Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 δεν είναι σκέτα noodles, έχει κι άλλα πράγματα το μπολ...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σουπα με νουντλς, χοιρινο, αυγο, κρεμμυδακι κλπ ειναι. Δεν φαινεται δυσκολη παντως και σχεδον όλα τα υλικα υπάρχουν στα ελληνικα σουπερ μαρκετ.
agrio.imeros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ποτε δεν λειτουργουσε τα θεοφανεια... τωρα τι εγινε δεν μπορω να καταλαβω και ο λογιστης με τα μασουσε δεν ξερω κλπ.. Ασχετα που χα αλλες δυο μερες απο το 2014 και ξαφνικα στο βιβλιο ειχαν σημειωμενα οτι ελειψα τον ιουλιο τεσσερις μερες ενω εγω ελειψα μια και το θυμαμαι πολυ καλα.. Είναι στο χέρι της επιχείρησης αν θέλει να σε πληρώσει την ημέρα ή όχι . Το πρόβλημα δεν είναι αν η επιχείρηση ήταν κλειστή τα προηγούμενα χρόνια και πλήρωνε και ξαφνικά δεν πληρώνει . Μόνο αν ξαφνικά φέτος προτίμησε να δουλέψει οπότε πρέπει να προσθέσει στο μισθό σου μια ακόμα ημέρα αν εργάστηκες χωρίς προσαυξήσεις . Πρόβλημα θα είχε επίσης η επιχείρηση αν τα προηγούμενα χρόνια δούλευε κανονικά και φέτος αποφάσισε να μη δουλέψει . Τότε έπρεπε να σου πληρώσει την ημέρα γιατί δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για τη μη λειτουργία της επιχείρησης . Αυτά ισχύουν για τις εθιμικές αργίες εκτός αν η σύμβαση που υπέγραψες είσαι σε κάποιο κλάδο επαγγέλματος που έχει ορίσει αυτήν την ημέρα ως αργία .
Adon1s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να νοικιασω αυτοκινητο απο Αθηνα για κανα 4 μερο ξερωγω για να φυγω εκδρομη Πελοποννησο ; Υπαρχει περιορισμος στις.ενοικιασεις για "μονο εντος νομου" ;
gavros10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γραφω αυριο ενα μαθημα (1η φορα), το οποιο δεν το παρακολουθουσα, ο καθηγητης δεν εκανε μαθημα απλα εδειχνε με slides την υλη, θα εχει ασκησεις, σημειωσεις δεν υπαρχουν, το χρωστανε παρα πολλοι και στην υλη ειναι 500 σελιδες απο τις 800 που εχει το βιβλιο του. Να παω ή οχι; (Το να παω εχει και πολλες δοσεις ταλαιπωριας με μεσα μεταφορας.) -Αν αποφασισω να παω, θα διαβασω το πολυ 4-5 διαφορετικου τυπου ασκησεις και θα παω ετσι. -Σκεφτομαι οτι αν παω και αποφασισει να περασει κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει θα βαραω το κεφαλι μου -Αν παω και δεν γραψω, παει χαμενη ολη η μερα Να παω ή οχι;
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 να πας. εχω περασει καποια μαθηματα, χωρις καν να ξερω οτι τα δινω!
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γραφω αυριο ενα μαθημα (1η φορα), το οποιο δεν το παρακολουθουσα, ο καθηγητης δεν εκανε μαθημα απλα εδειχνε με slides την υλη, θα εχει ασκησεις, σημειωσεις δεν υπαρχουν, το χρωστανε παρα πολλοι και στην υλη ειναι 500 σελιδες απο τις 800 που εχει το βιβλιο του. Να παω ή οχι; (Το να παω εχει και πολλες δοσεις ταλαιπωριας με μεσα μεταφορας.) -Αν αποφασισω να παω, θα διαβασω το πολυ 4-5 διαφορετικου τυπου ασκησεις και θα παω ετσι. -Σκεφτομαι οτι αν παω και αποφασισει να περασει κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει θα βαραω το κεφαλι μου -Αν παω και δεν γραψω, παει χαμενη ολη η μερα Να παω ή οχι; Τι είδους ασκήσεις είναι; Μαθηματικά;
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το κτεο μου ληγει στις 2/2/15 γινεται να παω πιο μπροστα;
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ξερουμε σε ιδιωτικο παντα ποσο παει η χρεωση μαζι με καρτα καυσαεριων;; Το βρηκα... καπου στο σαρανταευρω ειναο.. σε ευχαριστω παντως για την απαντηση
mary Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ξερουμε σε ιδιωτικο παντα ποσο παει η χρεωση μαζι με καρτα καυσαεριων;; Το βρηκα... καπου στο σαρανταευρω ειναο.. σε ευχαριστω παντως για την απαντηση Live τσιμπα αυτο και με 35 ευρω εχεις καθαρισει. και 50 εγω εχω ακουσει πως παει συνηθως.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αυτα ολα θα ναι στην θεσσαλονικη.. Μονο το παμε ελα θα μου ερθουν στα ιδια λεφτα..καλυτερα να κυκλοφορησει το χρημα μεσα στην περιοχη μου.. ασε που αν πρεπει να ξαναπαω, θα χω το πανε ελα
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ρε σεις πα να κανω τσεκ ιν κατι εισητήρια ryanair πουκλεισα μεσω airtickets.gr και δε μαφηνει να κανω. εχω κωδικό κράτησης απ το airtickets.gr και αριθμό εισητηρίου ryanair που μου στειλανε με mail. βαζω τον κωδικό κρατησης στο airtickets.gr και μου λεες για πτησεις που η αναχωρηση εχει γινει παρτε τηλ. wtf? δε μουχουνε δωσει κωδικό κράτησης ryanair για να μπω στο site της ryan να κανω απο κει. καμια ιδέα? πετάω μεθαυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις