panosno1com Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλημέρα ! Πειραιά - ΚΤΕΛ Κηφισσού , πως μπορώ να πάω ; Sent from my iPhone using Insomnia παρε το 420 το οποιο κανει αφετηρια στον Αγιο Διονύσιο αλλα περνάει και απο τις στασεις λιγο παρακατω του ΗΣΑΠ. Νομιζω υπαρχει κ τροπος με καποια σταση ειτε προαστιακου ειτε μετρο αλλα δεν ειμαι σιγουρος κ απ οσο θυμαμαι παιζει περπατημα κιολας καμποσο
RobinBlack Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η έκφραση "ράδιο αρβύλα" (ή "σπασμένο τηλέφωνο") έχει αντίστοιχη στα αγγλικά ?
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η έκφραση "ράδιο αρβύλα" (ή "σπασμένο τηλέφωνο") έχει αντίστοιχη στα αγγλικά ? Ξεκαθάρισε ποιο από τα δυο θες γιατί ειναι διαφορετικά. Ραδιο αρβύλα είναι οι φήμες (rumors) και σπασμένο τηλέφωνο είναι Chinese whispers 1
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ποση ωρα ειναι με τα κτελ η αποσταση Θεσσαλονικη - Μουδανιά;;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Προτείνετε μου φούρνο μικροκυμάτων 50-60€. Thanx!
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Προτείνετε μου φούρνο μικροκυμάτων 50-60€. Thanx! http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-MW711K,99452,397585,513945.html?langId=-18
papajohnnnn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Παιδια εχω ενα θεμα.Πηρα κατι γυαλια ηλιου αλλα μου ειναι λιγο μεγαλα και μου πεφτουν,τι μπορω να κανω για να σταθερεοποιησω
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ποση ωρα ειναι με τα κτελ η αποσταση Θεσσαλονικη - Μουδανιά;;Καπου στην 1 ωρα και ενα τεταρτο αν πας νωρις το πρωι, ή αργα το βραδυ. Με αμαξι παντα.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2013 από Liverpool89
isay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Παιδια εχω ενα θεμα.Πηρα κατι γυαλια ηλιου αλλα μου ειναι λιγο μεγαλα και μου πεφτουν,τι μπορω να κανω για να σταθερεοποιησω Τα αλλάζεις
mary Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καπου στην 1 ωρα και ενα τεταρτο αν πας νωρις το πρωι, ή αργα το βραδυ. Με αμαξι παντα.. Ε βρε! Με αμαξι ξερω, την εχω κανει τη διαδρομη. Με τα κτελ θα ερθει μια φιλη μου και θελω να ξερω τι ωρα πρεπει να ειμαι εκει να την παρω...Μου λεει των 10 θα παρει...
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Kαλημερα, μια γρηγορη ερωτηση. Οταν επιλεγω Sign Out στο Hotmail (web page) και επειτα Sign In εχει κλασικα τη φορμα οπου γραφω το email και το pass. Το θεμα ειναι πως δεν μου κρατα αποθηκευμενο το pass ουτως ωστε απλα να γραψω το πρωτο γραμμα του email και επειτα να εμφανιστει το αποθηκευμενο pass και επιλεξω το κουμπακι Sign In οπως συμβαινει στο gmail λ.χ. Αυτο σε Chrome. Ειναι καποιο θεμα με το hotmail που το κανει για λογους ασφαλειας ή ειναι θεμα του browser? Kαι γενικα, τι μπορω να κανω για αυτο για να μη γραφω καθε φορα τα passwords απο τα accounts μου (τα οποια προσφατα σταματησαν να ειναι linked ελεος) ?
kalogeros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ε βρε! Με αμαξι ξερω, την εχω κανει τη διαδρομη. Με τα κτελ θα ερθει μια φιλη μου και θελω να ξερω τι ωρα πρεπει να ειμαι εκει να την παρω...Μου λεει των 10 θα παρει... Πάρε τηλ στα ΚΤΕΛ και ρώτα τι ώρα φτάνει το λεωφορείο των 10.
tony81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μπαίνω amstel.gr για το διαγωνισμό, βάζω κωδικό και τηλέφωνο πατάω αποστολή και δεν κάνει τίποτα? Ξέρει κανείς τι παίζει?
RobinBlack Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ο jacobs στιγμιαίος έχει διαφορά από τον NES ?
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ε βρε! Με αμαξι ξερω, την εχω κανει τη διαδρομη. Με τα κτελ θα ερθει μια φιλη μου και θελω να ξερω τι ωρα πρεπει να ειμαι εκει να την παρω...Μου λεει των 10 θα παρει... Α....Απο 45 λεπτα μεχρι 1:30 ωρα μπορει να κανει. Αναλογως αν περασεις απο ολα τα χωρια/παραλιες. Πες της να ρωτησεις αν αυτο που θα παρει ειναι εξπρες, αν ναι τοτε θα κανει 45 λεπτα αλλιως πανω απο ωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις