Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες το σκεφτόμουν πόσο ελαφρύς είναι. Ήπια έναν ελληνικό χθες πριν κοιμηθώ και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Νομίζω αυτό τα λέει όλα. :)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι και τον Ελληνικό τον πίνω με γάλα όπως και τον εσπρέσσο οποτε δεν εχω αίσθηση του ποσο και Ν ειναι βαρυς.

Δημοσ.

τελευταία το instagram κάνει follow κάτι bot/ διαφημιστικούς λογαριασμούς απο μόνο του, τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει;

Δημοσ.

Έχω κάρτα της εθνικής(mastercard εθνοcash) και θέλω να βγάλω 1000 ευρώ από Ρώμη.Ποια είναι η προμήθεια που κρατάνε;Συμφέρει ή να βγάλω από εδώ και να τα κουβαλάω εκεί;

Δημοσ.

Έχω κάρτα της εθνικής(mastercard εθνοcash) και θέλω να βγάλω 1000 ευρώ από Ρώμη.Ποια είναι η προμήθεια που κρατάνε;Συμφέρει ή να βγάλω από εδώ και να τα κουβαλάω εκεί;

1,5€ + 0,5% επί του ποσού, αν διαβάζω καλά

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%5B1%5D/%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82%5B3%5D/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...