Adon1s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χονδρικά,εγώ το αφήνω να τρέχει μέχρι να δω ότι το χρώμα του καφέ,καθώς τρέχει από την μηχανή, αρχίζει να αλλάζει και από σκούρο καφέ αρχίζει να ξεθωριάζει. Αποκεί και πέρα παίζεις με το κατά πόσο εσύ θες να βάλεις περισσότερο νερό οπότε και το αφήνεις απλά να τρέχει. 1
alfeios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Στο λαπτοπ της κορης μου μετα απο δυο μηνες που ειχε να το ανοιξει δεν λειτουργουν τα πληκτρα ο λ και 9 το πιο πιθανον να ειναι απο σκονη και να θελει καθαρισμα ή να παιζει κατι αλλο ;
Haldol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Στο λαπτοπ της κορης μου μετα απο δυο μηνες που ειχε να το ανοιξει δεν λειτουργουν τα πληκτρα ο λ και 9 το πιο πιθανον να ειναι απο σκονη και να θελει καθαρισμα ή να παιζει κατι αλλο ; Μη σε τρομάζει, ένα πληκτρολόγιο για laptop έχει 10-20 ευρώ από eBay. Οπότε και να έπαθε κάτι και να μη φτιάξει με φύσημα, μικρό το κόστος. 1
alfeios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μη σε τρομάζει, ένα πληκτρολόγιο για laptop έχει 10-20 ευρώ από eBay. Οπότε και να έπαθε κάτι και να μη φτιάξει με φύσημα, μικρό το κόστος.Πληκτρολογιο για λαπτοπ ? Εχεις καποιο λινκ;
Sheogorath Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Στο σκρουτζ δες. Εγώ για το G500 πήρα με 16 ευρώ.
bluesattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Πως λεγεται/γραφεται το σκαμπο στα αγγλικα ?
hateuall Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 απ την στιγμη που θα ερθει ειδοποιητήριο απο τα ελτα ποσες μερες εχω περιθωριο για να παω να παραλαβω το δεμα μου πριν το στειλουν πισω;
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Πως λεγεται/γραφεται το σκαμπο στα αγγλικα ? Stool (προφέρεται "στουλ") Πληκτρολογιο για λαπτοπ ? Εχεις καποιο λινκ; Πρέπει να το ανοίξεις και να δεις κάτω από το πληκτρολόγιο τι κωδικό έχει, δεν είναι όλα ίδια και υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες μοντέλα, μην πω εκατοντάδες (σχεδόν κάθε διαφορετικό μοντέλο φορητού έχει και διαφορετικό καλούπι πληκτρολογίου, ακόμη και ανάμεσα σε μοντέλα της ίδιας εταιρίας μπορεί να μην έχουν ίδια πληκτρολόγια). Αν πάρεις στην τύχη αρκετά πιθανό να μην ταιριάζει. 1
bluesattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 απ την στιγμη που θα ερθει ειδοποιητήριο απο τα ελτα ποσες μερες εχω περιθωριο για να παω να παραλαβω το δεμα μου πριν το στειλουν πισω; 20 μερες , αλλα ρωτα να εισαι σιγουρος
scullyist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 απ την στιγμη που θα ερθει ειδοποιητήριο απο τα ελτα ποσες μερες εχω περιθωριο για να παω να παραλαβω το δεμα μου πριν το στειλουν πισω; 15μέρες από την ημερομηνία άφιξης που γράφει επάνω το ειδοποιητήριο (το αναφέρει και από την πίσω πλευρά). 1
scullyist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ... το πορτοκαλί πορτοκαλί επειδή έτσι είναι το πορτοκάλι 1
j0hnn1e Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κάποιος τρόπος να παίζει η smart tv (LG) τα web tv βίντεο του κάθε καναλιού; (star / mega /antena κλπ)
Joshua21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κάποιος τρόπος να παίζει η smart tv (LG) τα web tv βίντεο του κάθε καναλιού; (star / mega /antena κλπ) Η δική μου smart tv(samsung) τα παίζει κανονικά χωρίς... "τρόπο", απλά ανοίγεις τις σελίδες με τον browser που διαθέτει.
Lucifer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αν βιαζόμαστε να στεγνώσουμε μπουγάδα, μπορούμε να σιδερώσουμε τα ρούχα ενώ είναι ακόμα νωπά;
scullyist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αbsolutely. Απλά μην ξεκινάς με πολύ καυτό σίδερο, γιατί στα πρώτα πατήματα παίζει να κολλήσει (για λεπτό ύφασμα). Μόλις πάρει λίγη θερμοκρασία το ύφασμα και δεις πως δεν κολλάει, δίνεις πόνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις