agrio.imeros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Στην δουλεια με χρεωσαν την ημερα των φωτων σαν αδεια απο τις φετινες. Παιζει λαμογια; δεν ειναι αργια, δηλαδη μη εργασιμη; Eίναι κατ΄έθιμο αργία όπως είπε πιο πάνω ο snoob οπότε είναι στην "καλή θέληση" της διεύθυνσης να σου δώσει μισθό ( με προσαύξηση ή πρόσθετη αμοιβή ) αν εργάστηκες ή μισθό κανονικό αν δε πήγες στη δουλειά . Εκτός αν παίζει κάτι με καμιά σύμβαση του κλάδου σου.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι τα Θεοφάνεια είναι εθιμική αργία στον ιδιωτικό τομέα (ενδεχομένως στο δημόσιο να είναι αργία). Αν θυμάμαι σωστά, το κατά πόσο θα χρεωθεί ως άδεια η απουσία τη συγκεκριμένη ημέρα έχει να κάνει με το αν η επιχείρηση λειτουργεί. Υπογραμμίζω ότι αυτό νομίζω, δεν είμαι απολύτως βέβαιος. Ποτε δεν λειτουργουσε τα θεοφανεια... τωρα τι εγινε δεν μπορω να καταλαβω και ο λογιστης με τα μασουσε δεν ξερω κλπ.. Ασχετα που χα αλλες δυο μερες απο το 2014 και ξαφνικα στο βιβλιο ειχαν σημειωμενα οτι ελειψα τον ιουλιο τεσσερις μερες ενω εγω ελειψα μια και το θυμαμαι πολυ καλα..
archsatan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, έφαγα τρελή φλασιά που λέγαμε πεδιώθεν. Το λοιπόν, μη έχοντας δοκιμάσει το υπερφαγητό που ακόυει στο όνομα ΡΑΜΕΝ, υπάρχει περίπτωση να μαγειρέψω κάτι που να μοιάζει στο ορίτζιναλ; Καμιά συνταγή από γευσιγνώστη της Ιαπωνικής μαγειρικής; Με υλικά που να μπορώ να βρω στο εμπόριο, κοινώς στα μαγαζιά που ψωνίζει η πλέμπα.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Νουντλς νομίζω, στα γιαπωνέζικα. Μπορείς να πάρεις ένα από τα κεσεδάκια νουντλς της Blue Dragon. Είχε ο Βερόπουλος κάποτε. Ρίχνεις βραστό νερό και σε 3 λεπτά είναι έτοιμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 δεν είναι σκέτα noodles, έχει κι άλλα πράγματα το μπολ...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σουπα με νουντλς, χοιρινο, αυγο, κρεμμυδακι κλπ ειναι. Δεν φαινεται δυσκολη παντως και σχεδον όλα τα υλικα υπάρχουν στα ελληνικα σουπερ μαρκετ.
agrio.imeros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ποτε δεν λειτουργουσε τα θεοφανεια... τωρα τι εγινε δεν μπορω να καταλαβω και ο λογιστης με τα μασουσε δεν ξερω κλπ.. Ασχετα που χα αλλες δυο μερες απο το 2014 και ξαφνικα στο βιβλιο ειχαν σημειωμενα οτι ελειψα τον ιουλιο τεσσερις μερες ενω εγω ελειψα μια και το θυμαμαι πολυ καλα.. Είναι στο χέρι της επιχείρησης αν θέλει να σε πληρώσει την ημέρα ή όχι . Το πρόβλημα δεν είναι αν η επιχείρηση ήταν κλειστή τα προηγούμενα χρόνια και πλήρωνε και ξαφνικά δεν πληρώνει . Μόνο αν ξαφνικά φέτος προτίμησε να δουλέψει οπότε πρέπει να προσθέσει στο μισθό σου μια ακόμα ημέρα αν εργάστηκες χωρίς προσαυξήσεις . Πρόβλημα θα είχε επίσης η επιχείρηση αν τα προηγούμενα χρόνια δούλευε κανονικά και φέτος αποφάσισε να μη δουλέψει . Τότε έπρεπε να σου πληρώσει την ημέρα γιατί δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για τη μη λειτουργία της επιχείρησης . Αυτά ισχύουν για τις εθιμικές αργίες εκτός αν η σύμβαση που υπέγραψες είσαι σε κάποιο κλάδο επαγγέλματος που έχει ορίσει αυτήν την ημέρα ως αργία .
Adon1s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να νοικιασω αυτοκινητο απο Αθηνα για κανα 4 μερο ξερωγω για να φυγω εκδρομη Πελοποννησο ; Υπαρχει περιορισμος στις.ενοικιασεις για "μονο εντος νομου" ;
gavros10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γραφω αυριο ενα μαθημα (1η φορα), το οποιο δεν το παρακολουθουσα, ο καθηγητης δεν εκανε μαθημα απλα εδειχνε με slides την υλη, θα εχει ασκησεις, σημειωσεις δεν υπαρχουν, το χρωστανε παρα πολλοι και στην υλη ειναι 500 σελιδες απο τις 800 που εχει το βιβλιο του. Να παω ή οχι; (Το να παω εχει και πολλες δοσεις ταλαιπωριας με μεσα μεταφορας.) -Αν αποφασισω να παω, θα διαβασω το πολυ 4-5 διαφορετικου τυπου ασκησεις και θα παω ετσι. -Σκεφτομαι οτι αν παω και αποφασισει να περασει κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει θα βαραω το κεφαλι μου -Αν παω και δεν γραψω, παει χαμενη ολη η μερα Να παω ή οχι;
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 να πας. εχω περασει καποια μαθηματα, χωρις καν να ξερω οτι τα δινω!
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γραφω αυριο ενα μαθημα (1η φορα), το οποιο δεν το παρακολουθουσα, ο καθηγητης δεν εκανε μαθημα απλα εδειχνε με slides την υλη, θα εχει ασκησεις, σημειωσεις δεν υπαρχουν, το χρωστανε παρα πολλοι και στην υλη ειναι 500 σελιδες απο τις 800 που εχει το βιβλιο του. Να παω ή οχι; (Το να παω εχει και πολλες δοσεις ταλαιπωριας με μεσα μεταφορας.) -Αν αποφασισω να παω, θα διαβασω το πολυ 4-5 διαφορετικου τυπου ασκησεις και θα παω ετσι. -Σκεφτομαι οτι αν παω και αποφασισει να περασει κοσμο χωρις να ειμαι εγω εκει θα βαραω το κεφαλι μου -Αν παω και δεν γραψω, παει χαμενη ολη η μερα Να παω ή οχι; Τι είδους ασκήσεις είναι; Μαθηματικά;
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το κτεο μου ληγει στις 2/2/15 γινεται να παω πιο μπροστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις