DrLo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοεις βαζεις ταση αναποδα? Ειμαι ασχετος απο ηλεκτρολογια Αν θυμάμαι καλά (proceed at your own risk) το + της λίγο μεγαλύτερης τάσης στο - της μπαταρίας και το - στο + .... χμμμμ .... τώρα που το σκέφτομαι δε βγάζει νόμηα ... στην ουσία ξεφόρτιζες "βίαια" την μπαταρία που ήθελες να φτιάξεις .... χμμμ μήπως ήταν το ανάποδο ? δηλαδή τα 2 + μαζί (κάτι σαν μικρό φόρτισμα) ... θυμάμαι είχα S45i (3.7V) και το είχα κάνει με φορτιστή από Νοκια (5+ κάτι V αν θυμάμαι καλά) .... ... χμμμ .... τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ..... μήπως ξεκόλλαγε το κινητό από καμιά φρίκη και όχι η μπαταρία έτσι ???? ασ' το μη σε κάψω , ρώτα κανα που ξέρει με σιγουριά.
GreekMonkey Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με ποιά εντολή στα Λίνουξ θα γράψω στην έξοδο ορισμένες γραμμές που θέλω από ένα αρχείο; βασικά δεν είναι αρχείο αλλά αποτελέσματα εντολής. Και επίσης το κριτήριο για τις γραμμές είναι η αρίθμισή τους (πχ την πρώτη, την τρίτη κτλ).
Sova Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν παίζουν τα βίντεο Youtube στον Chrome;
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν παίζουν τα βίντεο Youtube στον Chrome; Μια χαρά παίζουν τα βίντεο. Τι μήνυμα σου βγάζει;
tonkpils Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το ΕΛΤΑ κ τις χρεώσεις του. Θέλω να πάρω κάτι από κάποιον, ένα απλό DVD κ ο πωλητής θέλει την πληρωμή με αντικαταβολή. Απ' όσο έχω ψάξει κ με βάση τον Site: τιμοκατάλογο του ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσω έξοδα αποστολής που είναι 1,50 ευρώ και έξοδα αντικαταβολής 2,30 Επίσης, υπάρχει εξτρά χρέωση αν μου έρθει στην πόρτα μου? Τα λεφτά, πόσο καιρό κάνουν για να φτάσουν στον πωλητή? (θέλω κ γω να πουλήσω γτ)
therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα βγαλει να ξεπαγωσω ετοιμο κιμα απο καταψυξη για να ζεστανω σε μικροκυματων. Επειδη αργουσε να ξεπαγωσει, τον εριξα σε βραση μετα τα μακαρονια για 4 λεπτα. Πειραζει που το κανα ετσι
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Απλά και σε εμένα κολλάνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Δοκίμασε να κάνεις reset μήπως στρώσει. Δες τις παρακάτω οδηγίες πως θα το κάνεις. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=el
Geremia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 είναι σίγουρα το ίδιο; έχει το λογότυπο τους έξω; Σημερα πρόσεξα οτι έχει το λογότυπο ΑΒ και δίπλα Αφοι Βασιλοπουλοι.... Μας τρολλάρουν;; Δεν είναι η ίδια επιχείρηση. Αν εχει αυτό που σου γράφω τι ειναι; ΑΒ ή Αφοι;;
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπορώ σε έναν λογαριασμό μισθοδοσίας να καταθέτω και λεφτά δικά μου από και για άλλες υποθέσεις; Ή πρέπει να μπαίνουν εκεί αποκλειστικά τα λεφτά από την δουλειά;
allaboutjazz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σχετικα με τις παννελινιες γινεται να περασω/δηλωσω σε αλλο πεδιο εκτος του 1ου κ 3ου που εχω επιλεξει; Πόσα μόρια χανω;
Sova Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρά παίζουν τα βίντεο. Τι μήνυμα σου βγάζει; Λάθος διατύπωση. Παίζει το βίντεο, απλά δεν έχει ήχο. Δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα. Από IE όμως, ακούγονται όλα κανονικά. Πώς μπορώ να το διορθώσω;
Valerie_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο που είχες το κουράγιο να ανοίξεις ie Και να βάλεις βίντεο να παίξει ρισπεκτ.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Λάθος διατύπωση. Παίζει το βίντεο, απλά δεν έχει ήχο. Δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα. Από IE όμως, ακούγονται όλα κανονικά. Πώς μπορώ να το διορθώσω; Μήπως έχεις πειράξει αυτή τη μπάρα με το volume του chrome; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις