angmar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δες τις 2-3 πρώτες γραμμές εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/X#Use_in_English
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 καλημερα.ξερουμε ποιο τευχος κομιξ κυκλοφορει τωρα αυτο το μηνα στα περιπτερα;; δηλαδη σε ποιο αριθμο εχουν φτασει;;
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πως καταλαβαίνω αν μία TV είναι "Τηλεόραση ή TV Monitor"; Πήγα στο πλαίσιο και μου κάναν ολόκληρο κύρηγμα ότι οι τηλεορασεις κατω των 32'' είναι TV Monitor. Τουτέστιν, χαμηλότερα Hz, γωνία θέασης, δεν υπάρχει επεξεργαστής εικόνας κλπ. Τα Ηz μπορώ να τα ελέγξω, αλλά τα άλλα δεν υπάρχουν στα specs. Πως μπορώ να το διαπιστώσω;
GreekMonkey Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα;
gokuthelegend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα; πήγαινε σε κανα περίπτερο ή σουπερ μάρκετ, μπορεί να χρειάζονται τα ψιλά για να δίνουν ρέστα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα; θα τα μετρησουν σε μηχανημα και μετα θα στα κανουν. 1
jakegate7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 τράπεζα, είχαμε πάει γύρω στα 65 euro σε ψιλά (20λεπτα,10λεπτα,5λεπτα,2λεπτα,1λεπτα)
Adon1s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Οταν παω στον Μασουτη με σακουλακια με κερματα παρτυ κανουν.Διψπανε για κερματα για να εχουν για ρεστα.
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ποια είναι αυτή; ε καλά είναι δυνατόν να μην την ξέρεις;
tehAllantin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λεπον, αγορασα το g402 απο το αμαζον στην Αγγλία τον Οκτώβρη ή καπου εκει τεσπα, Οκτώβρη με Νοέμβρη. Εδώ και 4-5 μέρες το μεσαίο κλίκ αρχίζει και τα παίζει. Ξεκίνησε σαν "μικρό" πρόβλημα και τώρα πρεπει να του γαμησεις τη μανα για να πατήσει. Τι ακριβώς να κάνω; Να στείλω μήνυμα στην Άμαζον; *Το ποντίκι δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ μιας και μέχρι μέσα Δεκέμβρη μόνο δούλευα, επισης δεν έχει φάει ποτέ μάπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις