Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η εφαρμογη viber σε windows mobile δεχετε φωνητικα μυνηματα γιατι ενω το παιδι που εχει την τελευταια εκδοση viber για windows mobile του εχω στειλει φωνητικα μυνηματα απο το android viber μου και δεν μπορει να τα ακουσει ενω σε αλλα ατομα που εχω στειλει παλι φωνητικα μυνηματα μια χαρα τα ακουνε και τα ακουω οταν μου στελνουν αυτοι.

Δημοσ.

Τώρα που έχουμε ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο δεν γίνεται να μας προσφέρουν και άλλη γλώσσα περιγραφής στις μεταδόσεις; όπως, πχ, έχει η νοβα;

Δημοσ.

Τώρα που έχουμε ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο δεν γίνεται να μας προσφέρουν και άλλη γλώσσα περιγραφής στις μεταδόσεις; όπως, πχ, έχει η νοβα;

Δωρεάν?

Δημοσ.

Οταν εισερχονται ταυτοχρονα δυο σε ενα κυκλικο κομβο ποιος εχει προτεραιοτητα ?  Αυτος που ερχεται απο τα δεξια ?

Δημοσ.

Πώς εισέρχονται ταυτόχρονα ? Αν δεν υπάρχει σήμανση έχει προτεραιοτητα αυτός που κινείται στον κόμβο ήδη

Δημοσ.

Αυτο το ξερω με αυτον που κινεται ηδη. Ε ταυτοχρονα , εκει τι παιζει ?

Η σημανση (εδω ειμαι 99 % σιγουρος ) ειναι ιδια και για τους δυο δρομους.Σημα στοπ στον καθενα απο αυτους.

Δημοσ.

Εσύ έχεις στοπ σε αυτόν που κινείται ήδη μέσα, το ίδιο και ο άλλος. Αν είσαι αριστερά του,βγαίνεις πιο γρήγορα από αυτόν

Δημοσ.

Αν είσαι αριστερά του,βγαίνεις πιο γρήγορα από αυτόν

Αυτο δεν το επιασα ομολογω

Μεχρι να ξεκαθαρισουμε αυτο ριχνω και αλλη ερωτηση  :P

Ο φρεντο εσπρεσσο με γαλα (οχι καπουτσινο ) πως λεγεται ? Αν εχει καποια ονομασια βεβαια

Δημοσ.

Πώς εισέρχονται ταυτόχρονα ? Αν δεν υπάρχει σήμανση έχει προτεραιοτητα αυτός που κινείται στον κόμβο ήδη

Προτεραιότητα στην Ελλάδα έχει πάντα αυτός που είναι δεξιά εκτός αν υπάρχει stop.

Αυτός που κινείται στον κόμβο έχει προτεραιότητα στον υπόλοιπο κόσμο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...