Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως καταλαβαίνω αν μία TV είναι "Τηλεόραση ή TV Monitor"; Πήγα στο πλαίσιο και μου κάναν ολόκληρο κύρηγμα ότι οι τηλεορασεις κατω των 32'' είναι TV Monitor. Τουτέστιν, χαμηλότερα Hz, γωνία θέασης, δεν υπάρχει επεξεργαστής εικόνας κλπ.

Τα Ηz μπορώ να τα ελέγξω, αλλά τα άλλα δεν υπάρχουν στα specs. Πως μπορώ να το διαπιστώσω;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα;

πήγαινε σε κανα περίπτερο ή σουπερ μάρκετ, μπορεί να χρειάζονται τα ψιλά για να δίνουν ρέστα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

θα τα μετρησουν σε μηχανημα και μετα θα στα κανουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Λεπον, αγορασα το g402 απο το αμαζον στην Αγγλία τον Οκτώβρη ή καπου εκει τεσπα, Οκτώβρη με Νοέμβρη. Εδώ και 4-5 μέρες το μεσαίο κλίκ αρχίζει και τα παίζει. Ξεκίνησε σαν "μικρό" πρόβλημα και τώρα πρεπει να του γαμησεις τη μανα για να πατήσει. Τι ακριβώς να κάνω; Να στείλω μήνυμα στην Άμαζον;

*Το ποντίκι δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ μιας και μέχρι μέσα Δεκέμβρη μόνο δούλευα, επισης δεν έχει φάει ποτέ μάπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...