Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις βαζεις ταση αναποδα? Ειμαι ασχετος απο ηλεκτρολογια

Αν θυμάμαι καλά (proceed at your own risk)

το + της λίγο μεγαλύτερης τάσης στο - της μπαταρίας και το - στο + .... χμμμμ .... τώρα που το σκέφτομαι δε βγάζει νόμηα ... στην ουσία ξεφόρτιζες "βίαια" την μπαταρία που ήθελες να φτιάξεις ....

χμμμ

μήπως ήταν το ανάποδο ?

δηλαδή τα 2 + μαζί (κάτι σαν μικρό φόρτισμα) ...

θυμάμαι είχα S45i (3.7V)  και το είχα κάνει με φορτιστή από Νοκια (5+ κάτι V αν θυμάμαι καλά) ....

...

χμμμ ....

τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ..... μήπως ξεκόλλαγε το κινητό από καμιά φρίκη και όχι η μπαταρία έτσι ????

ασ' το μη σε κάψω , ρώτα κανα που ξέρει με σιγουριά.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ποιά εντολή στα Λίνουξ θα γράψω στην έξοδο ορισμένες γραμμές που θέλω από ένα αρχείο; βασικά δεν είναι αρχείο αλλά αποτελέσματα εντολής. Και επίσης το κριτήριο για τις γραμμές είναι η αρίθμισή τους (πχ την πρώτη, την τρίτη κτλ).

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το ΕΛΤΑ κ τις χρεώσεις του. Θέλω να πάρω κάτι από κάποιον, ένα απλό DVD κ ο πωλητής θέλει την πληρωμή με αντικαταβολή. Απ' όσο έχω ψάξει κ με βάση τον Link.png Site: τιμοκατάλογο του ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσω έξοδα αποστολής που είναι 1,50 ευρώ και έξοδα αντικαταβολής 2,30

Επίσης, υπάρχει εξτρά χρέωση αν μου έρθει στην πόρτα μου?

Τα λεφτά, πόσο καιρό κάνουν για να φτάσουν στον πωλητή? (θέλω κ γω να πουλήσω γτ)

Δημοσ.

Ειχα βγαλει να ξεπαγωσω ετοιμο κιμα απο καταψυξη για να ζεστανω σε μικροκυματων. Επειδη αργουσε να ξεπαγωσει, τον εριξα σε βραση μετα τα μακαρονια για 4 λεπτα. Πειραζει που το κανα ετσι

Δημοσ.

είναι σίγουρα το ίδιο; έχει το λογότυπο τους έξω;

Σημερα πρόσεξα οτι έχει το λογότυπο ΑΒ και δίπλα Αφοι Βασιλοπουλοι.... Μας τρολλάρουν;;

Δεν είναι η ίδια επιχείρηση.

Αν εχει αυτό που σου γράφω τι ειναι; ΑΒ ή Αφοι;;

Δημοσ.

Μπορώ σε έναν λογαριασμό μισθοδοσίας να καταθέτω και λεφτά δικά μου από και για άλλες υποθέσεις; Ή πρέπει να μπαίνουν εκεί αποκλειστικά τα λεφτά από την δουλειά;

Δημοσ.

Μια χαρά παίζουν τα βίντεο. Τι μήνυμα σου βγάζει;

Λάθος διατύπωση. Παίζει το βίντεο, απλά δεν έχει ήχο. Δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα. 

Από IE όμως, ακούγονται όλα κανονικά. Πώς μπορώ να το διορθώσω; 

Δημοσ.

Λάθος διατύπωση. Παίζει το βίντεο, απλά δεν έχει ήχο. Δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα. 

Από IE όμως, ακούγονται όλα κανονικά. Πώς μπορώ να το διορθώσω; 

Μήπως έχεις πειράξει αυτή τη μπάρα με το volume του chrome;

image69.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...