sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι λάθος είναι. Κανονικά υπάρχει νοητή διαχωριστική λωρίδα
giorgolavos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κατεβαίνεις την Κηφισίας και περνάς κάτω από τη γέφυρα για να βρεθείς να ανεβαίνεις την Κηφισίας. Είσαι στο φανάρι να στρίψεις αριστερά, το σωστό δεν είναι να πας από το ρεύμα που ανεβαίνει και να στρίψεις στην πινακίδα? Πολλοί πάνε από το αντίθετο και στρίβουν μιας και έχουν φανάρι οι αντίθετοι αλλά δεν είναι λάθος αυτό? ο κομβος στην καποδιστριου δεν ειναι αυτος? αυτο το μικρο διαζωμα με τις πινακιδες ειναι εντελως αβολο (δεν θελω να πω λαθος, γιατι αυτοι που το σχεδιασαν μαλλον ξερουν καλυτερα απο εμενα) απο οποια μερια εισαι και προς οποια μερια και να πηγαινεις. Τωρα αν ειναι σωστο ή λαθος δεν ξερω, το πιθανον ειναι να ειναι σχεδιασμενη ετσι η σηματοδοτηση και να εχουν κοκκινο οι αλλοι για να περνας απο το αντιθετο ρευμα. Κατι αντιστοιχο με αυτο συμβαινει και στο κομβο Λυκοβρυσης στον κηφησο, πρεπει να κινηθεις στο αντιθετο ρευμα για μερικα μετρα γι'αυτο εχουν κοκκινο οι αλλοι.
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το διάζωμα είναι για να καταλαβαίνουν αυτοί που έρχονται απο δεξιά, που είναι το ρεύμα τους.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι πως από όποια μεριά και να πας μάλλον θα υπάρχει κάποιος που θα πηγαίνει από την άλλη και αν τρακάρετε είναι χρήσιμο να ξέρουμε ποιός πληρώνει ποιόν.
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτός που έχει το διάζωμα δεξιά του βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα, ποιός λες λοιπόν να πληρώνει; Και στην αρχή του παράδρομου να γίνει το τρακάρισμα, πήγαινε αντίθετα αυτός που θα τρακάρει το δεξιό μέρος του αυτοκινήτου του.
techfreak19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια ποιο αστικο παει απο το αεροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονικης στο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
Demetra_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια ποιο αστικο παει απο το αεροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονικης στο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;Το 78, 78Α και 78ΝΛεπτομερειες τσεκαρε εδω oasth.gr 2
techfreak19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το 78 Ευχαριστω φιλε μου Το 78, 78Α και 78Ν Λεπτομερειες τσεκαρε εδω oasth.gr ευχαριστω πολυ!!
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει τροπος να σβησω ολες τις "Αποθηκευμένες Ειδοποιήσεις" στο site ή να μην μπαινει τιποτα εκει?
john_shadow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 έχετε να μου προτείνετε κάποιον φορτιστή αυτοκινήτου η να πάρω αυτόν: http://www.sportsdirect.com/mega-value-3-in-1-charger-963797?colcode=96379790
mylo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω για κορνίζα (να βάλω πτυχίο) 32cm πλάτος και 22cm ύψος έχει κανείς υπόψιν που μπορώ να βρω;
Pa0ki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει τροπος να σβησω ολες τις "Αποθηκευμένες Ειδοποιήσεις" στο site ή να μην μπαινει τιποτα εκει? Ρυθμίσεις > επιλογές ειδοποιήσεων
CheOnWeb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 έχετε να μου προτείνετε κάποιον φορτιστή αυτοκινήτου η να πάρω αυτόν: http://www.sportsdirect.com/mega-value-3-in-1-charger-963797?colcode=96379790 http://www.skroutz.gr/s/5202829/OEM-MW-3399.html#reviews
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στο facebook έχω κάνει ρύθμιση να βλέπω μόνο εγώ τη λίστα φίλων μου. Απ' τη στιγμή που το έχω κάνει αυτό, αν κάνω add/accept κάποιον νέο φίλο, εμφανίζεται αυτό στο feed ή στο event list κάποιου υπάρχοντος φίλου με τον οποίο δεν έχουμε κοινή τη νέα επαφή μου; edit, άκυρο, το βρήκα =*
Προτεινόμενες αναρτήσεις