JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η εφαρμογη viber σε windows mobile δεχετε φωνητικα μυνηματα γιατι ενω το παιδι που εχει την τελευταια εκδοση viber για windows mobile του εχω στειλει φωνητικα μυνηματα απο το android viber μου και δεν μπορει να τα ακουσει ενω σε αλλα ατομα που εχω στειλει παλι φωνητικα μυνηματα μια χαρα τα ακουνε και τα ακουω οταν μου στελνουν αυτοι.
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ποιος περιηγητής στο κινητό δεσμεύει λιγότερη μνήμη ?
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 χρησιμοποιω τον dolphin. Αν θες δοκιμασε το, ειναι αρκετα ελαφρυ.
giorgolavos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τώρα που έχουμε ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο δεν γίνεται να μας προσφέρουν και άλλη γλώσσα περιγραφής στις μεταδόσεις; όπως, πχ, έχει η νοβα;
DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τώρα που έχουμε ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο δεν γίνεται να μας προσφέρουν και άλλη γλώσσα περιγραφής στις μεταδόσεις; όπως, πχ, έχει η νοβα; Δωρεάν?
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οταν εισερχονται ταυτοχρονα δυο σε ενα κυκλικο κομβο ποιος εχει προτεραιοτητα ? Αυτος που ερχεται απο τα δεξια ?
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πώς εισέρχονται ταυτόχρονα ? Αν δεν υπάρχει σήμανση έχει προτεραιοτητα αυτός που κινείται στον κόμβο ήδη
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αυτο το ξερω με αυτον που κινεται ηδη. Ε ταυτοχρονα , εκει τι παιζει ? Η σημανση (εδω ειμαι 99 % σιγουρος ) ειναι ιδια και για τους δυο δρομους.Σημα στοπ στον καθενα απο αυτους.
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εσύ έχεις στοπ σε αυτόν που κινείται ήδη μέσα, το ίδιο και ο άλλος. Αν είσαι αριστερά του,βγαίνεις πιο γρήγορα από αυτόν
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν είσαι αριστερά του,βγαίνεις πιο γρήγορα από αυτόν Αυτο δεν το επιασα ομολογω Μεχρι να ξεκαθαρισουμε αυτο ριχνω και αλλη ερωτηση Ο φρεντο εσπρεσσο με γαλα (οχι καπουτσινο ) πως λεγεται ? Αν εχει καποια ονομασια βεβαια
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ένα ολίγοις το στοπ το έχεις για αυτόν που κινείται ήδη, όχι για τον αριστερά ή τον δεξιά
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πώς εισέρχονται ταυτόχρονα ? Αν δεν υπάρχει σήμανση έχει προτεραιοτητα αυτός που κινείται στον κόμβο ήδη Προτεραιότητα στην Ελλάδα έχει πάντα αυτός που είναι δεξιά εκτός αν υπάρχει stop. Αυτός που κινείται στον κόμβο έχει προτεραιότητα στον υπόλοιπο κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις