνουν επισκευές στα οχήματά τους πριν συνεχίσουν τη διαδρομή τους. Πλέον, δεν υπάρχουν motel με συνεργεία και όσα αποκαλούνται motel είναι για ιστορικούς λόγους, γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν είχαν και συνεργείο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις